ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

senin sorunun neydi canım bu kızlar oramız batıyo buramız batıyo derlerdi :1: bende kendime bakardım sen gibi hiç bişey olmuyo bana diye üzülüyodum kendime benzettim seni:1:

canım biz 7 aydır istiyoruz olmuyor ne eşimde ne de bende birşey çıkmadı çok şükür hormonlarımda gayet güzelmiş ultrasonla bakıldı 19mmde iğne yaptı doktor.başkaları 2 iğne yapıldı vs yazmış bana 1 tane yapıldı başkada bişi kullanmadım ben.ne göğüste ne karında ne kasıkta birşey yok.zaten okudukça psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor bana kasılma falanda yaşamadım ya da ben anlamıyorum nedir bu ya bende sorun var bilmiyorum ya da henüz erken bilemedim inan..çalışmalar daha devam ediyor doktorun verdiğine göre bitmedi henüz :D ama en azından yalnız olmadığıma sevindim seni görerek olur ya bişi hissedersen yaz bana merak ederim..

7 haziran canım.. forumu okudukça ümitsizliğe kapılıyorum sanki belirti hissetmeyince off hayırlısı ya..

Canım niye böyle düşünüyorsun herkesin bünyesinde farklı etkileri olur üzme kendini sen bak inşallah yakinda hamilelik haberlerini duyarız ;)

ayyy canım ya bende bilnmiyorum ne olacak
kız kadın hiç boş durmamış öyleyse doğurmayı alışkanlık yapmış galiba ben 4 tane yapacam 5.de hani kazayla olsun onu planlıyorum mi,llet genelde kazayla oldu diyor ya bende öyle diyecem
inş.bizde birgün hayırlısıyla anne olacaz:52::52::52::52:

ne üretken bi kadınmış dedim bende yapcam 3 - 4 çocuk kazayla keşke bizde kalsakta :1::1:

günaydın yavrular canlar şekerler herkese hayırlı cumalar
:52::52::52::52::52:

ELİFCİMMMM canım geçmiş olsun dikkat et artık kullanmasını bilmiyorsan kullanmasını bilene ver(mesela ben)
şeker korkudan düşmez 3 aylık falan olsan herneyse inşallah hamile olursunda senden kurtulurum

PINAROŞŞŞŞ ayol nerdesin kız merak ettim dün gittin gelmesdin inş.hamileyim dersinde sendende kurtulurum

ALİMECİM bugün sende tahlile gidecekltin inş.pozitifi görürsün haberiniş verirsin sendende kurtulurum

NURAYCIMMMM ayol olacakta ne zaman olacak keşke onu bilsek artık hakkımızda hayırlısı inş.hamile kalırsında sende de kurtulurummm

AO9 şeker ismini demedin galiba ayolll belirtilere takılma ben kaç iğne yaptım birinde karın kasık bel bacak ağrım şi,ddetliydi hiç unutmam birşeycik olmadı diğer iğnelerde de kimisinde hiç ağrı olmadı diyebilirim belirtilere takılma hamile kalda senden kurtulayımmm

KARANFİLOŞ canım ya ona bakarsan bende senin gibi düşünüyorum bakalım bizlerin sonu nasıl olacaklk inş.sende kurtulurum hamile kalda aman aman

BİRSOŞŞŞŞ son 1 gün inş.sendende kurtuluruz kız bakalım yarına nasıl bir haber alırız inş,hamileyim kızlarrr haberini veririsin

NALYEC şeker hepimizin durumu heme3n hemen aynı üzülme kız ilki nasıl yaptın bu iki,nciyi yapamıyorsun sennnn

AYŞEGÜLOŞ kız neden yoksun 2 gündrrr heee

ALLAHIM İNŞ.BENDE HAMİLE KALIRRIMDA SİZLERDE BENDEN KURTULURSUNUZZZZ

Son düzenleme:
allah korusun geçmiş olsun
zeynepciğim görmedim dün yazını sağol canım benim:5:
günaydın yavrular canlar şekerler herkese hayırlı cumalar
:52::52::52::52::52:

