ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

öle şeymı olur askolsun zeynoş hepimiz cahılız ben bıle ne oldugunu yenı yenı anlıyorum inş. ikizlerın olurda bırı solda bırı sagda olur canım:16: senın oglan fena olcak ozamn:1::1:

kız ya yokluk işte biliyorsun olmayınca insan bilemiyor i,lerde hamile kalırsam herşeyi sizlere soracam
sen anladıkça öğrendikçe bende herşeyimi sorarım sana
benim oüluma kızını alırım tabi oğlum alırsa beğenirse kızını belki süsüne yetişemez o korkusu olurrr

kız çatlak ben dünden beri yatıyorum bı wc ye kalkıyorum yemegımı bıle kaynonoş getırıyor bk ne dıyorbana kız demıyor gelıyım yardım edeyım sana dıyede benden beklıyorr aaa aaa aaa çokk ayıppp :20:

uyanık kaynanoşa tozda aldırtırsın sennnn ben olsam seni kaldırırım
kahve mahve yok sana keyfine bak uzan yat zaten başka birşey bildiğinmi var sana ne diyim artık inşalah hamile kalırsın

selam beybitoşlar:33::33:

hamile kalan beybiler hayırlı olsun ama sabahmeltemine bir sorum var bacım o stresle hamile aldıysan stres olmadan anında yaparmışsın be gülü:52::52: yazdıklarını tebessümle cevaplıyordum kıyamam ya:1:

birsennn hayırlı olsun aşılaman kuzuuumm:D zeyo kız bu topike çakılı kalcez bacım hadi hamiş kal artıkkkk:27:

hamile kalan beybiler hayırlı olsun ama sabahmeltemine bir sorum var bacım o stresle hamile aldıysan stres olmadan anında yaparmışsın be gülü:52::52: yazdıklarını tebessümle cevaplıyordum kıyamam ya:1:

birsennn hayırlı olsun aşılaman kuzuuumm:D zeyo kız bu topike çakılı kalcez bacım hadi hamiş kal artıkkkk:27:

as canımmmm nasılsıın yavruuummmm
ayol stres falan hep yalan bizim sabah meltemi saatleri bile sayıyordu valla sayalım günleri artık allah işstedikten sonra olur canım yaaa
ben yapmasını bilmiyorum ayol sen yap bacıı bari

owww senide medipolee transfer ettık gördünmü kızz bakarsın hastahanede karşılaşırız birgün..karanfilciimle aynı zamanda yapıcaktık aşılama kısmet olmadı..benim doktorumumu tercıh edıceksın kız:52: başka neler sordun kız neler varmış ben dogumla ılgılı bısey soramadı malum bebıs olmadıgı için fiyat bılgılendırmesı fln aldınmı:9: heheyttt bizee söyleyenede bakk geçen ay umutsuzluga kapılanbendımm dimii boylee karamsarr olann :33::9::9:

evet belki karşılaşırız orda :) onu tercih ederim gibi geliyo çok methettin ya sen :9: diğerleri hakkında hiç bi fikrim yok nasıl olsa..kız onların fiyatını sen söylemiştin ya bende onun için sormadım sadece dediklerimi sordum..bana bi vurdu geçti öyle sürekli değildim ki canım :33::33:

kızlaaaar ben geldim.arada gekiyom okuyom yeni yazılanları cıkıyom..yeni hamiş kalan varmı yada yeni tedaviye baslayan tedavi süreçleri önemli tabi hamilelik evreside.hayde beraber bu yolda yürümeye :64:

diğer zamanlarda güzel büyük yumurtalarımız olduda ne oldu hepsi boş valla yeterki rabbim ol desin inşallah sanada ol demiştr

şeker bencede kahve iyi gidiyor hadi yavrum sana zahmet bana eziyet sen getirde ben içeyim sana zararlıııı

ilk aşerdiğin neyse yaz buraya ben sana cinsiyeti derim yahu nedr bu kız merakı hepiniz kız diyorsunuz hayırlısıyla olsun neyse ben erkek doğururum hanginizn kızı terbiyeliyse onu oğluma alacammmm rabbim sağlıklı sıhhatli yavrular doğurtsun hepimize

