ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

herkese günaydın
Bİ,RSENCİM İNŞALLAH AĞZIN KULLAKLARINDA GELİRSİN HAYIRLI HABERLERİN OLSUN

herkese günaydın
bi,rsencim inşallah ağzın kullaklarında gelirsin hayırlı haberlerin olsun

aamiin diyelim önce arkadaşımıza .birbenciiiimm günaydın sen oynaya oynaya verdin kiloları bende yürüşe gidiyorum oooooo ne eziyet .yogunluktan öleyruumm:9:

Naber canım nasıl gidiyor var mı bi gelişme
şimdilik bir gelişme yok canım ama ben hala ev toplamaya devam ediyorum :43:göbeğim ağrıyor sanki kaç gündür ağır kaldırıyorum yoruluyorum ondandır galiba :26: salı bakalım öğreneceğiz sonuçlar :18: senin nasıl gidiyor?
artık allah korusun şeker
daha yeni gör bak hayırlısıyla güzel haber verec eksin zaten problemde yokkkk
amin amin amninn
inşallah canım yaa :16: Rabbim hepimize hayırlı haberi vermeyi nasip etsin inş :16:
Erzincanlımısın yoksa ben ordan 93 de geldim samsuna. orda büyüdüm eniştemde oralı kız tanış çıkmayalım:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
yok canım tayin çıktı oralı değilim :6:nasıl bir yer çok merak ediyorum canım biraz anlatsana? :18:

şimdilik bir gelişme yok canım ama ben hala ev toplamaya devam ediyorum :43:göbeğim ağrıyor sanki kaç gündür ağır kaldırıyorum yoruluyorum ondandır galiba :26: Salı bakalım öğreneceğiz sonuçlar :18: Senin nasıl gidiyor?

inşallah canım yaa :16: Rabbim hepimize hayırlı haberi vermeyi nasip etsin inş :16:

yok canım tayin çıktı oralı değilim :6:nasıl bir yer çok merak ediyorum canım biraz anlatsana? :18:

bende oralı değilim babamın işi gereği taşınmıştık.düz bir ova etrafı dağlık ortası bağlık derler şirin bir yer ben seviyorum .insanlarıda iyidir kolay alışırsın inşallah

bende oralı değilim babamın işi gereği taşınmıştık.düz bir ova etrafı dağlık ortası bağlık derler şirin bir yer ben seviyorum .insanlarıda iyidir kolay alışırsın inşallah
ay buna çok sevindim canım çünkü orda da aynı burası gibi tek olacağım :43: ne zormuş insanın tanımadığı şehirde tek olması :43:

ama ben tedavi görmüyorum bu ay, canım sen adet olana kadar çalış bak sabah meltemi öyle hamile kaldı

kızlar malesef hamile değilmişim:5: ne umutla gitmiştim halbuki sonuç 0,100 negatif bir daha 40 gün olmadan test yapmıyacağım üzülüyo insan

küsüm ama yine de yazayım :43: teyzecikleri dün gittik kalp atışlarını dinlemeye doktor herşey iyi dedi kalp atışlarını dinledik bide 6+2 günlük dedi öyle işte..nisa hastanesine gittim yoğun istek üzerine ama iyiydi bakalım sanırım oraya devam edicem..bende bulantılarım falan var kayınvalidemdeyim sürekli orda duruyorum o yüzden giremiyorum ama merak eden de yok zatiii :30::30::30:
kızlar merhaba nasılsınız

kızlar merhaba nasılsınız

evet canım bız adetın 11. gununden 31. gunune kadar çalıstık hıc ara vermeden gunaşırı...ben 33 günde bir adet oluyordum.. 34. gunu test yaptım cıktı zaten. bence de gunasırı calısmak lazım hangı gun tuttugu bellı olmuyor cunku benım yumurtalar gec catlıyor pcos var......benım adetın 13. gunu 17mm ve 20mm ıkı yumurtam vardı bırı tuttu:)

eylemx kalp atıslarını duydunuz demek...ne guzel Allahım bana da nasıp eder ınsallah. bız de 24unde gıdecegız... 6+3 gunluksun pekı son adete goore mı dedı yoksa yumurtlama gunune gore mı?

zeynep ve mataranı üzülmeyin diyeceğim ama insan ilk negatifi görünce üzülüyor sonra kendine gelip hayırlısı elbet zamanı vardır diyor.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallh. bu ay inşallah tutar gün aşırı çalısın ınsallah Allah size de verir.Benim de inanın hiç ama hiç beklemedeğim zaman oldu hiç umudum yoktu.

kızlar ben ilk kez deniyorum ve cok korkuyorm bn iki kez kürtaj oldum karnımda öldü ikiside kürtajdan sonra yumurtalarm tembellesms benm gibi olan varmı

eylemx kalp atıslarını duydunuz demek...ne guzel Allahım bana da nasıp eder ınsallah. bız de 24unde gıdecegız... 6+3 gunluksun pekı son adete goore mı dedı yoksa yumurtlama gunune gore mı?

amin canım darısı sizlere inşallah..kalp atışlarını duyunca rahatladım korkuyodum çok..doktor ultrasonda bakıp söylüyo canım adete veya yumurtlamaya göre değil..gidince öğrenirsin inşallah..

ayyy canım ya birsen de kim ben onu tanımıyorummmm hiç birsen olmadım sadece BİRBEN im

biliyormusun hacı hamile olsaydın çopk umutlanacaktım kendim içinde sen şu iğne ilaç aşılama ile uğraşma direk tüp bebek dene zaman kaybı olmasın

zeynepp canım memnun oldum canım
şu belirtilerdr ki insanı fazlasıyla umutlandıran ben dersimi aldımmm

artık allah korusun şeker
daha yeni gör bak hayırlısıyla güzel haber verec eksin zaten problemde yokkkk
amin amin amninn

bende öyle düşünüyorum ama nereye gideceğime karar veremedim daha bu arada hala adet olmadım kistim solda olmasına rağmen sağ tarafımda batmalar oluyor

Back
X