ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağol cnm amin Allah kimseye yaşatmasın..Rabbim herkesin bebeğini korusun.. ben salı sabahı dr a gittik eşim sonra anneme bıraktı annemdeyim yani yatıyorum 3 gündür ohhh :9: eşimde bugün laptopu getirdi canın sıkılmasısın dedi sağolsun ve bana diyorki eve gelince yemekti bulaşık çamaşır temizliği ben yapacam ohhh 8 ay boyunca yat anam yat ohh valla :1: şaka bir tarafa çok kötü bir duygu Rabbim kimseye yasatmasın...
siz ağır bir şey falan mı kaldırdınız ya da ters bir hareket mi yaptınız? :31: İnşallah bir daha Rabbim yaşatmaz böyle bir şey :5: benim kociş de tam tersi kaldır ağır bir şey olmaz diyor :43: ağır kaldıra kaldıra belki de böyle oldu :43:

canım söylediğin belirtiler iyiye işaret umarım hayırlı haberleri verirsin hiç üzülme testte bende pazar günü yapmıştım tek çizgi çıkmıştı salı günü negatif de değil dedi doktorum pozitif de değil dedi yarın inşallah bir daha test yapacağız umarım hamiş oluruz :emir_bebek::49::49::49::49::49::16:

ayy canım inşallah ya umarım öyledir arada bi umutsuzluğa kapılıyorum ama iyi düşünmek istiyorum.Amin canım ya hadi inşallah hamileyim diye uça uça gelir haber edersin inşallah..

günaydın kızlar kanımı verdim geldim sabah çok erken gittim sonuçlarım 4te çıkacakmış sonuçları almaya gideceğim haber veririm size :31:misoşlarım gelcek o yüzden çok giremem :52::53:

siz ağır bir şey falan mı kaldırdınız ya da ters bir hareket mi yaptınız? :31: İnşallah bir daha Rabbim yaşatmaz böyle bir şey :5: benim kociş de tam tersi kaldır ağır bir şey olmaz diyor :43: ağır kaldıra kaldıra belki de böyle oldu :43:

yok ne ters bi hareket nede ağır kaldırdım yanlız o aksam ağda yaptım bacaklara ama ondan olduğunuda sanmıyorum fazlamı ezdim acaba olabilirmi kızlar ama tualete eğilincede bacaklarım karnııma değiyor sanmıyorum ağdadan olduğunu neden oldu hala çözemedim.. sizdedemi oldu benim gibi..

Son düzenleme:
yok ne ters bi hareket nede ağır kaldırdım yanlız o aksam ağda yaptım bacaklara ama ondan olduğunuda sanmıyorum fazlamı ezdim acaba olabilirmi kızlar ama tualete eğilincede bacaklarım karnııma değiyor sanmıyorum ağdadan olduğunu neden oldu hala çözemedim.. sizdedemi oldu benim gibi..

emus gecmıs olsun yaa nasılsın ıyı mısın sımdı neyse bebek de ıyıymıs dedın cok sukur nasılsın nasıl gecıyor hamılelık canım?:) bız de salı gunu kalp atısını duymayaa gıdecegız sız duydunuz dımı? senın kac haftalık son adete gore mı hesaplanıyor egeer oyleyse benımSAT 26 nisan bugun tam 8 hafta bıtmıs oluyor ama tam cozemedım su ısı:

emus gecmıs olsun yaa nasılsın ıyı mısın sımdı neyse bebek de ıyıymıs dedın cok sukur nasılsın nasıl gecıyor hamılelık canım?:) bız de salı gunu kalp atısını duymayaa gıdecegız sız duydunuz dımı? senın kac haftalık son adete gore mı hesaplanıyor egeer oyleyse benımSAT 26 nisan bugun tam 8 hafta bıtmıs oluyor ama tam cozemedım su ısı:

sağol cnm.. iyiyiz çok şükür dr bi sıkıntı yok dedi oluyor dedi çevremdeki kişilerdede olmuş kanama..bbenim bulantıım kusma aşermem yok çok şükür hiçbir değişiklik yok yani ..:9: wet cnm duyduk kalp atışlaını 10 gün sonra daha iyi duyarız dedi işte bakalım 27 sınde tekrar gideceez..4 gündür annemdeyim yatıyorum genelde.. benim 16 nisan benim 9 hafta 2 günlükmüş..:9:

