ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Hangi belirtiler oldu sende

ben zaten 24 günde bir olyorum adet 16 nisan son adetim 10 mayısyta olmam lazımdı bende 12 mayısta test yaptım poxitif çıktı 16 nisanı beklim dedim ama bekleyemedim çünkü hala adet olmadım ve kan tahlili yaptırdım 16 mayısta öğğrendim yani çok erken öğrendim ben :1: belirti yoktu bende ne ağrı ne sancı yoktu :16:

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun bebişin, senin ne sorunun vardı

sağol cnm darısı sizlere inş..benim bir sorunum yoktu çok şükür.. evleneli 3 sene olcak inş.. ama istemedik çocuk bazı nedenlerden dolayı.. son 4 aydır istiyoruz.. 3 ay denedikolmadı dra gittik yaşım genç olmadğı için beklemedik yani iğne yazdı bir sorun yok dedi olur dedi vurundum iğneyi rabbim verdi 4. ayımızda..:1:

Son düzenleme:
:

evet bende katılıyorum bende antepliyim çokkk iyi doktorlar var orda hatta benim kuzen doktor orda ban gel burda tedavi yaptır diyo :9:

kız yok ayıp değil benim odada birşey çevirdiğimi biliyor kilo verdim diyebilirim 5 gündr yapıyorum terleyince bırakıyorummmm sabahları aç karınaaa sonra tıka basa yiyorummmm
kızmaz bana benim vidalar gevşektr diye düşünür artık

kız desin bana ne sende dene bak bakalım gelişmelr oluyormu aşılama yapana kadar dene yumoşlarında ritme ayak uydurur daha hızlı iğneye tepki gösterir
canım cevap geldi bazen oluromuş anormal bi durum yokmuş illa kırmızıyı görecem yaniii kurtuluş yok

şekerim ordaki arkadaşımada sordum çok güzel doktorlar var siz duymuyormusunuz çoğu alanında güzel doktor antepli falan filan dedi rahat ol emin şehirdesinn stres yapma
inşallh kızlar dua edin nasipte varsa olur olursada antepli bebişim olur:D:Dhoş ağrılı olsmasını isterdim ama olmadı:D

sağol cnm darısı sizlere inş..benim bir sorunum yoktu çok şükür.. evleneli 3 sene olcak inş.. ama istemedik çocuk bazı nedenlerden dolayı.. son 4 aydır istiyoruz.. 3 ay denedikolmadı dra gittik yaşım genç olmadğı için beklemedik yani iğne yazdı bir sorun yok dedi olur dedi vurundum iğneyi rabbim verdi 4. ayımızda..:1:

canı mmm ben seni tebrik etmiştim gördüğümde sonra alınma bbbz tebrik etmedi diye belki görmemişsindr
şekerim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinnn yavrucuğunu
darısı isteyenlereeeeeeee inşallah hayırlısıyla

kızz senn nereLeree kaçtınn dövcem seni dedim ortadan kayboldun :9::9:
sağol bitanem ahh ahhh inşallah öyle olur kuzum...bendee 4 ay fln boş boş bekledim şimdi aşılamayla sahalara dönüyorum sonrası dedıgın gıbı tüp bebek olmaz inşallah..yavrucum mevlam alnımıza yazdıysa kocadan ayrı olsanda olurr hiç merak etme ama tabı onemlı gunlerde sen yınede ayrı kalmamaya bak :9::9::9: adet olmuşmuydun bu arada ?

hehe dövme beni diye kaçtım :52::52: inşallah tutturursun canım bu sefer..ya benim önemli günlerim ne zman bilmiyorum ki benim adetim ortalama 40 günde oluyo ama gecikebiliyo erkende oluyo o yüzden hiç belirleyemiyorum yani adet olmadım ay sonunda bekliyorum bakalım ne olacak göğüs ağrıları başladı ama inşallah olmam yaaa :25::25:

kızlarrrrrrrrrrrrr
ben adet oldum güya menepozdayım adetim gecikmişti güya bugün dayanamadı geldiiii şu kırmızılarrrr
kıbrısı aramakta ayrı mesele çok yazıyorrr ameil attım bakalım arayacaklarmıı
sizce neden heldi ablalar

kırmızılar seni bırakmıyo tatlım ne güzel 3 ay geçirecektin yine olmadı :9::9: neyse önemli bişey değilmiş bari artık ona da mecbur katlanıcan..

selam aleyküm topikkkkkkkk
nede olsa artık kızlar yok biz bize kaldık eee nasılsınn

nasılsın canım ya arada kayboluyon kaynana gelıyo galıba:1:

iiyiyim canım sen nasılsınnn
eşim hiç girmesen olmaz çakmasın dedide kaynanama nazar değdi hasta biraz halsiz sürekli uyku hali var gözlerimi kapatım uyumuyorum diyo ama uyuyor ben uyandırmasam kalkamıyor hastane için ısrar ettik gitmiyor

iiyiyim canım sen nasılsınnn
eşim hiç girmesen olmaz çakmasın dedide kaynanama nazar değdi hasta biraz halsiz sürekli uyku hali var gözlerimi kapatım uyumuyorum diyo ama uyuyor ben uyandırmasam kalkamıyor hastane için ısrar ettik gitmiyor

iyiyim bende canım hım anladım gecmış olsun yaslılar hep böyle doktora gıtmek istemıyolar:31:

Back
X