ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

çok tuhaf oldum ya gözlerim yaşardı hemen ama doktorun yanında fazla uzatamadım :9: ben sabahları aradan 1 saat falan geçmeden bişey yiyemiyorum canım yersem eğer çıkartıyorum o yüzden onları uygulayamıyorum malesef :50:

kız o kadar umutlandık seni de umutlandırdık Rabbim bizim yüzümüzü kara çıkarttırmasın sana karşı :52::52:

ayy kıyamam cnm allahım bızede nasip eder inş. anladım cnm belkı ıyı gelırdı cubuk kraker..

hee amin inş.

günaydın yavrular canlar şekerler herkese hayırlı cumalar
:52::52::52::52::52:

Elifcimmmm canım geçmiş olsun dikkat et artık kullanmasını bilmiyorsan kullanmasını bilene ver(mesela ben)
şeker korkudan düşmez 3 aylık falan olsan herneyse inşallah hamile olursunda senden kurtulurum

pınaroşşşş ayol nerdesin kız merak ettim dün gittin gelmesdin inş.hamileyim dersinde sendende kurtulurum

alimecim bugün sende tahlile gidecekltin inş.pozitifi görürsün haberiniş verirsin sendende kurtulurum

nuraycımmmm ayol olacakta ne zaman olacak keşke onu bilsek artık hakkımızda hayırlısı inş.hamile kalırsında sende de kurtulurummm

ao9 şeker ismini demedin galiba ayolll belirtilere takılma ben kaç iğne yaptım birinde karın kasık bel bacak ağrım şi,ddetliydi hiç unutmam birşeycik olmadı diğer iğnelerde de kimisinde hiç ağrı olmadı diyebilirim belirtilere takılma hamile kalda senden kurtulayımmm

karanfiloş canım ya ona bakarsan bende senin gibi düşünüyorum bakalım bizlerin sonu nasıl olacaklk inş.sende kurtulurum hamile kalda aman aman

birsoşşşş son 1 gün inş.sendende kurtuluruz kız bakalım yarına nasıl bir haber alırız inş,hamileyim kızlarrr haberini veririsin

nalyec şeker hepimizin durumu heme3n hemen aynı üzülme kız ilki nasıl yaptın bu iki,nciyi yapamıyorsun sennnn

ayşegüloş kız neden yoksun 2 gündrrr heee

allahım inş.bende hamile kalırrımda sizlerde benden kurtulursunuzzzz

çok şekersin birsen yaaa .tebessümle okuyorum sözlerini ,ikincide yaşlandık galiba :1::1::1:

ay inşallah canım yaa :26: Gün az kaldıkça test için çok heyecanlanıyorum :46: Biz senle tanıştık mı canım sen kaç yaşındasın ismin ne? Benim ismim elif :34:

canım tanışmadık hepimiz kardeşiz yani, tanışalım tatlım adım zeynep 36 yaşındayım samsunda yaşıyorum .inşallah bebişine kavuşursun:9::9:

canım biz 7 aydır istiyoruz olmuyor ne eşimde ne de bende birşey çıkmadı çok şükür hormonlarımda gayet güzelmiş ultrasonla bakıldı 19mmde iğne yaptı doktor.başkaları 2 iğne yapıldı vs yazmış bana 1 tane yapıldı başkada bişi kullanmadım ben.ne göğüste ne karında ne kasıkta birşey yok.zaten okudukça psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor bana kasılma falanda yaşamadım ya da ben anlamıyorum nedir bu ya bende sorun var bilmiyorum ya da henüz erken bilemedim inan..çalışmalar daha devam ediyor doktorun verdiğine göre bitmedi henüz :D ama en azından yalnız olmadığıma sevindim seni görerek olur ya bişi hissedersen yaz bana merak ederim..

ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı

kızlar malesef hamile değilmişim:5: ne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan

birseen o kahve falıda ne öyle hayret ettim tıpkı anne karnındaki bebek ultrasonda bile belli olmuyo öyle, inşallah hamilesindir. bu gün eşimde rüyasını anlatıyo sekizis bebeklerimiz varmış :1:annemlerin kayınvalidemlerin herkesin kucağında bir bebek vardı diyo bir an onları emzirdiğimi düşündüm de:9:olmayacağına işaretmiş işte

ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı

hmm öyle mi ben sen de iğne yaptırdın sonuç bekliyorsun sandım .hmm bizim bugün bitti aslında ama devam mı edelim yani hiç düşünmemiştim kritik dönem bitmiştir diye düşünüyorum

kızlar malesef hamile değilmişim:5: ne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan

yaa üzüldüm canım ama vardır bunda da bi hayır öyle düşünmeye çalış..tez vakitte olur inşallah..

