ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

birsoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:60::60::60:senin bu konuşmalarına bayılıyorum nerdeyse imzalı birşey istiycem senden
kız be ben bile gördüm bebeği ayol ultrason görüntüsünden net çıkmış valaa ahanda bebek aynı anne karnında gibi görünüyyyy

bakkk geçiyyy dalgasınıııı kız yakama ne çiçek ne kurdela taksam taksam koca bi ağaç dalı takarım sırf üzerinde etki yaratim diye

yavrum sen bana hertürlü etki yaratırsın merak etme:9::9::9:

senmi gariban sefilsin:52::52::52::52:hiç güleceğim yoktu zeyno yaa

evet canımmm ben bak işte dalganı geçiyorsun sana açıldım dalga geçtin görürsün sen kötü gelin kötü arkadaş
BENİM HEP AĞZIM KULLAKLARIMDAAAAA VALLA HEP GÜLÜYORUMMM ama garibanın sefilin hali bu işte hayatı tesbih ettim çekiyorummm kız uydumu bana bu tabir yoksa hayatmı tesbih edip beni çekiyyy

hoşbuldumm kızkardeşlerimmm :16: kız sakın ol relax bu kdar heycan yapma gelmeme:9::9:

ayolll bu yazını kaçırmışım lafının altında kalmam bilirsin beni sen geldin internetim koptu bence heyecan değildr bu senin kilondur interneti çökerten bi dahaki sefer kesin tusinami gerçekleşir burda depreme alıştım artık

evet canımmm ben bak işte dalganı geçiyorsun sana açıldım dalga geçtin görürsün sen kötü gelin kötü arkadaş
BENİM HEP AĞZIM KULLAKLARIMDAAAAA VALLA HEP GÜLÜYORUMMM ama garibanın sefilin hali bu işte hayatı tesbih ettim çekiyorummm kız uydumu bana bu tabir yoksa hayatmı tesbih edip beni çekiyyy

ne dalgası yavrum aşkolsun ben şimdi sana ne yapsamda olmaz demi bikere yedim kötü damgasını:31::31::31:
iyi iyi hep gül allah ağlatmasın da valla bilmiyorum ben kim kimi çekiiyyyy

ne dalgası yavrum aşkolsun ben şimdi sana ne yapsamda olmaz demi bikere yedim kötü damgasını:31::31::31:
iyi iyi hep gül allah ağlatmasın da valla bilmiyorum ben kim kimi çekiiyyyy

zaten kiğ seni buranın kötü gelini ve arkadaşı ilan ediyorum artık dilimden kurtulamazsın
hayat bizi çekiyyyy şimdilik
kız karanfiloş sen neden tedaviyi bıraktın aşılama yapacanmı yine

zaten kiğ seni buranın kötü gelini ve arkadaşı ilan ediyorum artık dilimden kurtulamazsın
hayat bizi çekiyyyy şimdilik
kız karanfiloş sen neden tedaviyi bıraktın aşılama yapacanmı yine

enson birsoşun doktorunda aşılama yapıcaktım ama o bana öncelikle laparaskopi ve histereskopi olmam gerektiğini söyledi bu ayki adetimden sonra yapalım demişti..ama ben arada başka bir doktora daha gittim oda bana aslında çok fazla tedavinin uygulanmadığını sadece 3 kez klomen içtim ikisi normal şekilde takip ve 1aşılamam var oyüzden iğneylede bikez aşılama denenebilir dedi..bilmiyorum bende çok kararsızım ne yapıcağımı daha bilmiyorum..

beyzoşşşşşşşşşş kardeşim bizim ufaklık cami avlusuna bırakılan kasrdeşim hoşgeldinnn
benide okul çöplüğünün oraya atmışlar her böcekle yaşamışım birseni zaten hamamın herhangi bi odasına bırakmışlar kara fatmalarla bi gece yaşamış zaten karanfiloşuda gezi parkının çöplüğünün yanına atmışlarrrrrrr sineklerle yaşamış

enson birsoşun doktorunda aşılama yapıcaktım ama o bana öncelikle laparaskopi ve histereskopi olmam gerektiğini söyledi bu ayki adetimden sonra yapalım demişti..ama ben arada başka bir doktora daha gittim oda bana aslında çok fazla tedavinin uygulanmadığını sadece 3 kez klomen içtim ikisi normal şekilde takip ve 1aşılamam var oyüzden iğneylede bikez aşılama denenebilir dedi..bilmiyorum bende çok kararsızım ne yapıcağımı daha bilmiyorum..
lap.ve hiters.yap bence yada bir doktora daha sor bunu istersen bence fazla bekletme canımmm birdaha aşılama yaparmısın

beyzoşşşşşşşşşş kardeşim bizim ufaklık cami avlusuna bırakılan kasrdeşim hoşgeldinnn
benide okul çöplüğünün oraya atmışlar her böcekle yaşamışım birseni zaten hamamın herhangi bi odasına bırakmışlar kara fatmalarla bi gece yaşamış zaten karanfiloşuda gezi parkının çöplüğünün yanına atmışlarrrrrrr sineklerle yaşamış

:52::52::52::52::52::52::52:ay zeyno ya alemsin valla kızz çook güldüm buna..şu durumda eniyi yere bırakılan beyza kız iyiki beni bıraktıklarında bukadar olay yoktu yoksam nice olurdu halim..

