ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

yapma böyle canm moralini yüksek tut herseyn vardr bi sebebi bak bn iki kez bebeğimi kaybettm hmde kalp atısını dymustm ne kadr kötü oldm ama rabbimim bi bildiği vardr

Haklısın canım hamd olsun halime, senin durumun çok zor gerçekten inşallah Rabbim evlat acısı göstermesinin hiç birimize de :5:

hello grils goog morning
where are grils
KIZLAR ÇAT PAT İNGİLİ,ZCEM VARDA ÇOK AYIPTIR SÖYLEMESİ ONU KULLANIYORUMMMMM
nerdesinizzzzzzzzz 2 dedikodu yapmaya geldimmmmmmmm:40::40::40::40:

kız bak benimde bi tarafım kayseri bi tarafım istanbul bi taraf ağrı bi taraf nevşehir bi taraf erzincan
bana da kaynadımı kanınnn:52::52::52::52::52:
kaynamaz mı zeynoş sana başta kaynadı :1::38:
hello grils goog morning
where are grils
KIZLAR ÇAT PAT İNGİLİ,ZCEM VARDA ÇOK AYIPTIR SÖYLEMESİ ONU KULLANIYORUMMMMM
nerdesinizzzzzzzzz 2 dedikodu yapmaya geldimmmmmmmm:40::40::40::40:
yapalım anacığım ay benim elti manyağını çekiştirelim kaynanayı :1:

ahh canı teşekkürler bak böyle konuş canımı al seni daha çok seveyim
kız eltinimi kaynananımı çekiştirelim
her ikisi de tepemin tasını attırıyor :1: kaynanam zaten çok güzel rol yapar hemen ağlayıverir bir şey olsa :47: eltim de aynı öyle üste çıkmak için ağlayıveriyorlar anacığım bende salak gibi dona kalıyorum :26: kaynanam yine neyse eşimin annesi diye saygı duyuyorum da eltime artık tahammülüm kalmadı sesini bile duymak istemiyorum gıcık oluyorum

her ikisi de tepemin tasını attırıyor :1: kaynanam zaten çok güzel rol yapar hemen ağlayıverir bir şey olsa :47: eltim de aynı öyle üste çıkmak için ağlayıveriyorlar anacığım bende salak gibi dona kalıyorum :26: kaynanam yine neyse eşimin annesi diye saygı duyuyorum da eltime artık tahammülüm kalmadı sesini bile duymak istemiyorum gıcık oluyorum

kız gerçektenmi öylemi yapıyorlar bu durumda arada kötü senmi oluyorsun madem öyle sen de onlar gibi yap ağla
hem kaynanana diyecek birşeyim yokta şu eltin niye öyle yapıyor sende o taktiği uygula kız birde öyle eltilerden korkulur yakınmı sana

elifffffffffff bana dayanamadı cevap yadım meğer gitmişşşşşş daha gözüme görünme elifff kkonsantre olmuştum dedikoduya
YOKMUDUR KENDİSİNE GÜVENEN AYOL KENDİ KENDİME YAPARIM DEDİKODUYU
artık

elifffffffffff bana dayanamadı cevap yadım meğer gitmişşşşşş daha gözüme görünme elifff kkonsantre olmuştum dedikoduya
YOKMUDUR KENDİSİNE GÜVENEN AYOL KENDİ KENDİME YAPARIM DEDİKODUYU
artık
yok kız gider miyim burdayım yeniledim sayfayı çıkmadı yazın da bir çıkıp gireyim demiştim :1: 3 saatlik yol var canım ama ben kabul etmiyorum :1:yok canım yüzüme o kadar iyi davranıyor ki eltim ikiyüzlü :47: arkamdan da elif şöyle böyle diyormuş bende bunları sonradan duydum gülçin ismi eltimin dedim ki bak gülçin arkamdan konuşma gel yüzüme ne söyleyeceksen söyle dedim ay canım olur mu öyle şey kim dedi ben öyle şey söyler miyim sen benim bacımsın v.s. bir sürü yalan sonra bir ağıt tuttu eneeeem şok oldum :44:

yok kız gider miyim burdayım yeniledim sayfayı çıkmadı yazın da bir çıkıp gireyim demiştim :1: 3 saatlik yol var canım ama ben kabul etmiyorum :1:yok canım yüzüme o kadar iyi davranıyor ki eltim ikiyüzlü :47: arkamdan da elif şöyle böyle diyormuş bende bunları sonradan duydum gülçin ismi eltimin dedim ki bak gülçin arkamdan konuşma gel yüzüme ne söyleyeceksen söyle dedim ay canım olur mu öyle şey kim dedi ben öyle şey söyler miyim sen benim bacımsın v.s. bir sürü yalan sonra bir ağıt tuttu eneeeem şok oldum :44:

canım peki sen ne diyormuşsun kız sende madem öyle o gelince veya konuştuğunuzda ağzından laf kaçırma yanlış yere çekebilecek seeylerden kaçın
:53::53::53::53: ağıt tutmuş birde peki sana arkandan konuşuyor diyen insan güvenilirmi şu eltiler arası bacıyız kardeşiz lafı bi yere kadar valla hep duyuyorum arkalarından demediklerini bırakmıyorlar

evet canm hamileyken göğüslern agrr dokunamazsn seninkide öylemi hayrlı haberlerini beklyz
canım karnımın alt kısımları da ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi biraz da kasılıyor :26: inşallah canım benim hepimiz hayırlı haberlerle geliriz :16:
canım peki sen ne diyormuşsun kız sende madem öyle o gelince veya konuştuğunuzda ağzından laf kaçırma yanlış yere çekebilecek seeylerden kaçın
:53::53::53::53: ağıt tutmuş birde peki sana arkandan konuşuyor diyen insan güvenilirmi şu eltiler arası bacıyız kardeşiz lafı bi yere kadar valla hep duyuyorum arkalarından demediklerini bırakmıyorlar
aynen zeynoşum bu da öyle benim yüzüme millete karşı eltim benim kız kardeşimm o benim canım diye geliyor şapur şupur öpüyor sonra da elif şöyle falan diye lafımı ediyormuş güvenilir canım görümcem söyledi :26: ben yanlış bir şey değil onun iyiliği için bir kaç bir şey söylüyorum sonra onu yanlış yerlere çekiyor kalbi kadar olsun inşallah Rabbim görüyor benim niyetimi :43: bende güvenmiyorum canım artık eltime ben bir insandan soğursam bir daha asla ısınamam kendisinden tiksindirdi beni

aynen zeynoşum bu da öyle benim yüzüme millete karşı eltim benim kız kardeşimm o benim canım diye geliyor şapur şupur öpüyor sonra da elif şöyle falan diye lafımı ediyormuş güvenilir canım görümcem söyledi :26: ben yanlış bir şey değil onun iyiliği için bir kaç bir şey söylüyorum sonra onu yanlış yerlere çekiyor kalbi kadar olsun inşallah Rabbim görüyor benim niyetimi :43: bende güvenmiyorum canım artık eltime ben bir insandan soğursam bir daha asla ısınamam kendisinden tiksindirdi beni

canım yaptım testi ama tek çizgi çıktı dur bakalım salı kan testi yapacağız doktor randevum salı yaklaştı :26:

erken diye çıkmamış olabilir inş. hamilesindr
artık sende mesafe koyarsın o anlar devir kötü insanların iyiliğini istersin onlarda öyle yapar işte bak iyiki gmörümcen uyarmış seni yoksa nerden bilecektinki

Back
X