ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağol cnm ..ben negtıfe hazırladıgım ıcın kendımı pek üzülmedim açıkçası..ewt bi süre bu bebek düşüncesinden gerçekten uzaklaşmak istiyorum cnm
Birsencım hakkında hayırlısı olsun canım.Insan ne soyleyecegını bılemıyor.İnşallah Allahım bunu sana yasatır.hiç beklemediğin zamanda havalara ucarsın ınsallah...Bunu yurekten ıstıyorum.Tanımasam da bebek özlemıyle yananlar ıcın herkes ıcın Allahtan bunu dılıyorum.

geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100:5:
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii :19::9:

Canım ya demekki nasip değilmiş üzülmehiç..vakti zamanı gelince olucak inanıyorum..bencede birkaç ay dinlen kafanı rahatlat başka şeylere odaklan bu sürede belki kendiliğinden bile olur olmazsada topluca tüpe gideriz hep beraber..

geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100:5:
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii :19::9:
canım ya üzüldüm ben üzlmedim desende psikolojikmen artık hiç olmayacakmış korkusu insanı dahada üzer sakın bırakma ya illa başlıycan bi yerden tüp bebek için sende uğraş artık ağustos bizim ayımızdr dedin ya
zeynoşşşşşşşşşş tozların alltındamı kaldın:52::52::52:
ayyyy ayşegülll uzandım uyuya kalmışım ben yahu ölsem buralarda kimsenin haberi olmayacak bayada uyumuşum

Birsen gecmis olsun cnm bende umutluydum ama seni umutlandirmiyordum uzulmesin diye :(( olsun insallah toparlan tup bebek icin hazirlan gor bak Rabbim bekleterek en guzelini verirmis

Kızlar yarın sabah idrar testi yapmak istiyorum dayanamayacagim salıyı beklemyeceğim :1: geçmişi okuyamadim dedikodumu da yaptıysanız okumadım :1:

Birsen canım o kadar çok dua ediyorum ki hepimize sakın umutsuzluğa kapılma inşallah hamiş olacağın günler de gelecek

evet canım bız adetın 11. gununden 31. gunune kadar çalıstık hıc ara vermeden gunaşırı...ben 33 günde bir adet oluyordum.. 34. gunu test yaptım cıktı zaten. bence de gunasırı calısmak lazım hangı gun tuttugu bellı olmuyor cunku benım yumurtalar gec catlıyor pcos var......benım adetın 13. gunu 17mm ve 20mm ıkı yumurtam vardı bırı tuttu:)

eylemx kalp atıslarını duydunuz demek...ne guzel Allahım bana da nasıp eder ınsallah. bız de 24unde gıdecegız... 6+3 gunluksun pekı son adete goore mı dedı yoksa yumurtlama gunune gore mı?

canım senin öyle yaptığını duyunca bende yapmaya karar verdim bitti ama devam edeyim bakalım ne olacak :)

zeynepp canım memnun oldum canım
şu belirtilerdr ki insanı fazlasıyla umutlandıran ben dersimi aldımmm

ben de memnun oldum canım :) isimleri aklımda tutmak biraz zor ama unutmam inş :) adet olacakmışım gibi hissediyorum arada ama yorgunluktan mı oluyor başka bişiden mi bilemedim ..en iyisi kafa yormim

şimdilik bir gelişme yok canım ama ben hala ev toplamaya devam ediyorum :43:göbeğim ağrıyor sanki kaç gündür ağır kaldırıyorum yoruluyorum ondandır galiba :26: salı bakalım öğreneceğiz sonuçlar :18: senin nasıl gidiyor?

hmm kolay gelsin canım bende dünden beri temizlikle uğraşıyorum misafirim vardı bugün hem gündüz hem akşam sabah uyandım ayaklarım titriyordu o derecede yani ohh bitti şükür..dikkat et yorma kendini o kadar eşin yapsın :) merakla bekliyorum sonucunu. benim takvim bitti ama çalışmaya devam edim diyorum..

özr dlerm sagl bnde iyiym
Yok ne özürü canım nerden bileceksin ismimi :) senin ismin de yağmur mu?
hmm kolay gelsin canım bende dünden beri temizlikle uğraşıyorum misafirim vardı bugün hem gündüz hem akşam sabah uyandım ayaklarım titriyordu o derecede yani ohh bitti şükür..dikkat et yorma kendini o kadar eşin yapsın :) merakla bekliyorum sonucunu. benim takvim bitti ama çalışmaya devam edim diyorum..

Bende Dün gece geç saatlere kadar temizlik koli vs uğraştım durdum :( çok iyi anlıyorum. Canım bir topicde görmüştüm orda diyor ki sadece doktorun söylediği saatlerde çalışma olsun diğer zamanda çocuk varsa bile ilişkiyle düşük nedeni olabiliyormus bakalım ben bu ay deneyeceğim istersen sende devam etme söylediği saatlerdeki çalışmalar bittiyse ;) bir bayana doktoru böyle yapın demiş belki çocuk oluşuyor ama bu yüzden düşebilir demiş. Ama adetin son 10 günü için söylemiş

Back
X