ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Yok ne özürü canım nerden bileceksin ismimi :) senin ismin de yağmur mu?

Bende Dün gece geç saatlere kadar temizlik koli vs uğraştım durdum :( çok iyi anlıyorum. Canım bir topicde görmüştüm orda diyor ki sadece doktorun söylediği saatlerde çalışma olsun diğer zamanda çocuk varsa bile ilişkiyle düşük nedeni olabiliyormus bakalım ben bu ay deneyeceğim istersen sende devam etme söylediği saatlerdeki çalışmalar bittiyse ;) bir bayana doktoru böyle yapın demiş belki çocuk oluşuyor ama bu yüzden düşebilir demiş. Ama adetin son 10 günü için söylemiş

hadiii bak bu da olabilir canım ayy ne zor şeymiş kafam bi dünya oldu ayol :)

hadiii bak bu da olabilir canım ayy ne zor şeymiş kafam bi dünya oldu ayol :)

Evet canım bir kaç kişiye daha sordum ben onlar da öyle söylediler biz sadece doktorun verdiği saatlerde yaptık suan dinlenmedeyiz :D çok heyecanliyım yarın sabah test yapacağım :)

Evet canım bir kaç kişiye daha sordum ben onlar da öyle söylediler biz sadece doktorun verdiği saatlerde yaptık suan dinlenmedeyiz :D çok heyecanliyım yarın sabah test yapacağım :)

biz de aynen sizin gibi yaptık ama benim solda iki yumurta vardı 19 ve 16 mm bunların ikisi de çatlıyor mu ki 16lık çatladıysa onun için bi kaç gün daha yapmak mantıklı olmaz mı ki ..yap bakalım inş güzel haberlerini alırız canım

kızlar ben genelde doktor sonuçlarımı tutarım da 2 kere vajinal ultrasonla bakıldı hiç sormak aklıma gelmemiş doktora bunları bize evrak olarak verebiliyorlar mı smear testim var hatta almadım daha 15günde belli oluyormş

geldim kızlar..sonuç tam benım tahmin ettiğim gibi..0.100:5:
şimdi gelin bakayım hepinizi sıra dayagına cekıcem..umutlandırdınız benii :19::9:

bebeğimmm kaderdaşım önümüzdeki maçlara bakacağız artıkın:ssz:

slm kızlar hala adet olmadım bu kadar düzensiz adetle ne halt edeceğğim bilmiyorum sanırım 45. gün oldu bugunyarın ilaç alacağım artık

kızlar ben genelde doktor sonuçlarımı tutarım da 2 kere vajinal ultrasonla bakıldı hiç sormak aklıma gelmemiş doktora bunları bize evrak olarak verebiliyorlar mı smear testim var hatta almadım daha 15günde belli oluyormş

bimiyorum kiiii:S:S:S

biz de aynen sizin gibi yaptık ama benim solda iki yumurta vardı 19 ve 16 mm bunların ikisi de çatlıyor mu ki 16lık çatladıysa onun için bi kaç gün daha yapmak mantıklı olmaz mı ki ..yap bakalım inş güzel haberlerini alırız canım
Kızlar Günaydın, şimdi idrar testi yaptım negatif çıktı :5: sizce idrar testi doğru mu erkenden çıkmama durumu var mı?

Kızlar Günaydın, şimdi idrar testi yaptım negatif çıktı :5: sizce idrar testi doğru mu erkenden çıkmama durumu var mı?

günaydın canm idrar testinde belli olmuyo bildiğim kadaryla idrar testi adet günün 4 gün falan gecince belli oluyo bnm ikisndede adet günüm gectkten sonra öğrenmstm kan testinde cıkıyo

canm bn iki kez kürtaj oldum karnmda öldü ikisi de elif malesef 2 yıllık evliym ve kürtajdan sonra yumurtalarm tenbellesmş femara ve serophene kullandm carsmbada catlatma iğnesi oldum canm doktorum ayın 24 ünde kan testi yaptr cıkar dedi

günaydın canm idrar testinde belli olmuyo bildiğim kadaryla idrar testi adet günün 4 gün falan gecince belli oluyo bnm ikisndede adet günüm gectkten sonra öğrenmstm kan testinde cıkıyo
İnşallah canım yaa :5: salı günü randevum var kan testi için ama suan çok moralim bozuldu ağlayacagım :5:

yapma böyle canm moralini yüksek tut herseyn vardr bi sebebi bak bn iki kez bebeğimi kaybettm hmde kalp atısını dymustm ne kadr kötü oldm ama rabbimim bi bildiği vardr

Allah sabır versin canım senin durumunda zormuş inş tez vakitte sağlıklı bi bebeğin olur..

Back
X