ELİFCİMMMM canım geçmiş olsun dikkat et artık kullanmasını bilmiyorsan kullanmasını bilene ver(mesela ben)
şeker korkudan düşmez 3 aylık falan olsan herneyse inşallah hamile olursunda senden kurtulurum
sana da hayırlı cumalar canım, aaaa üstüme iyilik sağlık :52:bu sözleri duyunca sanki kocamı gördüm karşımda :18: o da aynısını söylüyor ama banane bende süreceğim işte :52: dün yorgundum baya canım ev topladım yine kafam dalgındı o yüzden :25:ahhh ahh keşke canım hepimiz hamile kalsak da hepimiz kurtulsak :49::21:

hayırlı cumalarr tatlılarımm kaymaklılarımm şekerlilermm ahh un helvası olaydı ıyıydıı :1:

karanfiltoşş ne yaptın kaçta yattınn son msjlrın sabah geldı..ben senden sonra ne koyunlar saydımm ahhh ahhh :9: yok cnm yaa havaya girmembılıyorsun benı umutlanmaktan korkuyorum zaten..hem bugunde baya adet belırtılerım var oldu olacak gibiyim..ateş gibi kızlarızz ateşş ykımışızdır ılla bı yerde bırılerını :9::9::9:

zeynoooooooooo eşim yarın test yapmayalım adetını beklıyelım dıyor..dedım sen manyadınmı ben kacgundur uykusuz geceler cekıyorum burda bu esartten hemen kurtulmalıyımm :52:

mataroşşş & alimeeeeeeeee hadiiiiiiii haberr verınn artık bı halay cekesimm varrrr :64:

bebişler tabiki kocaman bir tek çizgiyle başbaşa kaldım dün:27:

ama korktuğum kadar moralim bozulmadı ya boşuna germişim kendimi ama sanırım ya adet söktürücü içmem gerek yada doktora görünmem gerek adet olmuyorum ...

ama korktuğum kadar moralim bozulmadı ya boşuna germişim kendimi ama sanırım ya adet söktürücü içmem gerek yada doktora görünmem gerek adet olmuyorum ...
canım stresten de olmaz :26:yine de içme bekle istersen canım :26:

hayırlısı olsn canım hiç sıkma canını bir dahaki sefere inşallah

zeynepciğim görmedim dün yazını sağol canım benim:5:

sana da hayırlı cumalar canım, aaaa üstüme iyilik sağlık :52:bu sözleri duyunca sanki kocamı gördüm karşımda :18: o da aynısını söylüyor ama banane bende süreceğim işte :52: dün yorgundum baya canım ev topladım yine kafam dalgındı o yüzden :25:ahhh ahh keşke canım hepimiz hamile kalsak da hepimiz kurtulsak :49::21:
demek ki benle kocan çok zekiyiz doğruyu diyoruz ya zaten erkekler bayanların araba kullanmasını pek sevmez ben olsam sürmezdimmmm sürme yahu çıkma trafiğe
canım birgün kalacaz ama ne zaman kaç aydr tedavi görmüyorum 1 yıl gibi geliyyyyy bana

kız öyleyse neden bu kadar gecikmeli oluyorsun şu adet sökücüyüde kullanma oda olmadımı insan sökülemiyy
valla canım üzüldüm ben okadar bekle bekle olmayınca

hayırlı cumalarr tatlılarımm kaymaklılarımm şekerlilermm ahh un helvası olaydı ıyıydıı :1:

karanfiltoşş ne yaptın kaçta yattınn son msjlrın sabah geldı..ben senden sonra ne koyunlar saydımm ahhh ahhh :9: yok cnm yaa havaya girmembılıyorsun benı umutlanmaktan korkuyorum zaten..hem bugunde baya adet belırtılerım var oldu olacak gibiyim..ateş gibi kızlarızz ateşş ykımışızdır ılla bı yerde bırılerını :9::9::9:

zeynoooooooooo eşim yarın test yapmayalım adetını beklıyelım dıyor..dedım sen manyadınmı ben kacgundur uykusuz geceler cekıyorum burda bu esartten hemen kurtulmalıyımm :52:

mataroşşş & alimeeeeeeeee hadiiiiiiii haberr verınn artık bı halay cekesimm varrrr :64:

ne yatması yavrum ya aynı şekilde koyunları sayıp durdum bende..canım ya hakkında hayırlısı artık inşallah yarın hep beraber sevinicez burda..tahlilden sonra hemen haber ver kuzum meraklandırma bizi gerçi ben sana hertürlü ulaşırım:1::1::1:

kız benimde canım un helvası çekti sayendeeee sen daha yiyemedinmi helvayı bekle bekle ancak benim helşvamı yersin galiba
ne mesajı karanfilloşla birşey çeviriyorsunuz hemide bensizzzz
KIZ BİRSOŞŞŞŞ senin eşinde ne rahatmış öyle birde adetini bekleyelim diyor iöçinden kopan fırtılardan haberi yok enişteninnn
inşallah 9 ay gecikir adetinnnn amin allahım bu kızdan kurtulayımmmmm
AMİN AMİN AMİNN

Back
X