ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlaarrr anamdaydım dün geldim ancakk girebilim..ne var ne yok bakim sizlerde..
emus: hayırlı olsun canım Allah hayırlçısıyla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bol bol :)

matarani:antepe gezmek için gitmiş çok gelişmiş bi yer eminim orayı da çok beğenirsin ve tüp bebek için ağrıdan daha iyi bi yer bulabilirsin orda..

birsen:canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan bu sefer tutturursun..herkes bişeyler yapıyo bende boş boş olsun diye bekliyorum :9::9: gerçi kocadan bu kadar ayrı kalmayla nasıl olacaksa :9::9::9:

kızz senn nereLeree kaçtınn dövcem seni dedim ortadan kayboldun :9::9:
sağol bitanem ahh ahhh inşallah öyle olur kuzum...bendee 4 ay fln boş boş bekledim şimdi aşılamayla sahalara dönüyorum sonrası dedıgın gıbı tüp bebek olmaz inşallah..yavrucum mevlam alnımıza yazdıysa kocadan ayrı olsanda olurr hiç merak etme ama tabı onemlı gunlerde sen yınede ayrı kalmamaya bak :9::9::9: adet olmuşmuydun bu arada ?

hahahha amandaa amann mazlumaa bak sen hele bence kaynanan senden korkusuna yola gelıyorr korkuyor yemegıne fare zehırı fln atarsın dıyee kötü gelinn müzeyyenn :9:
he kız doğru dersin kaynanoş korkuyor benden
beni gördüğünde hortlak görmüşe dönüyor

arada laf sokuştururum dımı senınde benden farkın olmaz kız :1::1:

ayy inanmıyorummm
şimdiden kendni belli ediyorsunnn
kız ben haddini verecem şu kaynanalığın

kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar

kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr

neden geldı kı canım ya gercekten sorun valla doktorunla görüşmen:1:

neden geldı kı canım ya gercekten sorun valla doktorunla görüşmen:1:

ameil attım ararlarda ama ne zamn bilemiyorum karnım ağrıyor çok kız bugün delii gibi dans ettim acaba ondanmı mezdeke oynadımda odamda kaç gündür öyle deniyorum kilo vermek için olabilirmi ablaaaa

ameil attım ararlarda ama ne zamn bilemiyorum karnım ağrıyor çok kız bugün delii gibi dans ettim acaba ondanmı mezdeke oynadımda odamda kaç gündür öyle deniyorum kilo vermek için olabilirmi ablaaaa

anladım canım kılo vermeyemı calışıyosun kız kaynanoşuda kaldır oynat:32::32::62::62::1:

he kız doğru dersin kaynanoş korkuyor benden
beni gördüğünde hortlak görmüşe dönüyor

ayy inanmıyorummm
şimdiden kendni belli ediyorsunnn
kız ben haddini verecem şu kaynanalığın

kızlarrrrrrrrrrrrr

döner tabi o tipini kim görse hortlak görmüşe dönerr :33: kızz utnmıyonmu kapı arkalarında göbecıkler atmaya kaynanan bı yakalıycak senı dıycek bu gelın karşı komşuya oyun oynuyor al basına bela :6::9::9::9:

kızz nıyee geldı kırmızılar acaba belkıde gelıyordur bakalım maıl gelcekmı doktordan bende merk ettim

kızlar ben geldim iki gündür ggiremedim nete ama güzel haberlerle geldim :1: ewettttt kızlarrr hamileyim :21: çarsamba kan tahlili yaptırdım dün aldım sonuçu mübarek günde Rabbim tamamını erdirir inş.. bugün dr agittim olumlu haberi verdim ultrasonla baktı daha belli değil ama kesecik oluşmuş dedi daha bugun adetimin 1 gün geçtiği için belli değilmiş :21: kısmetse 23 Ocak 2014 inş :1:

çok sewindim canım..Allah tamamına erdirsin inşallah.. darısı başımıza.. :3:

kızlaarrr anamdaydım dün geldim ancakk girebilim..ne var ne yok bakim sizlerde..
emus: hayırlı olsun canım Allah hayırlçısıyla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et bol bol :)

matarani:antepe gezmek için gitmiş çok gelişmiş bi yer eminim orayı da çok beğenirsin ve tüp bebek için ağrıdan daha iyi bi yer bulabilirsin orda..

birsen:canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun bakalım inşallah tüpe gerek kalmadan bu sefer tutturursun..herkes bişeyler yapıyo bende boş boş olsun diye bekliyorum :9::9: gerçi kocadan bu kadar ayrı kalmayla nasıl olacaksa :9::9::9:

canm inşllh ..tek derdim bebiş:D

saklı işler yapıyosun yanı ayıp kız kendını odaya kapatma kaynna kızar yoksa:1:
kız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmm
kızmaz bana benim vidalar gevşektr diye düşünür artık

döner tabi o tipini kim görse hortlak görmüşe dönerr :33: kızz utnmıyonmu kapı arkalarında göbecıkler atmaya kaynanan bı yakalıycak senı dıycek bu gelın karşı komşuya oyun oynuyor al basına bela :6::9::9::9:

kızz nıyee geldı kırmızılar acaba belkıde gelıyordur bakalım maıl gelcekmı doktordan bende merk ettim
kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterir
canım cevap geldi bazen oluromuş anormal bi durum yokmuş illa kırmızıyı görecem yaniii kurtuluş yok

canm inşllh ..tek derdim bebiş:D

şekerim ordaki arkadaşımada sordum çok güzel doktorlar var siz duymuyormusunuz çoğu alanında güzel doktor antepli falan filan dedi rahat ol emin şehirdesinn stres yapma

Ovitrelle ignesi vuruldum bugun 21.gun idrar testi yaptim negatif cikti daha adette olmadim aceba idrar testine yansimasi icin erken mi

kan tahili yaptır cnm.. o kesin sonuç veriyor diyorlar..bende ğinenin 20. günü iddrar testiyle öğrendim pozitif çıktı sonrada kan tahliliyle kesinleşti.. çok şükür Rabbime..:1:

kızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz

olmamıştır cnm bende geçen hafta baza kaldırmıştım sonra pişman oldum neden kaldırdım diye ya varsa dedim daha belli değildi bebek ama fazla ağır değildi benim baza.. inş seninkide tutunmmuştur :1:

:
kız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmm
kızmaz bana benim vidalar gevşektr diye düşünür artık

kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterir
canım cevap geldi bazen oluromuş anormal bi durum yokmuş illa kırmızıyı görecem yaniii kurtuluş yok

şekerim ordaki arkadaşımada sordum çok güzel doktorlar var siz duymuyormusunuz çoğu alanında güzel doktor antepli falan filan dedi rahat ol emin şehirdesinn stres yapma

evet bende katılıyorum bende antepliyim çokkk iyi doktorlar var orda hatta benim kuzen doktor orda ban gel burda tedavi yaptır diyo :9:

kızlar ya ben cok kotu bır sey yaptım bazayı kaldırdım cok agırdı acaba bebek tutunmayaa calısyorsa falan zarar vermısmıyımdır? belım de agrıdı bıraz

olmamıştır cnm bende geçen hafta baza kaldırmıştım sonra pişman oldum neden kaldırdım diye ya varsa dedim daha belli değildi bebek ama fazla ağır değildi benim baza.. inş seninkide tutunmmuştur :1:

canım hayırlı olsun bebişin, senin ne sorunun vardı

Back
X