öle tabi sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez:9:

uyanık kaynanoşa tozda aldırtırsın sennnn ben olsam seni kaldırırım
kahve mahve yok sana keyfine bak uzan yat zaten başka birşey bildiğinmi var sana ne diyim artık inşalah hamile kalırsın

kız aldı valla tozda aldı balkonda çamaşırlarım vardı onlarıda topladı katladı yemek yaptı cıkarttı bana aman maşallah bugun kaynonoş 10 puan aldı benden ohh ne guzelmıs ben yatıyorum kaynana ıs yapıyor eyedırıyor benii:9:

naber yavrucuk bayadır yoksun kımle aldatıyon bizi..sağolasınn canım benim :16:

evet belki karşılaşırız orda :) onu tercih ederim gibi geliyo çok methettin ya sen :9: diğerleri hakkında hiç bi fikrim yok nasıl olsa..kız onların fiyatını sen söylemiştin ya bende onun için sormadım sadece dediklerimi sordum..bana bi vurdu geçti öyle sürekli değildim ki canım :33::33:

:9::9::9::9: diğerleri hakkında benımde pek bi bilgim yok ttlım..ee bıdahakı kont nezaman bakalım..şimdi direk handecıgemı gıdıceksın emınım sende sewersın bıcır bıcır bişey ben gecen nar çiçegi elbise giymiştim ayy ne guzel olmuşsun cok enerjıksın bırsen hanımcım bayıldım sana dedı durdu hal hatır herzama n sorar zaten :1: bende daha aşılama yapmaya karar vermeden önce yanı 1 sene önceden berı aşılamaya karsı sıcak bakmıyorum kesınlıkle olumsuz gecıcek dıye düşünüyordum hala o düşüncedeyim..diğer türlü benimde umudum varrr:8:.. görüşelim orda dostumm :13:

yok canım bende lekelenme olmadı hiç..sana aşılamadan sonra jel vermışmıydıler bugun crinone jel yaptım vajınadan yapılıyor ondan sonrada lekelenme oluyormus kımısınde ama bende olmadı sımdılık..

canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırr :9:hastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm :9:

sağol bıtanem nerelerdesın pek gozukmuyorsun yada ben goremıyorum ben medipolde hande akbaş güleçe yaptırdım aşılamamı cnm..sen napıyorsun hangı tedavıdesın?

çok sağol bıtanem inş. benımde dualarım hep sizinle yarın aksam kandıl bol bol dua edelim rbbim kabul etsin inş.sen gittin gördünmü keseyı bakalım hadı ıyı haber ver kalp atısınıda duyarsın sen bu degerle :52:

aleykumselam canım nerlerdesın bakalım :16: ayy bıtanem cok sağolasın hakkımızda hayırlısı allah ne yazdıysa o olsun canım bızımıcın en dogruyu o bilir :16:

canım ben bıraktım tedavileri çikolata kisti var dediler en son ameliyat olmam gerektiği falan bende hastahane doktor araştırıyorum acaba direk tüp bebekmi yapsam diyorum. burdan bitane arkadaş memorial de yaptırmış tutmuş bilmiyorum işte psikolojim bozuldu resmen ya:50: bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar nerde olursa gideceğim artık

:9::9::9::9: diğerleri hakkında benımde pek bi bilgim yok ttlım..ee bıdahakı kont nezaman bakalım..şimdi direk handecıgemı gıdıceksın emınım sende sewersın bıcır bıcır bişey ben gecen nar çiçegi elbise giymiştim ayy ne guzel olmuşsun cok enerjıksın bırsen hanımcım bayıldım sana dedı durdu hal hatır herzama n sorar zaten :1: bende daha aşılama yapmaya karar vermeden önce yanı 1 sene önceden berı aşılamaya karsı sıcak bakmıyorum kesınlıkle olumsuz gecıcek dıye düşünüyordum hala o düşüncedeyim..diğer türlü benimde umudum varrr:8:.. görüşelim orda dostumm :13:

gittiğim doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti bi de testler vermişti şimdi bilmiyorum ona mı gitsem acaba direkt ordan mı başlasam karar veremedim kocacıkla konuşuruz artık onu :9: kız benim bu doktor iyi de hiç insana yüz vermiyo sinir oluyorum bende ne güzel öyle konuşuyosa biz konuşup bilgi almak istiyoruz muayeneyi devlette de yaptırıyosun sonuçta ilgi lazım bize :9: hayırlsıı olsun bakalım canım Rabbim nasıl nasip ederse yarın akşam kandil bol bol dua et kendine de bize de :52::52:

yok canım bende lekelenme olmadı hiç..sana aşılamadan sonra jel vermışmıydıler bugun crinone jel yaptım vajınadan yapılıyor ondan sonrada lekelenme oluyormus kımısınde ama bende olmadı sımdılık..

