ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ayın 10nunda canım ya baska bı doktora guvenemem artık yok öle aserdıgım şeyler ya norml meyve hastasıyım yemkle aram yok fazla
cinsyet belli öyleyse süslü gelecek birsenin dediği çıkacak hayırlı olsun darısı başımıza hayırlısıyla inşallah
zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :52::52::52:

kız snundaa denk gelebildik kaynanayı ne yaptın uyku ılacımı verdinn heee :52:

ablaaaaaaaam benim
evet ya denk geldik eşimle birlikte akraba ziyaretine gittiler canım ya benimkide kapıdan çıktığı gibi arkasına döndü bana saldırrrr bilgisayara
bende kapıyı kapatım gibi girdim buraya

kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldim :1: ewettttt kızlarrr hamileyim :21: çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş :21: kısmetse 23 Ocak 2014 inş :1:

gözün aydın canım.allah sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin insallah.kızlar o kadar istiyorumki buradan bende yazayım hamileyim diye ne zaman ya ne zaman sıkıldım artık beklemekten.bir durakyerim olsun.

cinsyet belli öyleyse süslü gelecek birsenin dediği çıkacak hayırlı olsun darısı başımıza hayırlısıyla inşallah

ablaaaaaaaam benim
evet ya denk geldik eşimle birlikte akraba ziyaretine gittiler canım ya benimkide kapıdan çıktığı gibi arkasına döndü bana saldırrrr bilgisayara

hayırlısı artık canım ya bakalım artık ne gelcek kız kaynana iyice yerleştı galıba kocası yokmu bu kadının neden bu kadar uzun kalıyo:1:

gözün aydın canım.allah sağlıklı kucağına almayı da nasip etsin insallah.kızlar o kadar istiyorumki buradan bende yazayım hamileyim diye ne zaman ya ne zaman sıkıldım artık beklemekten.bir durakyerim olsun.

canım ya emin olki hepimizin duyguları hisleri hep aynı yöndeee
bende çok istiyorum hemile haberimi yazmayı nasip artık allah bizlere ne zaman nasip edecek bilemiyorum kaç yıldır istiyorsun neden olmuyo seninde

ben yapmıştım gonalf ağrıyı hatırlamıyorummm ama
geldim yola çok korkuyorumki zaten sendennnn
evet hamile kalayım kalalım hepimiz hayırlısıyla

kızz nıyee hatırlmıyorsun hatırlaa bakayım..herhalde agırmadıkı hatırlamıyosun..benım agrıyo yaabısey olurmu acaba :50:

ablaaaaaaaam benim

kızz özledimm wallaa senii sen olmayıncaa kimseye saramıyorumm kimsee korkmuyo benden :33: ohh ıyı ypmışsın ıyı sanada gel demıyor kaynana aıle zıyaretıne :9:

hayırlısı artık canım ya bakalım artık ne gelcek kız kaynana iyice yerleştı galıba kocası yokmu bu kadının neden bu kadar uzun kalıyo:1:

kocası var canım bi kaç aylığına gelmiş ben istemiyorum eltilerime gitmesine öğünleri hep geç veriyorlar sabah kahvaltıyı öğlene doğru öğlenide akşama doğru veriyorlar ona içime sinmiyor aç kalyor buda yaşlı biraz erken kahvaltıya alışmış biraz bende biraz görümcemde kal dedim tamam dedi ne yapayımm aklıma geliyor ya açsa diye evde huzursuz oluyorum yoksa kocasının yanına gitmesini bende çok istiyorum herşeyime karışır bolcada dua eder bana

kocası var canım bi kaç aylığına gelmiş ben istemiyorum eltilerime gitmesine öğünleri hep geç veriyorlar sabah kahvaltıyı öğlene doğru öğlenide akşama doğru veriyorlar ona içime sinmiyor aç kalyor buda yaşlı biraz erken kahvaltıya alışmış biraz bende biraz görümcemde kal dedim tamam dedi ne yapayımm aklıma geliyor ya açsa diye evde huzursuz oluyorum yoksa kocasının yanına gitmesini bende çok istiyorum herşeyime karışır bolcada dua eder bana

anladım canım ama ben bu kadını çözemedım ya iyimi kötumu anlayamadım gitti yakında gıder belkı:1::1:

kızz özledimm wallaa senii sen olmayıncaa kimseye saramıyorumm kimsee korkmuyo benden :33: ohh ıyı ypmışsın ıyı sanada gel demıyor kaynana aıle zıyaretıne :9:

yok canım ailede oğluna kız vermek isteyenler olmuş bunlar istememiş ya bi yere götürmüüyor beni sen otur biz gelince ben evde durayım bu sefeer oğlum gezdirsin seni diyorrda ben gitmiyorummm
dimi kız zatn stresli oluyor insan al hıncını benden çıkart mazlummm ben
valla bende özledimmmm

canım ya emin olki hepimizin duyguları hisleri hep aynı yöndeee
bende çok istiyorum hemile haberimi yazmayı nasip artık allah bizlere ne zaman nasip edecek bilemiyorum kaç yıldır istiyorsun neden olmuyo seninde

