ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kizlar sizi dinledim son adet tarihime gore yaptim takvimi haydi bakalim insallah hayirlisiyla kalsin bebegim benimle dua edin kizlar

günaydın hanımlar.....

Gunaydin hosgeldin … ama cikmissin bile… anca uyandim butun gece atesim vardi simdi kan vermeye gittim beta hcg yukseliyomu diye baktirmam gerektigini soylemisti doktor dua edin lutfen aksam mutlu haberi alayim bebegim benimle olsun

cnm bende iğneden 3-4 gün sonra sanki adet olcaknışım gibi his ve çok hafif sancım vardı.. oda yumurtanın çatlamasından kaynaklanıyormuş.. ara ara hisse kapaldım ama olmadım çok şükür :16: seninkide adet sancısıgibimi?

evet canım.bazen bi agrı saplanıyor kasığıma.taamm diyom adet oldum gidiym bakıym yok bşy.progestan kullanym.sizde kullandınızmı cok istiyorum bebeiğim olsun.dua ediyorm herkes için.burada bende sizler gibi yazmak istiyrum hamileym diye.olur mu dersiniz?bide yumurta klammamıstır bu zamana çatlamıstır catlayan.büyüktü zaten benimkiler 2 taneydi18 ve 22.bugun catlatma iğnesi olalı 11.. günüm.ne zaman test yapmalıyım?

adet olamayan varmı benim gibi ilaçla yani tarlusalla diye iki aydır benim öyle oldu klomenden olurmu tecübesi olanların fikrini sormuştum canım önemli değil canınız saolsun

kusura bakma canım görmemışim ben klomen kullandıgım zamnlar benımde olmuştu tarlusal kullanmıştım daha sonra duzene gırmıştı adetlerım klomenden kaynaklanabılır sen yınede sebebını doktoruna sor

canım o dedıgın dogum kontrol hapı dımı bende kullanmıştım bır ay dıger ay iğne oldum göbekten ve o ay hamıle kaldım inş. senınde öle olur:16:

canım benim lh hormonum birazcık fsh hormonundan yükesek çıktı..günde 3kez klomen kullandığım halde 1 tane yumurtam oluşmuştu ve onun içinde defalarca doktora gittim çünkü geç oluştu..bu sebeble doktor göbekten iğneye geçmeden önce hormonu düşürüp kaliteli yumurta elde edelim dedi..ve deli gibi çocuk istediğimiz halde korunuyoruz..

Cnm gobekte. Yumurta cogaltan igne kullanan ben varim bu ay ilk defa kullandim ve su anda sukur hamileyim insallah sendede ben gibi etki eder

ayy canım arkadaşlarım yaa..umut oldunuz bana umarım bende iklk kullanmada hamile kalırım..aşılamadada aynı iğne kullanılıyor galiba..maliyeti ne kadar peki raporla alınıyor mu?

ARKADASŞLAAAAR klomen kullanıp igne vurup progestan kullananlar hamilelik belirtileriniz nasıl oldu?bi de iğne olduktan kaç gün sonra test yaptınız yardıııım?ağrım var ara ara normalmi?hamile kalcak olsam agrı olur mu?

merhaba kızlarr haftasonu yoktum buralarda telden bı ara baktım ama cvb yazamadım..aşılammı oldum çok guzel geçti hiç bişey hıssetmedım..doktorda cok guzel geçtigini soyledı..tam aşılama yaparken akıntın var dedı yumoşıun çatlamış zamanlamamız cok ıyı dedı..yalnız cok sıkısık ol demıstı ıdrara bende sabah 9 dan berı su içtimdee içtimm ölüydum az daha asılama yaparken doktora işedimm :9::9:10 dk anca yatabıldım wc ye zor yetıştım hemsıreye sordum bı sakıncası olurmu erken kalktım dıe hıc bısey olmaz dedı bız zaten en ıyı en hareketlılerını yolladık onlar coktan yerlerıne ulaşmıştır dedı..şimdi yatıyorum 12 gun sonra kan testı verıcem..antıbıyotık vajınal jel ve folıkasıt verdı yarın onlara başlıycam hee bıde bu aksam ve çarşamba kocanla ılıskıye gır dedı yıne..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..doktor aşılmayı yaparken ıkı hemsıre ve asıstanıda yanındaydı doktor hadı ınş. tutar dedı hepımız bırden amın dedık cok guzel bı andı ben duygulandım agladım hatta..şu 10 gun yatıcam pek bı ıs yapmıycam kızlar dualarınızda benıde unutmayınn:16:

ayşegulcum dogumguunun kutlu olsun cnm bebısınle sevdıklerıle uzun saglıklı yıllara...

kudycım hastanıza allahtan şifa dilerim sende sıkma canını her şerde bı hayır vardır unutma bu sekılde olduysa elbet bı hayır vardır cnm sıkma canını...

benı merak eden ıyı dılekte bulunan herkesee cok tesekkur ederım hepınız ıyıkı varsınız
:16:

merhaba kızlarr haftasonu yoktum buralarda telden bı ara baktım ama cvb yazamadım..aşılammı oldum çok guzel geçti hiç bişey hıssetmedım..doktorda cok guzel geçtigini soyledı..tam aşılama yaparken akıntın var dedı yumoşıun çatlamış zamanlamamız cok ıyı dedı..yalnız cok sıkısık ol demıstı ıdrara bende sabah 9 dan berı su içtimdee içtimm ölüydum az daha asılama yaparken doktora işedimm :9::9:10 dk anca yatabıldım wc ye zor yetıştım hemsıreye sordum bı sakıncası olurmu erken kalktım dıe hıc bısey olmaz dedı bız zaten en ıyı en hareketlılerını yolladık onlar coktan yerlerıne ulaşmıştır dedı..şimdi yatıyorum 12 gun sonra kan testı verıcem..antıbıyotık vajınal jel ve folıkasıt verdı yarın onlara başlıycam hee bıde bu aksam ve çarşamba kocanla ılıskıye gır dedı yıne..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..doktor aşılmayı yaparken ıkı hemsıre ve asıstanıda yanındaydı doktor hadı ınş. tutar dedı hepımız bırden amın dedık cok guzel bı andı ben duygulandım agladım hatta..şu 10 gun yatıcam pek bı ıs yapmıycam kızlar dualarınızda benıde unutmayınn:16:

ayşegulcum dogumguunun kutlu olsun cnm bebısınle sevdıklerıle uzun saglıklı yıllara...

