ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

saol kuzucuklaa buyuk kuzu sen kuzu oldun artık :9: ayy nee güzell olur bitanemm walla harıka olurr inşallah mevlam bızlerede nasip eder:16: canım kesinlikle doğumumu orda yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse...hemde suda doğum yapmayı düşünüyorum..hastane co k harıka ve donanımlı...hemde yenı oldugu ıcın fıyatlar acaio uygun..muayene 10 tl norml dogum 550 sezeryan 1.250 kapı susleme lohusa şerbetı hepsı ıcınde..kesinlikle tavsıye ederım cnm..nisa cok kalabalık bı hastahane vee dogumsonrası oda bıle bulunamıyormus bazen o yuzden kesınlıkl e orayı tercıh etmem ben..:34:

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa

canım yeni doğan ünitesi bide sancı odası var mı merak ediyorum nisa da varmış o yüzden oraya yatkın gibiydim ama çok kalabalık diyosun sen mi gitmiştin oraya canım..bi de eşimin hala tarafı da oraya gidiyolar hep bana da baskı yapıyolar birazcık..ama cidden çok ucuzmuş :9: doktorun için zaten iyi diyosun dimi.. bende oraya karar verirsem beraber doğururuz artıkın :52::52:

gecmıyor gunler yaaaaaaaaaaa bıktım gun saymaktan kızlar bu c.tesı test yapmam lazım asılama sonucu ıcın dr.ole demıstı ana ben adet tarıhınımı beklesem dıym oda ayın 13 :(((( ya tutmamıssaaaaaaaaaaaa

ayy bıtanemm benım cok sağolasınn inş. kuzum..hepımızın tosuncukları olur inş. totolarına totolarına vururuz..yatıcam canım belımde cdok agrıyor zaten asılamadan berı..hayırlısı allahtan..bende gobekten vurulan iğnelerlee aşılama yaptırdım gonal-f vermıstı bana doktorum bende pek etkı yapmadı ve yumoşlarımın gelısımını durdurdu ama çok ıyı gelen kızlarda var..

saol kuzucuklaa buyuk kuzu sen kuzu oldun artık :9: ayy nee güzell olur bitanemm walla harıka olurr inşallah mevlam bızlerede nasip eder:16: canım kesinlikle doğumumu orda yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse...hemde suda doğum yapmayı düşünüyorum..hastane co k harıka ve donanımlı...hemde yenı oldugu ıcın fıyatlar acaio uygun..muayene 10 tl norml dogum 550 sezeryan 1.250 kapı susleme lohusa şerbetı hepsı ıcınde..kesinlikle tavsıye ederım cnm..nisa cok kalabalık bı hastahane vee dogumsonrası oda bıle bulunamıyormus bazen o yuzden kesınlıkl e orayı tercıh etmem ben..:34:

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi - Anasayfa
birsen hayırlı olsun aşılaman canım inşallah bu ay olur.kime yaptırdın aşılamanı

gecmıyor gunler yaaaaaaaaaaa bıktım gun saymaktan kızlar bu c.tesı test yapmam lazım asılama sonucu ıcın dr.ole demıstı ana ben adet tarıhınımı beklesem dıym oda ayın 13 :(((( ya tutmamıssaaaaaaaaaaaa

canım 5 gün daha strest yapacağına yap gitsin testi ne olacaksa olsun inşallah seninledir canım bebişin

canım benim lh hormonum birazcık fsh hormonundan yükesek çıktı..günde 3kez klomen kullandığım halde 1 tane yumurtam oluşmuştu ve onun içinde defalarca doktora gittim çünkü geç oluştu..bu sebeble doktor göbekten iğneye geçmeden önce hormonu düşürüp kaliteli yumurta elde edelim dedi..ve deli gibi çocuk istediğimiz halde korunuyoruz..

ayy canım arkadaşlarım yaa..umut oldunuz bana umarım bende iklk kullanmada hamile kalırım..aşılamadada aynı iğne kullanılıyor galiba..maliyeti ne kadar peki raporla alınıyor mu?

Cnm insallah ilk denemende tutar turkiyede fiyat bilmiyorim ben fransada kaliyorum burda devlet karsiliyo bosey odemedim ben

kızlar ben gene test verdım kan testı cuma verdıgımde 329 du. bugun 1185 cıktı. acaba kac haftalık yaa kızlar sızın degerınız kacken gozuktu...