canım benim 2 yıla yakındır olmuyor.polikistik over ama klomen tedavime devam ediyorum yumurtam büyümüyor büyüyende yeterli olgunluga erişmeden çatlıyor.her ay aynı.canım çok sıkılyor artık :(

anladım canım ama ben bu kadını çözemedım ya iyimi kötumu anlayamadım gitti yakında gıder belkı:1::1:

biraz iyi kötü arası ayrımcılık yapar haksızlık varsada oğlunu tutar haklıysamda
ben ne derse ne söylerse karşılık vermiyorum gülüp geçiyoorum oda işte uyum sağlıyo gelmiş buraya bi kaç kişinin gerçek yüzünü görünce seviyor azıcık beni dün zorla gir bilgisayara arkadaşlarınla konuş dedi kaç kez geldim dünn yola geliiyor biraz

yok canım ailede oğluna kız vermek isteyenler olmuş bunlar istememiş ya bi yere götürmüüyor beni sen otur biz gelince ben evde durayım bu sefeer oğlum gezdirsin seni diyorrda ben gitmiyorummm
dimi kız zatn stresli oluyor insan al hıncını benden çıkart mazlummm ben
valla bende özledimmmm

hee ıyıymış bak baş başa gezmeye yolluyor sızı kadın bıde kadından ağlıyorsunn kötüü gelin senii :9:
yaa özlersinn iştee öylee benii bak değerimi bil :9:

biraz iyi kötü arası ayrımcılık yapar haksızlık varsada oğlunu tutar haklıysamda
ben ne derse ne söylerse karşılık vermiyorum gülüp geçiyoorum oda işte uyum sağlıyo gelmiş buraya bi kaç kişinin gerçek yüzünü görünce seviyor azıcık beni dün zorla gir bilgisayara arkadaşlarınla konuş dedi kaç kez geldim dünn yola geliiyor biraz

anladım canım klasık kaynana modelı:1:

canım benim 2 yıla yakındır olmuyor.polikistik over ama klomen tedavime devam ediyorum yumurtam büyümüyor büyüyende yeterli olgunluga erişmeden çatlıyor.her ay aynı.canım çok sıkılyor artık :(

geçmiiş olsun inşallah fazla bekletmeden gelir bebeğin pcoda klomn tedavisinde gebelde sonuç alınıyor

hee ıyıymış bak baş başa gezmeye yolluyor sızı kadın bıde kadından ağlıyorsunn kötüü gelin senii :9:
yaa özlersinn iştee öylee benii bak değerimi bil :9:
ağlamıyorummm ben hep derim seviyorummmm diye kıskançççç he kız kötü gelinim ne yapayımm kötüyüm sana çekmişim
değermi pardon yanlışmı okudummmm
benim değerimi bil kendimi sana mazlumun olarak adadımm sen ne diyorsun

anladım canım klasık kaynana modelı:1:

ya evet işte birbirinden fafrkı yok kız biz acaba nasıl kaynnana olacazz
sen kesin gelinin burnundan anasından doğduğu sütü getirirsin

ağlamıyorummm ben hep derim seviyorummmm diye kıskançççç he kız kötü gelinim ne yapayımm kötüyüm sana çekmişim

yok kız o kadarda kötu olamam ya:1:

yok kız o kadarda kötu olamam ya:1:

olursun bence oturur bacak bacak üstüne çayımı getir gelin
suyumu getr gelin
saçıma fön çek gelin
ojemi sür gelin
ayaklarıma masaj yap gelin
v.s bunlar sadece aklıma gelenler allah bilir daha ne yaptırırsın

hahahha amandaa amann mazlumaa bak sen hele bence kaynanan senden korkusuna yola gelıyorr korkuyor yemegıne fare zehırı fln atarsın dıyee kötü gelinn müzeyyenn :9:

olursun bence oturur bacak bacak üstüne çayımı getir gelin
suyumu getr gelin
saçıma fön çek gelin
ojemi sür gelin
ayaklarıma masaj yap gelin
v.s bunlar sadece aklıma gelenler allah bilir daha ne yaptırırsın

arada laf sokuştururum dımı senınde benden farkın olmaz kız :1::1:

kızlaarrr anamdaydım dün geldim ancakk girebilim..ne var ne yok bakim sizlerde..
emus: hayırlı olsun canım Allah hayırlçısıyla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bol bol :)

matarani:antepe gezmek için gitmiş çok gelişmiş bi yer eminim orayı da çok beğenirsin ve tüp bebek için ağrıdan daha iyi bi yer bulabilirsin orda..

birsen:canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan bu sefer tutturursun..herkes bişeyler yapıyo bende boş boş olsun diye bekliyorum :9::9: gerçi kocadan bu kadar ayrı kalmayla nasıl olacaksa :9::9::9:

Ovitrelle ignesi vuruldum bugun 21.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha adette olmadim aceba idrar testine yansimasi icin erken mi

Back
X