selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin..bizede bol bol du edin lütfen..
Kızz karanfill destesii nerelerdesinn nee yaptınnn aklım sende kaç gundur gelmıyorsundaaaaaaaa:26:
canımm sağol ya duygulandırdın valla

hassas bi dönemdeyim zaten..
kayınvalide haftasonu gidecek diye gelen giden çok oluyor yoğunum bu aralar..aslında birazda uzaklaşsam burdan iyi gelir sandım ama yok..sıkıntı insanın içinde olunca ne yapsada geçmiyormuş..
kuzucuum baksana yaa herkes bir bir hamiş kalıyo bize ne zaman sıra gelicek onlar adına sevindim vede çook özendim yaa..
bizde burdan bu sevincimizi paylaşacakmıyız acep..
inşallah senin aşılama tutar canım bu stresi daha fazla yaşamazsın

kızlar.. bebişim uğurlumu geldi ne

kız sayamadım ayyyy 3mü 4mü hamile sayısı..inş 5-10-20leri bulur..hadi bakalım kızlar sırada SABAHMELTEMİ ni bekliyorum inş..
canım seninkide hayırlı olsun inşallah..
Ayy sağ ol canım yaa
canım benim...
Lütfen aşağıdaki yazıyı okuyunuz:)
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlarrr dün akşam nerdeydiniz :) kimse yoktu ben de bir şey yazamadım. kızlar dün test yaptım ve ikinci çizgi SİLİK çıktı inanamadım çok şaşırdım elim ayağım titredi zaten adetim 2 gün gecikmişti... hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim sonucum 120 çıktı hala inanamıyorum bugün kadın doğum doktorunda randevü aldım kızlar bu sonuc iyi mi şu an hala şoktayım.Allahım inanamıyorum.İnşallah bugün doktorda daha net sonuç alırım bazı yerlerde okudum bu sayı için kimi düşük diyor kimi yüksek. SAT 26 nisan büyük ihtimal 8 14 mayıs arası bir gün tuttu yani 4 haftalık olacak inşallah....Hala şoktayım kızlar 3 bucukta randevüm var dönüşte size haber verecem. o ikinci çizgiye gidip gidip baktım hiç göreceğimi düşünmüyordum bakalım ikiz mi çünkü iki yumurta vardı....doktor da hiç ümit vermemişti. aşılama yapalım demişti...Kızlar çok heyecanlıyım sabah sabah kalktım erkenden.....HVC Emus herhalde uğurlu geldiler:)Sanki rüyadayıım bugün doktora gitmeden inanmam:)
tebrikler canım Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...
kızlar nasıl ne yazacağımı bilmiyorum nasıl bi müjde bu Rabbimden..hamileyim kızlar inanamıyorum sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye gittim şimdi aradım sonucu çıkmış veeee pozitif inanamıyorum Allahım..değerimi falan bilmiyorum sonucumu almaya gidiyorum..Alahım inşallah bi aksilik yoktur herşey yolunda olur..
sabahmeltemi seninde hayırlı olsun canım 4 tane birden mutluluk bu ay....
Allahım hepinize de nasip etsin şu mübarek günlerde inşallahhh
canımm hayırlı olsun rabbim bu mutluluğunu daim etsin hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah..dualarınızda bizleride unutmayın lütfen..
aAS CANIMM
ayyy canım ya bizim ne zaman bebetimiz olacakkkkk abla biliyormusun
kızlar tek tek dökülüyor valla maşallah maşallahhhh
SABAHMELTEMİNE RAKİP OLSAKMI GÜNLERİ SAATLERİ SAYDI HAMİŞ KALDI BİZDE ACABA DAKKALARI MI SAYSAK ARTIK BELKİ Bİ UMUT HAMİŞ KALIRIZ
YAVRUMMMM SIRA SENDE GÖSTER KENDİNİİİİ
alime nuray beyza nalyec keria ben sen zeynep karanfil destesi kız başka kim kaldııı papatya ayşe furuze kaldık
BİZİM BEBETİMİZ YOKKK

evet bizim bebekimiz yokk maalesef

valla kendi adıma umutsuz vakkayım ben..galiba hepiniz hamiş kalıp doğurursunuz ben burda bi başıma kalırım öyle geliyo bana..
keşke bi mucize olsada önümüzdeki ay toplu hamiş olsak..