Cnm degerin iyi 5 haftalik galiba bu degere gore ben ilk verdigimde 860 di bugun verdim 7600 yani cok mutluyum sende mutlu ol uc gunde uce katlamis :))

Cnm insallah asilaman tutar senin icin bol bol dua edicem hep dinlen yat uyu ama hepde dusunme…hayirlisiylada 12 gune ver guzel haberi bize :))

Kizlar yarin doktora gidicem keseyi gorurmuyum sizce? Adetimin uzerinden 7 gun gecti insallah goruruz bugun kan tahlili sonucum super 7600 cikti sukur yarin haber ederim size kizlar kendinize iyi bakin dua edin bana

selamun aleykum canlar telden bakiyorum suan yazmadan gecemedim birsencim asilaman hayirli olsun yazdiklarini okuyunca icimden kuvvetli bi his bu sefer oldu dedi tuhaf bi duygu zeynos icinde boyle hissediyorum

SLM kızlar nabersiniz?benim kasık agrım devam ediyoo....

evet canım.bazen bi agrı saplanıyor kasığıma.taamm diyom adet oldum gidiym bakıym yok bşy.progestan kullanym.sizde kullandınızmı cok istiyorum bebeiğim olsun.dua ediyorm herkes için.burada bende sizler gibi yazmak istiyrum hamileym diye.olur mu dersiniz?bide yumurta klammamıstır bu zamana çatlamıstır catlayan.büyüktü zaten benimkiler 2 taneydi18 ve 22.bugun catlatma iğnesi olalı 11.. günüm.ne zaman test yapmalıyım?

cnm ben hiç bir ilç kulanmadım sadece (Ovitrelle) ..oda drun önerisi yoksa olup olmadığını bende bilmiyordum çünkü biz 3 ay denedik sadece olmadı dra gittik danışmak için oda iğne yazdı vurundum 4. ayımızda Rabbim verdi şükür.. ben iğneden 18 gün sonra öğrenmiştim idrar testiyle..

Neden olduğunu bilmiyorum ama normalmiş benimde aşılama esnasında ağrı değilde hafif bi sızı olmuştu ama eve gelince inanılmaz sancı olmuştu kasıklarımda ilk gün hafif şekilde lekelenmede oldu bende sende oldumu böyle bi durum.

Adet olunsa bi dert olunmasa bi dert aman kadın olmak ne sor şey ya

yok canım bende lekelenme olmadı hiç..sana aşılamadan sonra jel vermışmıydıler bugun crinone jel yaptım vajınadan yapılıyor ondan sonrada lekelenme oluyormus kımısınde ama bende olmadı sımdılık..

canım yeni doğan ünitesi bide sancı odası var mı merak ediyorum nisa da varmış o yüzden oraya yatkın gibiydim ama çok kalabalık diyosun sen mi gitmiştin oraya canım..bi de eşimin hala tarafı da oraya gidiyolar hep bana da baskı yapıyolar birazcık..ama cidden çok ucuzmuş :9: doktorun için zaten iyi diyosun dimi.. bende oraya karar verirsem beraber doğururuz artıkın :52::52:

canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırr :9:hastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm :9:

birsen hayırlı olsun aşılaman canım inşallah bu ay olur.kime yaptırdın aşılamanı

sağol bıtanem nerelerdesın pek gozukmuyorsun yada ben goremıyorum ben medipolde hande akbaş güleçe yaptırdım aşılamamı cnm..sen napıyorsun hangı tedavıdesın?

Cnm insallah asilaman tutar senin icin bol bol dua edicem hep dinlen yat uyu ama hepde dusunme…hayirlisiylada 12 gune ver guzel haberi bize :))

Kizlar yarin doktora gidicem keseyi gorurmuyum sizce? Adetimin uzerinden 7 gun gecti insallah goruruz bugun kan tahlili sonucum super 7600 cikti sukur yarin haber ederim size kizlar kendinize iyi bakin dua edin bana

çok sağol bıtanem inş. benımde dualarım hep sizinle yarın aksam kandıl bol bol dua edelim rbbim kabul etsin inş.sen gittin gördünmü keseyı bakalım hadı ıyı haber ver kalp atısınıda duyarsın sen bu degerle :52:

selamun aleykum canlar telden bakiyorum suan yazmadan gecemedim birsencim asilaman hayirli olsun yazdiklarini okuyunca icimden kuvvetli bi his bu sefer oldu dedi tuhaf bi duygu zeynos icinde boyle hissediyorum

aleykumselam canım nerlerdesın bakalım :16: ayy bıtanem cok sağolasın hakkımızda hayırlısı allah ne yazdıysa o olsun canım bızımıcın en dogruyu o bilir :16:

yok canım bende lekelenme olmadı hiç..sana aşılamadan sonra jel vermışmıydıler bugun crinone jel yaptım vajınadan yapılıyor ondan sonrada lekelenme oluyormus kımısınde ama bende olmadı sımdılık..

canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırr :9:hastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm :9:

sağol bıtanem nerelerdesın pek gozukmuyorsun yada ben goremıyorum ben medipolde hande akbaş güleçe yaptırdım aşılamamı cnm..sen napıyorsun hang

