ay inşallah canım yaa :26: gün az kaldıkça test için çok heyecanlanıyorumdüşmez canım okadar eğreti değildir yaaGeleceği varsa allah korur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay inşallah canım yaa :26: gün az kaldıkça test için çok heyecanlanıyorumdüşmez canım okadar eğreti değildir yaaGeleceği varsa allah korur
tam kırmızı yandığı anda geçtim canım son anda sonra diğer ışıktaki arabalar geçti elim ayağım titriyor. kızlar sizce korkuyla bebek varsa bile düşme ihtimali var mıay varsa bile kesin düşer bu korkuyla
![]()
sağol canım evet Allah korusuGeçmiş olsun canım Allah korumuş iyi ki birşey olmamış ..
canım o bünyeden bünyeye değişir kiminde kasılma ağrı yapar kiminde hiç bir şey olmaz yani ağrı yok diye bir şey yok sanma illaki etkisini gösteriyordurarkadaşlar bu ovitrelle nasıl birşey yaa hiçbir belirti ağrı mağrı yok yarın 1 hafta olacak :44:
sağol canım evet Allah korusubugün günüm vardı gittik komşulara onlar nazar ettiler
bir de sürekli çocuk yok mu elif çocuk yap artık deyip durdular sinir oldum
![]()
canım o bünyeden bünyeye değişir kiminde kasılma ağrı yapar kiminde hiç bir şey olmaz yani ağrı yok diye bir şey yok sanma illaki etkisini gösteriyordur![]()
hemde nasıl sinir ediyorlar canım 2 yıl oldu evleneli daha düşünmüyormusun yap artık ailen de kimse de yok yanında destek olur sana yoldaş olur ayyyyy vıdı vıdıahh o komşular yok mu bi tane yapmadın gitti diyip diyip başının etini yiyorlar yapcaksın bi tane al bak diyip verceksin ellerine ben öyle diyorum zaten gülüyor hep :S
bende canım kimseciklere söyleyemiyorum sadece burda içimi döküyoruminşallah öyledir canım .Etraftan da kimseyle söyleyemiyorsun milletin aa çocuğun olmuyor mu senin yoksa diyor hemen moralim bozuluyor var ya..
hemde nasıl sinir ediyorlar canım 2 yıl oldu evleneli daha düşünmüyormusun yap artık ailen de kimse de yok yanında destek olur sana yoldaş olur ayyyyy vıdı vıdısanki ben bilmiyorum
Allahım duy sesimizi de bize de birer bebiş ver nolurr
![]()
inşallah canım benimamiiin canım amiin inşallah bu ay arka arka güzel haberler duyarız hepimizden senin az kaldı sanırım değil mi kaçıncı günün olacak hastaneye gittiğinde
inşallah canım benimiğne vurulalı 14. günde gideceğim canım haziran 4'te iğne vuruldu :26:
sana doktor demişti di mi canım o tarihte gel diye..o zamana kadar belli olur mu acaba yani eğer öyleyse ben de 14 gün saysam mı ki ??
Evet canım söyledi ama söylemese de bu çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yapılıyormus o zaman çıkıyormus tabiki say sende
ayy kuzum benimde kanım sana kaynamıştı zatenayy yeterkıı hamılee kalayımdaa ben daha buraya ugrarmıyımm sız sağ ben selamett cokararsınız benııaa ne şımarıklıgımı gördün bak bebegımede laf atıyor senı teyzelıkten reddedıyoruzz
kız 3 senelık ewlılere yapıyor adamcagız ıste ssk gecıyor daha ne yapsım aret amcemm
oo yawrumm benım ıyı anlaştıgım burç koçtur zaten koçla yay ateş burcu özellikleride hemen hemen aunıdır..bende dıyorumm nıyee bu kıza bu kadar kanım ısındı![]()
üzülme kuzucum biz sana abla kardeş oluruz tabiwayy wayy wayy bendee kardeşim yok dıye üzülüyordum ama baksana ne kadar çok varmışş ayoll hangıbırınıze yetıseyımm bennnhepinizi sewiyorumm kızlarrr
![]()
ahh kardeşiim ah inşallah yakındır..ama bana çok uzak gibi ya ben hepinizin arkasından bakıcam gibi yanlız kalıcam burda hamiş olursanız bırakmayın haa..sende mi beyzacım anlamıuştım sen en küçüğümüzdün seni cami avlusuna bırakmışltılar kanımız bir biz klardeşlerin bebeki yok demek ki burdan kan çekiyyyy bulduk birbirimiz bebetlerde gelir artık
ablaaaa yakındır d,iyeyim yakın olsun bizimde bebekimiz olacaknmı abla
ben de istemiyorum teyzweliği zaten hala olacam
ben birşey demedim ki arkandan burdaki kızlar kjonuşiyyy birsoşş
demi kız aret amca bi tanedr herhalde
gel yavrumm sana un helvası irmik helvası hepsinden yaparım..
zeynooooooooo halaaaa naberrrrrrrrrrcanım un helvası çekiyorr yapsanaa banaaaaaaaaaa
kızz az öncee fal baktırdım bı arkadasaa tabagımdaa bebişş çıktııııııııııı
![]()
say sende canım, ne zamandı senin iğne tarihin? Unuttum da![]()
canım ya ilk doktorum baktığı gibi birşey var dedi renkli ultrasona gönderdi düşündüğüm gibi çikolata kisti dedi
inanamadım beş altı doktora daha gittim çikolata kistim var dedim kesinlikle yok dediler tabi ilk doktoruma tekrar gittim gösterdi hatta bana birde tüm beliritlerini yaşıyorum zaten artı bu yıl 2 doktora daha gittim gittiğim gibi gördüler
anladım duymuştum onu o renkli ultrason nasıl çekiliyo peki, iğneler orucu bozar canım keşke ramazandan sonra olsaydıkızlar birşey soracam şu göbekten vurduğumuz iğne orucu bozarmı benim iğneler tam ramazana denk geliyor
allah korusun geçmiş olsunselam kızlar ben geldimnasılsınız? ben çok kötüyüm az daha kaza yapıyordum :18:
![]()
kızlar inşallah yarına bize güzel haberlerinizi verirsiniz..
7 haziran canım.. forumu okudukça ümitsizliğe kapılıyorum sanki belirti hissetmeyince off hayırlısı ya..