Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızz sen yine araştır bende orda dogurmayı düşünüyordum hatta esımın arkadasının ablası nısada hmşire o yardımcı olur sana dıyordu bende tamam demiştim hatta doktorada gıtmıstım orda asıye uzuna kesınlıkle cok ıyı bı doktor onuda tavsıye edebılırım tatlım ama hastahane cok kalabalık bıde o yorumları okuyunca bende vazgeçtim...bu hastahaneyıde boyle doananımlı ve uygun goruncee hıc kacırmıyak burda olsun dedık ama olan bıten yok henüz..sen doğurursundaa kucaklarsın bebişi gör bak ben yine yerimde sayarım![]()
çatlak zeynoşşş bende şu 12 gun sonra kan testını verıyım kesınleşcin bebiş yok bende gerekirse ölüm diyetıne gırıcem senden çok zayıflıycaaammmgördee bakk senn
![]()
zeynoşşşşşşşşş kac gundur nerelerdeydın kız biz şişiyoruz sen zayıflıyosun![]()
ayşegülllllllllllllllllll hep GÜLAYŞEGÜL
canım ya net yok sanıyorum meğer varmış eşim var deyince girdim bende hemen çıktımı göbeğin ben burdayım diyormu süslüüüüüüüü
senin gtibi olacammmmm hamsi
canım kaçırmışım kusura bakma gözün aydın dilerim hiç bi zaman hiç bi sorunla karşılaşmazsın rabbim sağsalim kucağına almayaı nasip etsin canım benimkızlar.. bizde dün druma gittik bebişi gördük sınundakalbinide gördü dr oluşmuş atıyor dedi çok şükür
HVC SENde bugün gidecektin noldu cnm
hım anladım canım kılo almadım ama göbegım cıktı valla bıraz evet artık burdayım dıyo ama suslumu dıyo pazartesı bellı olcak nasıpse![]()
kesin kızdır aşere aşere meyve aşerdin zaten birsen haklı karnında süslü var ben yanıldımmmmmm
halasına yamuk yaptı şimdidennnn o çok iyi bir bebek olacak sarışın olacak kesin gözleri renki saçları dalgalı uslu bir bebiş olacak geceleri seni uyutmayacak (tabi inş) gündüxleride hep seni yoracak öyle şekermi şeker kadayıf tatlısı olacak
evet canım ya hep meyve aserdım inş. dedıgın gıbı tatlı uslu bı bebek olcak halası ama şimdiden annesını sabah erkenden uyandırıyo![]()
MAŞŞALH MAŞALLAH SEN HANGİ ARA YAPTIN YAHU HADE BAKALIM RABBİM NASİP ETSİN HAYIRLISIYLAAAAA
öyle kalabalıksa niye o kadar para vereyim ki canım yakında bi yere giderim hiç değilse..bende aradım şimdi medipolü sancı odasıda yenidoğan ünitesi de varmış sanırım orayı tercik edicem gibi bendekızarım ama hee öyle dediğini duymayayım daha anaammm bu forumun kızları ne kadar karamsar oldular böylee
![]()
inşallah bebeiş olurda 15 kilo daha alırsın hayırlısıylaaaaa sendende kurtulalımmmmmmm
inşallah hamiş kalırız hepimizzzzzzzzzzzzzz
kıskanç sen tıka basda yerken ben günde 1 kez yiyorummmm 1 ekmek bi hafta gidiyor banaaaaaa valla
herhaldee kızımm sen benı ne sandınn sa ğ gösterip sol vururum ben iştee böylee yaaa
hahahha kızz biraz usturuplu beddua et 5 kilo alırsın zyıf süslü hamile olursun desenee kıskanççççinşallah cnm zaten benım ıcıme doguyor agustos bızım ayımız olucak gör bak
![]()
daha o neki yavrum son aylarda uyuyamayacaksın sırtın ağrıyacak uyurken yorulacaksın birde son aylarda bir tane oyuncak bebek yut bizim süslü onunla oynayıp oyalansın kızzzz![]()
valla helal olsunnnnnn maşallah
canım başka emrin çay kahve ne istemiştiniz hanım ağaya bak
rabbim süsünü eksik etmesin gülen gözlerin hep gülsünnnnn
canım senin haziran olsun başta okadar yumurtaların sorun yaptı sonu iyi olsun bi kaç güne buraya inşallah hamileyim haberini yazarsınnn
canım kaçırmışım kusura bakma gözün aydın dilerim hiç bi zaman hiç bi sorunla karşılaşmazsın rabbim sağsalim kucağına almayaı nasip etsin canım benim
senin oğluşunu olacak aşerme varmı kız
yok kız agrıdan degıl süslünün kıpırtısından uyuyamam iki gundurr sol tarafıma top gıbı toplanıyo karnım acıyo valla bebeklerı hazır beklıyo zaten susluyü![]()
canım nasıldır bilemiyorum cahilliğime ver demek ki öğlede oluyu ben bilmiyorum kız inş.bebişleriyşlede oıynarda evini batırır
ayşegülcüüm benimde kızım solda dediğin gibi top gibi duruyor oğluşumda ağaymış gibi bacak bacak üstüne atmış gibi tesbih saallıyor ayol oda sağdaaa
diğer zamanlarda güzel büyük yumurtalarımız olduda ne oldu hepsi boş valla yeterki rabbim ol desin inşallah sanada ol demiştryok kız ben hala o yumurtalardan şüpheliyim buyudulerm ı ne oldulr allah bılır...kız çok süper olur bı kahve yapta içek hadii![]()
ilk aşerdiğin neyse yaz buraya ben sana cinsiyeti derim yahu nedr bu kız merakı hepiniz kız diyorsunuz hayırlısıyla olsun neyse ben erkek doğururum hanginizn kızı terbiyeliyse onu oğluma alacammmm rabbim sağlıklı sıhhatli yavrular doğurtsun hepimizesağol cnm benim... yaaa banada oğlan geliyor ama ben kız istiyorumRabbim sağlıklı versin kız erkek hiç farketmez
yok cnm ya hiç bir bulantı hiç aşerme yok bende..
kimi kız diyo kimi erkek bulantın yoksa diyolar bende anlamadım
![]()
diğer zamanlarda güzel büyük yumurtalarımız olduda ne oldu hepsi boş valla yeterki rabbim ol desin inşallah sanada ol demiştr
şeker bencede kahve iyi gidiyor hadi yavrum sana zahmet bana eziyet sen getirde ben içeyim sana zararlıııı
ilk aşerdiğin neyse yaz buraya ben sana cinsiyeti derim yahu nedr bu kız merakı hepiniz kız diyorsunuz hayırlısıyla olsun neyse ben erkek doğururum hanginizn kızı terbiyeliyse onu oğluma alacammmm rabbim sağlıklı sıhhatli yavrular doğurtsun hepimize