ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende öyle düşünüyorum ama nereye gideceğime karar veremedim daha bu arada hala adet olmadım kistim solda olmasına rağmen sağ tarafımda batmalar oluyor
canım bu kist hiç bakmaz sağa sola mesela benim sağda sabah ilk kez şi,ddetli şekilde batma oldu 5dk önce falanda solda batmalar oldu nrdeydin ki sen canım iyi bir merkez bul boşuna aşılamaya
falan paran gitmesin

sağol canım ya insallah tutar benm ilk denemem
kan pıhtalımasıysa artık önlem alınır ikinciye neden önlem almadınki allahın iznişyle bu sefer birşey olmaz
korkma

amin canım darısı sizlere inşallah..kalp atışlarını duyunca rahatladım korkuyodum çok..doktor ultrasonda bakıp söylüyo canım adete veya yumurtlamaya göre değil..gidince öğrenirsin inşallah..

cnm senın SAT ne zaman?

benım 26 nisan.....gecen hafta 5 haftalık demıstı. degerım 5500 du. bırdahada betahcg baktırmadım. sen baktırdın mı en son kac baktırdın

canım bu kist hiç bakmaz sağa sola mesela benim sağda sabah ilk kez şi,ddetli şekilde batma oldu 5dk önce falanda solda batmalar oldu nrdeydin ki sen canım iyi bir merkez bul boşuna aşılamaya
falan paran gitmesin

kan pıhtalımasıysa artık önlem alınır ikinciye neden önlem almadınki allahın iznişyle bu sefer birşey olmaz
korkma

doktorlar ikinciden sonra önlem alıyorlar canm doktorun hatası evet igne oluyorum günlük kan sulandırıcı insallah canm ya cok istiyorum

falan paran gitmesin

korkma

anlamayamadım sabahdan beri batmalar var ama adet yok.. aklımda ankara, izmir ve istanbul var bakalım hayırlısı türkiye nin gariban bir şehrindeyim boşver:1:

canım geç ilerliyorsunuz odamı sildim geldim yazan yok pek diğerleri okuyor sanırım

geriye kalan bizler ne garibanız ayolll
kız inşallah rabbim bizlerede hayırlısıyla nasip eder

benımde temızlık yapmam gerekıyoda zor geldı valla canım ya cok tembelleştım ya:27:

insallah rabbim herkese nasip etsin canım
inşallah canım
anlamayamadım sabahdan beri batmalar var ama adet yok.. aklımda ankara, izmir ve istanbul var bakalım hayırlısı türkiye nin gariban bir şehrindeyim boşver:1:

kasık batmalarına inanma bu kistle o yapıyor yani hamile kalsam kasık batması olsada hamilelik belirtisi olarak bile düşünmem canım gel burayaa

Back
X