çok sağol bıtanem inş. benımde dualarım hep sizinle yarın aksam kandıl bol bol dua edelim rbbim kabul etsin inş.sen gittin gördünmü keseyı bakalım hadı ıyı haber ver kalp atısınıda duyarsın sen bu degerle :52:

aleykumselam canım nerlerdesın bakalım :16: ayy bıtanem cok sağolasın hakkımızda hayırlısı allah ne yazdıysa o olsun canım bızımıcın en dogruyu o bilir :16:

hayırlı olsun aşılaman cnm inş bu ay tutar:16::16:16 Rabbim isteyen herkese versin inşşşş:16:

selammmm canlarım benişm hepini,z nasılsınız iyimisiniz
birsencimmm aşılaman hayırlı olsun inş.seninde hamiş haberini alırız rabbim boşa çıkartmasın
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sayfayı tek tek o0kuyamadım varmı hamile
bi gelişme varmııııı

canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırr
:9:hastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm :9:

yok canım görmedim ama bakayım şimdi :9: ozman nisayı aklımdan çıkartıyorum madem gördün öyle..niye meçhulmuş tabi ki doğuracaksın hatta doktorda bebişlerimizi karşılaştırıcaz :9::9:

kızlar.. bizde dün druma gittik bebişi gördük sınunda :16: kalbinide gördü dr oluşmuş atıyor dedi çok şükür :16: HVC SENde bugün gidecektin noldu cnm

canım ağzın bal yesin göbeğinde her yıl bebiş dolsun t5emmuzu bekliyorummmm bugünlerde bi garip olmuşummmm kimlik başvurusunda bulundunmu ne oldu
Sağol canım iyiyim bende seni özledim kızz iyi gelin kaynanayı ne yaptın sendemi daha..bak ben gönderdim ohh özlemişim evimde yanlız kalmayı valla..
canımmmmm apacık ortadA beni kıskanıyoprsun sana tek bedduam rabbim hayırlı evlat sağlklı sıhhatli evlat en kısa zamanda nasip etsişn emeklerini boşa çıkatmasın en kötü günün mutluluktan bayılmak olsunnn
kaç gündü yoktu yine getirdik aynen kötü gelin yola devam ediyorummmmmm

Son düzenleme:
bu arada kızlar size bi haberim varrrrrrr hamiş haberi veremiyorum ama ben kilo verdim yaklaşık 5 kilo kadar 59 kilo olmuşum
BİRSEN ve KARANFİ,L DESTESİ SİZ ŞİŞİN ŞİŞİN BENDE BURDA İNCECİK OLACAMMMMM FİT OLİCİMM HAMSİ OLİCİMMM

hayırlı olsun aşılaman cnm inş bu ay tutar:16::16:16 Rabbim isteyen herkese versin inşşşş:16:

emuscumm cok sağol bitanemm bizim için dua edin olurmu:16:

selammmm canlarım benişm hepini,z nasılsınız iyimisiniz
birsencimmm aşılaman hayırlı olsun inş.seninde hamiş haberini alırız rabbim boşa çıkartmasın
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
sayfayı tek tek o0kuyamadım varmı hamile
bi gelişme varmııııı

selamm zeynoşş nerelerdesinn..kızz okumadınmı ben hamileyim iştee hanı benım halaylarım aşk olsun yanim :33: sağolasın cnm hepimizin iyi haberlerını alırız inş. kaynanan gıtmedımı kız ne cok kaldı böyle..

yok canım görmedim ama bakayım şimdi :9: ozman nisayı aklımdan çıkartıyorum madem gördün öyle..niye meçhulmuş tabi ki doğuracaksın hatta doktorda bebişlerimizi karşılaştırıcaz :9::9:

kızz sen yine araştır bende orda dogurmayı düşünüyordum hatta esımın arkadasının ablası nısada hmşire o yardımcı olur sana dıyordu bende tamam demiştim hatta doktorada gıtmıstım orda asıye uzuna kesınlıkle cok ıyı bı doktor onuda tavsıye edebılırım tatlım ama hastahane cok kalabalık bıde o yorumları okuyunca bende vazgeçtim...bu hastahaneyıde boyle doananımlı ve uygun goruncee hıc kacırmıyak burda olsun dedık ama olan bıten yok henüz..sen doğurursundaa kucaklarsın bebişi gör bak ben yine yerimde sayarım
:9:

bu arada kızlar size bi haberim varrrrrrr hamiş haberi veremiyorum ama ben kilo verdim yaklaşık 5 kilo kadar 59 kilo olmuşum
BİRSEN ve KARANFİ,L DESTESİ SİZ ŞİŞİN ŞİŞİN BENDE BURDA İNCECİK OLACAMMMMM FİT OLİCİMM HAMSİ OLİCİMMM

çatlak zeynoşşş bende şu 12 gun sonra kan testını verıyım kesınleşcin bebiş yok bende gerekirse ölüm diyetıne gırıcem senden çok zayıflıycaaammm :19: gördee bakk senn :15:

Back
X