canımm kıytırık nisada varsaa burdaa hayli hayli vardırr :9:hastahanenın sıtesını yolladım sana bakmadınmı baksaydın ordan ama bence vardır...ewt ben gıtmıstım nısaya ama kuzenım fln orda dogurdu odaları mınnacık kalabalık ben netten okumustum yorumlarını dogum cok oldugu ıcın orda oda bulunamıyormus cogu zaman..benım doguracagım meçhul cnm :9:

sağol bıtanem nerelerdesın pek gozukmuyorsun yada ben goremıyorum ben medipolde hande akbaş güleçe yaptırdım aşılamamı cnm..sen napıyorsun hangı tedavıdesın?

çok sağol bıtanem inş. benımde dualarım hep sizinle yarın aksam kandıl bol bol dua edelim rbbim kabul etsin inş.sen gittin gördünmü keseyı bakalım hadı ıyı haber ver kalp atısınıda duyarsın sen bu degerle :52:

aleykumselam canım nerlerdesın bakalım :16: ayy bıtanem cok sağolasın hakkımızda hayırlısı allah ne yazdıysa o olsun canım bızımıcın en dogruyu o bilir :16:

Cnm gittim doktora keseyi gorduk embriyonuda gorduk ama kalp atisina 21inde gel dedi simdilik 4 haftalik dedi cok sukur anormallik yokmus folik asit verdi kullansammi bilmiyorum birde fitil olarak progestan verdi bebegime zarar verirse diye korkuyom :( cok sukur cok mutluyum insallah benimle kalir bebegim bugun bol dua edelim

kızlar.. bizde dün druma gittik bebişi gördük sınunda :16: kalbinide gördü dr oluşmuş atıyor dedi çok şükür :16: HVC SENde bugün gidecektin noldu cnm

Bende gordum bebegimi cnm ama 4 haftalik kalp atisini duyamadik daha

Arkadaşlar miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzden geçen herşeyi hayırlı ise nasip etsin

Kızlar geri sayım başladı son 2 günüm test için birsen bzzz matarani gıııııı biz demirsaş kaldık burda her gelen gidiyo maşallah göbekli göbekli darısı bize inş.bacılar

kız aldı valla tozda aldı balkonda çamaşırlarım vardı onlarıda topladı katladı yemek yaptı cıkarttı bana aman maşallah bugun kaynonoş 10 puan aldı benden ohh ne guzelmıs ben yatıyorum kaynana ıs yapıyor eyedırıyor benii:9:
maşallah uyanık gelin ne çok iş yaptırmışsın kızzzzz
bendende on puan aldıı demek ki kaynanoşşş cani gönülden torun bekliyor inş.rabbim sana hayırlı evlat nasip eder kaynanoşta torun görür
deseydin bugü
nde ütüye gelseydi kız

canım ben bıraktım tedavileri çikolata kisti var dediler en son ameliyat olmam gerektiği falan bende hastahane doktor araştırıyorum acaba direk tüp bebekmi yapsam diyorum. burdan bitane arkadaş memorial de yaptırmış tutmuş bilmiyorum işte psikolojim bozuldu resmen ya:50: bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar nerde olursa gideceğim artık
canım bu kistle uğraşan biri olarak bak sen ilaç iğne kullanmıştın olsaydı o şekilde olur ister kist olsun ister olmasın aynı tedassvi süreçlerini doktor izliyor olmadı sakın ameliyat olma daha küçük ameliyat yumurta rezarvinişde düşürüyor hiç uğraşma tüp bebek yaptır bak o aşamalrdan sonra bende yapcam aslında normal kendiliğinden hamile kalanda var ama nasibimizz yok demek
Arkadaşlar miraç kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzden geçen herşeyi hayırlı ise nasip etsin