:52::52::52::52::52::52::52:ay zeyno ya alemsin valla kızz çook güldüm buna..şu durumda eniyi yere bırakılan beyza kız iyiki beni bıraktıklarında bukadar olay yoktu yoksam nice olurdu halim..

kız cami olmasaydı beyzoşada iki çift sözüm vardı
zaten senin uğursuzluğun ki ayol bacı hep senin yüzünden sen yine git oraya olaylar heptern çözülür

lap.ve hiters.yap bence yada bir doktora daha sor bunu istersen bence fazla bekletme canımmm birdaha aşılama yaparmısın

:18::18::18:ayy çok korkuyom zeynocum ben ameliyattan narkozdan.. kalpten gidersem ya..
bilmiyom valla şuan için hiçbişey düşünmüyorum canım bu ay boştum ya adet olana kadarda düşünmicem bişey adet oluncada ozamanki ruh halimle ne geçiyosa içimden onu yapıcam..

:18::18::18:ayy çok korkuyom zeynocum ben ameliyattan narkozdan.. kalpten gidersem ya..
bilmiyom valla şuan için hiçbişey düşünmüyorum canım bu ay boştum ya adet olana kadarda düşünmicem bişey adet oluncada ozamanki ruh halimle ne geçiyosa içimden onu yapıcam..

bebek için herşeye katlanacaksın başa gelen çekilir canımm bence ne gerekiyorsa yap sadece bi doktorun sözüne görede gitme iyi araştr canım üstüne dur fazlada uzatma tedavini ol ve korkma canım

kız cami olmasaydı beyzoşada iki çift sözüm vardı
zaten senin uğursuzluğun ki ayol bacı hep senin yüzünden sen yine git oraya olaylar heptern çözülür

hehe benimmi uğursuzluğum diyosun..valla olayların çözüleceğini bilsem koşa koşa giderimde pekte öyle görünmüyor ama:50::50::50:

bebek için herşeye katlanacaksın başa gelen çekilir canımm bence ne gerekiyorsa yap sadece bi doktorun sözüne görede gitme iyi araştr canım üstüne dur fazlada uzatma tedavini ol ve korkma canım

caqnım sen yaz namaz kılıp gelecem
hmm başka bir doktora daha gidim diyorsun..benim ilk doktor hiiç bahsetmedi böyle bişiden 2.gittiğim doktor ameliyat dedi 3.de iğneli tedavi yapalıbilir dedi..kapalı tarafta engel değil rahimdeki perdede çok ufak oda tam olarak engel değil dedi.
Allah kabul etsin canım bizede dua et..

hmm başka bir doktora daha gidim diyorsun..benim ilk doktor hiiç bahsetmedi böyle bişiden 2.gittiğim doktor ameliyat dedi 3.de iğneli tedavi yapalıbilir dedi..kapalı tarafta engel değil rahimdeki perdede çok ufak oda tam olarak engel değil dedi.
Allah kabul etsin canım bizede dua et..

amin canım etttim engel değilse ameliyat olma başka birine daha görün derim bazen doktorlar kafasını göre konuşuyor önemsemiiyorlar insanı

a.s canım nasılsın sende ben gibi fazla gelemiyorsun artık en son enişteniz rahatsızdı Allah şifasını versin daha iyidir inşallah..
evet canım hepimiz kardeşiz zaten:9::9::9::9::9:

evet canım yaa yoğun günler geçiriyorum onda ama sizleri merak ediyorum okuyorum hep enişte daha iyi hastanede hala evet bu kadar benzerlik olur zaten bende oğlak burcuyum

kızlar birşey soracam şu göbekten vurduğumuz iğne orucu bozarmı benim iğneler tam ramazana denk geliyor

bozar canım iftardan sonra vur hergün aynı saatte vurmaya başla ben gece saat 1 gibi vuruyodum olmaz mı öyle

zeynoşum yaaa sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün inşAllah en kısa zamanda bebiş müjdeni duyalım inşAllah geçmişi okumaktan geç cevap verdim kusura bakma okurkende gülüyodum görümcemiz kızı yanımda oda bana bakıyo neye gülüyorum diye:1::1: sizi tanımayı daha doğrusu görmeyi çok isterdim

Back
X