kudycım hastanıza allahtan şifa dilerim sende sıkma canını her şerde bı hayır vardır unutma bu sekılde olduysa elbet bı hayır vardır cnm sıkma canını...

benı merak eden ıyı dılekte bulunan herkesee cok tesekkur ederım hepınız ıyıkı varsınız

ayy canım benim..inşallah aşılaman tutarda tombiş tosuncuk bir bebişin olur..bizlerde arkandan geliriz..kendine dikkat et..ev işlerin kalsın çokta önemli değil..dinlenerek geçir canım şu 10 günü..

Canım asilaman hayırlı olsun inşallah hakkında hayirlisi neyse o olur..sende tez zamanda bebisine kavusursun da beraber buyuturuz :) canım senden o hastane doktor hakkinda bilgi almak istiyorum..ilerde doğum için gidermisin oraya..benim hastane çok pahalı o kadar para vermek istemiyoruz..orayı bi de nisa hastanesini düşünüyorum ama ikisi hakkında da bilgim yok..

ayy canım benim..inşallah aşılaman tutarda tombiş tosuncuk bir bebişin olur..bizlerde arkandan geliriz..kendine dikkat et..ev işlerin kalsın çokta önemli değil..dinlenerek geçir canım şu 10 günü..

ayy bıtanemm benım cok sağolasınn inş. kuzum..hepımızın tosuncukları olur inş. totolarına totolarına vururuz..yatıcam canım belımde cdok agrıyor zaten asılamadan berı..hayırlısı allahtan..bende gobekten vurulan iğnelerlee aşılama yaptırdım gonal-f vermıstı bana doktorum bende pek etkı yapmadı ve yumoşlarımın gelısımını durdurdu ama çok ıyı gelen kızlarda var..

Canım asilaman hayırlı olsun inşallah hakkında hayirlisi neyse o olur..sende tez zamanda bebisine kavusursun da beraber buyuturuz :) canım senden o hastane doktor hakkinda bilgi almak istiyorum..ilerde doğum için gidermisin oraya..benim hastane çok pahalı o kadar para vermek istemiyoruz..orayı bi de nisa hastanesini düşünüyorum ama ikisi hakkında da bilgim yok..

saol kuzucuklaa buyuk kuzu sen kuzu oldun artık :9: ayy nee güzell olur bitanemm walla harıka olurr inşallah mevlam bızlerede nasip eder:16: canım kesinlikle doğumumu orda yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse...hemde suda doğum yapmayı düşünüyorum..hastane co k harıka ve donanımlı...hemde yenı oldugu ıcın fıyatlar acaio uygun..muayene 10 tl norml dogum 550 sezeryan 1.250 kapı susleme lohusa şerbetı hepsı ıcınde..kesinlikle tavsıye ederım cnm..nisa cok kalabalık bı hastahane vee dogumsonrası oda bıle bulunamıyormus bazen o yuzden kesınlıkl e orayı tercıh etmem ben..:34:

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa

kızlar ben gene test verdım kan testı cuma verdıgımde 329 du. bugun 1185 cıktı. acaba kac haftalık yaa kızlar sızın degerınız kacken gozuktu...

canım benim lh hormonum birazcık fsh hormonundan yükesek çıktı..günde 3kez klomen kullandığım halde 1 tane yumurtam oluşmuştu ve onun içinde defalarca doktora gittim çünkü geç oluştu..bu sebeble doktor göbekten iğneye geçmeden önce hormonu düşürüp kaliteli yumurta elde edelim dedi..ve deli gibi çocuk istediğimiz halde korunuyoruz..

ayy canım arkadaşlarım yaa..umut oldunuz bana umarım bende iklk kullanmada hamile kalırım..aşılamadada aynı iğne kullanılıyor galiba..maliyeti ne kadar peki raporla alınıyor mu?

benımde ilk defa yumurtm catlamamıştı oyuzde d.k hapını verdı doktr bende cok üzülmüştumm ama dıger ay norml iğneye devm etmştık çok şükür o ay hamıle kaldım

bırsencım teşekkur ederım hayırlı olsun canım inş. tutar bu ay unutma ilşkiden sonra ayklarından tutturup sılkelet canım gercekten faydası oluyo inş guzel haberler verırsın bıze :16:

kızlar ben gene test verdım kan testı cuma verdıgımde 329 du. bugun 1185 cıktı. acaba kac haftalık yaa kızlar sızın degerınız kacken gozuktu...

canım gayet guzel katlanmıs bence stres yapma artık..hem 10 gun sonra flngıdersen hem keseyı hem kalp atışıı duyabılırsın:34:

bırsencım teşekkur ederım hayırlı olsun canım inş. tutar bu ay unutma ilşkiden sonra ayklarından tutturup sılkelet canım gercekten faydası oluyo inş guzel haberler verırsın bıze :16:

sağol cnm..tmm eşime yaptırırım belım her ne kadr cok agırdsada..sağl cnm:16:

Back
X