hmm öyle mi ben sen de iğne yaptırdın sonuç bekliyorsun sandım .hmm bizim bugün bitti aslında ama devam mı edelim yani hiç düşünmemiştim kritik dönem bitmiştir diye düşünüyorum

çalışmalarda insana işkence oluyo gün aşırı gün aşırı ama hiç olmazsa geç çatlayan yumurtalar için doktorun dediğinden bir kaç fazla yapabilirsin

AO9 şeker ismini demedin galiba ayolll belirtilere takılma ben kaç iğne yaptım birinde karın kasık bel bacak ağrım şi,ddetliydi hiç unutmam birşeycik olmadı diğer iğnelerde de kimisinde hiç ağrı olmadı diyebilirim belirtilere takılma hamile kalda senden kurtulayımmm

canım ben aysel senin isim neydi :) vallahi herkes bi belirtiden bahsedince panik yaptım aman pek de takmamaya çalışıyorum açıkçası gündüzleri evde olmayınca akşam aklıma geliyor foruma takılınca.hakkımızda hayırlı inş biran önce kurtuluruz başka başlıkta yola devam ederiz hamileler diye :)

çalışmalarda insana işkence oluyo gün aşırı gün aşırı ama hiç olmazsa geç çatlayan yumurtalar için doktorun dediğinden bir kaç fazla yapabilirsin

aynen ya çalışan biri olunca daha bi zor geliyor tam dinleneceğim vakit hobaa gerçi olsun da tek ben buna razıyım başka dert vermesin Allah. O zaman ne diyim durmak yok çalışmaya devam heheh :D

demek ki benle kocan çok zekiyiz doğruyu diyoruz ya zaten erkekler bayanların araba kullanmasını pek sevmez ben olsam sürmezdimmmm sürme yahu çıkma trafiğe
canım birgün kalacaz ama ne zaman kaç aydr tedavi görmüyorum 1 yıl gibi geliyyyyy bana
yok canım ben güzel kullanıyorum arabayı ama dalgınlık işte bir an o gün öyle oldu :1: 8 aydır bebek istiyoruz ama doktora gideli 2.5 ay oldu:26: inşallah hepimiz hamiş kalırız canım :16: Rabbim bize de o duyguyu taddırsın inş :16:
canım tanışmadık hepimiz kardeşiz yani, tanışalım tatlım adım zeynep 36 yaşındayım samsunda yaşıyorum .inşallah bebişine kavuşursun:9::9:
ben istanbulda yaşıyorum canım ama bu ay erzincana gideceğiz :43:23 yaşındayım . memnun oldum canım benim ismim de elif :21:

çok şekersin birsen yaaa .tebessümle okuyorum sözlerini ,ikincide yaşlandık galiba :1::1::1:
ayyy canım ya birsen de kim ben onu tanımıyorummmm hiç birsen olmadım sadece BİRBEN im
biliyormusun hacı hamile olsaydın çopk umutlanacaktım kendim içinde sen şu iğne ilaç aşılama ile uğraşma direk tüp bebek dene zaman kaybı olmasın
canım ben aysel senin isim neydi :) vallahi herkes bi belirtiden bahsedince panik yaptım aman pek de takmamaya çalışıyorum açıkçası gündüzleri evde olmayınca akşam aklıma geliyor foruma takılınca.hakkımızda hayırlı inş biran önce kurtuluruz başka başlıkta yola devam ederiz hamileler diye :)
zeynepp canım memnun oldum canım
şu belirtilerdr ki insanı fazlasıyla umutlandıran ben dersimi aldımmm

yok canım ben güzel kullanıyorum arabayı ama dalgınlık işte bir an o gün öyle oldu :1: 8 aydır bebek istiyoruz ama doktora gideli 2.5 ay oldu:26: inşallah hepimiz hamiş kalırız canım :16: Rabbim bize de o duyguyu taddırsın inş :16:

artık allah korusun şeker
daha yeni gör bak hayırlısıyla güzel haber verec eksin zaten problemde yokkkk
amin amin amninn

ben istanbulda yaşıyorum canım ama bu ay erzincana gideceğiz :43:23 yaşındayım . memnun oldum canım benim ismim de elif :21:

Erzincanlımısın yoksa ben ordan 93 de geldim samsuna. orda büyüdüm eniştemde oralı kız tanış çıkmayalım:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X