Kızlar geri sayım başladı son 2 günüm test için birsen bzzz matarani gıııııı biz demirsaş kaldık burda her gelen gidiyo maşallah göbekli göbekli darısı bize inş.bacılar
aminnn canım senişnde mübarek olsun
sorma canım ya demirbaşlar zor hamiş kalıyor burda ama olack allahın izniyle
inş.pozitifi görürsün varmı belirti,ler değişik enterasan şeyler

günaydın canlar
hepimizin miraç kandili mübarek olsun hamile kızlar burdean bebelerinizinde kandili mübarek olsun hepsinin gözlerinden öperim onlarda bi zahmet ellerimden öpsün:52::52::52:
hamişler ya bi kaç kişi kaldık burda bizlerde dua edin

BENİM GİBİ HAMİLE KALMAYI HAYAL EDEN KIZLAR RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZE DE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA :43::43::43::43:

yok canım bana ne jel nede başka hiç bir ilaç verilmemişti..bence vajinal je şart yani çünkü bende aşılamadan sonra 1hafta boyunca hep yanma oldu özellikle idrar yaparken doktora söylemiştim idrar tahlili yapıldı ama bişi çıkmadı..sanırım tahriş olmuştu..bende ilk gün lekelenme epey olmuştu doktor normal olabilir demişti ama bilmiyorum tabi..

canımmmmm apacık ortadA beni kıskanıyoprsun sana tek bedduam rabbim hayırlı evlat sağlklı sıhhatli evlat en kısa zamanda nasip etsişn emeklerini boşa çıkatmasın en kötü günün mutluluktan bayılmak olsunnn
kaç gündü yoktu yine getirdik aynen kötü gelin yola devam ediyorummmmmm
ay ayy duyduğum engüzel beddua bunlar inşallah hemencecik tutar:1::1::1::1:iyi gelinim benim..
seninde tedaviye az kaldı canım hadi hayırlısı olsun inşallah..
herhaldee kızımm sen benı ne sandınn sa ğ gösterip sol vururum ben iştee böylee yaaa :9::9::8:

owww senide medipolee transfer ettık gördünmü kızz bakarsın hastahanede karşılaşırız birgün..karanfilciimle aynı zamanda yapıcaktık aşılama kısmet olmadı..benim doktorumumu tercıh edıceksın kız:52: başka neler sordun kız neler varmış ben dogumla ılgılı bısey soramadı malum bebıs olmadıgı için fiyat bılgılendırmesı fln aldınmı:9: heheyttt bizee söyleyenede bakk geçen ay umutsuzluga kapılanbendımm dimii boylee karamsarr olann :33::9::9:

hahahha kızz biraz usturuplu beddua et 5 kilo alırsın zyıf süslü hamile olursun desenee kıskançççç
:19: inşallah cnm zaten benım ıcıme doguyor agustos bızım ayımız olucak gör bak :emir_bebek:

neler hayal etmiştik ne oldu canım:19::19::19:aynı zamanda aşılama yapacaktık beraber gün sayacaktık engüzelide hastanede karşılaşacaktık ama olmadı maalesef..

bu arada kızlar size bi haberim varrrrrrr hamiş haberi veremiyorum ama ben kilo verdim yaklaşık 5 kilo kadar 59 kilo olmuşum
BİRSEN ve KARANFİ,L DESTESİ SİZ ŞİŞİN ŞİŞİN BENDE BURDA İNCECİK OLACAMMMMM FİT OLİCİMM HAMSİ OLİCİMMM

ayy ne güzel kıskandımm valla ben niye kilo veremiyom yaa:19::19::19:
kız niye şişelim dur daha hamiş kalalım ozaman bol bol şişeriz nasılsa...nasıl verdin kiloları ben hiç diyet yapamıyorum üstüne üstün stres ve sıkıntıdan kendimi iyice yemeğe verdim.

günaydın canlar
hepimizin miraç kandili mübarek olsun hamile kızlar burdean bebelerinizinde kandili mübarek olsun hepsinin gözlerinden öperim onlarda bi zahmet ellerimden öpsün:52::52::52:
hamişler ya bi kaç kişi kaldık burda bizlerde dua edin

BENİM GİBİ HAMİLE KALMAYI HAYAL EDEN KIZLAR RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZE DE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA :43::43::43::43:

amiiiiiiiiiinn canım rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah..

Back
X