benım de 26 nisandan sayarsak bugun tam 8. hafta bitmiş oluyor gerçi doktor bana bir hafta geriden söylemişti... ben de hiç kanama olmadı canım sen progestan diye bir ilaç kullanıyormusun? bana ultrasonda baktıgında keseyı gordgunde her seyın normal oldugunu ancak bır yerd kucuk bır zayıflık oldugunu soylemıstı belkı ondan vermıstır.

merhabalarr kızlarr nasılsınızz...

bu aradaa eylemx yavrucum içimden senin oglun olacak dıye gecıyor..hem bu zeynoşa inanmayın ayşegüle erkek demişti benım dedıgım çıktı
:9::9::9::9:

neyse canım hayırlısı olsun oğlan olursa da çok sevinirim ama şaşırırım şuan kendimi nedense kız diye hazırlıyorum neyse sağlıklı olsunda :9: bu arada beni hepten karıştırdınız bazınız kız bazınız erkek ne hissedeceğimi şaşırdım :9::9:

Selam kızlar bugün kan test yaptırdım 0.59 cıktı doktor yaşlı bana var dedi ben acayip sevindim baktık ki noktayı yanlış yerde görmüş yok yani çok moralim bozuldu çok sevinip olmadığını duyunca iğnenin 15. Günüydü başka bahara kaldı :(((((

benım de 26 nisandan sayarsak bugun tam 8. hafta bitmiş oluyor gerçi doktor bana bir hafta geriden söylemişti... ben de hiç kanama olmadı canım sen progestan diye bir ilaç kullanıyormusun? bana ultrasonda baktıgında keseyı gordgunde her seyın normal oldugunu ancak bır yerd kucuk bır zayıflık oldugunu soylemıstı belkı ondan vermıstır.

ewet cnnm Progestanı kanama olduktan sonra verdi 4 gündür kullannıyorum.. bide serum yedim bide hastanede bede iğne yaptılar sabah akşam kullan dedi Progestanı onun haricinde Folbiol ( folik asit ) kullanıyorum..

Selam kızlar bugün kan test yaptırdım 0.59 cıktı doktor yaşlı bana var dedi ben acayip sevindim baktık ki noktayı yanlış yerde görmüş yok yani çok moralim bozuldu çok sevinip olmadığını duyunca iğnenin 15. Günüydü başka bahara kaldı :(((((

geçmiş olsun cnnm.. üzülme belki vardır bekle 3-4 gün daha iğneden 18 gün sonra belli olyor.. inş ilk gördüğü doğrudur.:16:

betahcg verdın degıl mı? neden o kadar gec cıkıyor kı normalde 1 saate cıkar sonuclar?
bilmiyorum canım sağlık ocağında yaptırdım o yüzden olabilir belki de.
olabilir canım ama normal tuvalete değil de klozete otursan daha iyi olur bak bir de düşük tehlikesi geçirmişin dikkatli ol artık :53:

KIZLARRRRRRR test sonucum 12.2 ama yine çok düşükmüş :43: doktorumu aradım şimdi yarın gel bir daha bakalım dedi offff offff bir belli olamadı gitti şu an moralim çok bozuk normalde 25 30 olması gerekiyormuş :43::25: yarın yine gideceğim doktora bakalım inşallah artık pozitif olur ne yapacağımı şaşırdım :43:

canım bozma lütfen moralini inşallah çok kısa zamanda hamiş olacaksın :16: dualarım seninle :16:benim de moralim bozuk doktorlar moralimi bozup duruyor çok düşük çıktı sonucun hamile olmayabilirsin ola da bilirsin diyorlar salı günü de yaptırdım onda da aynısını söylediler artık test mest yaptırma diyor şeytan :43::43::43::43: böyle belirsizlik daha zor geliyor bana :43:

KIZLARRRRRRR test sonucum 12.2 ama yine çok düşükmüş :43: doktorumu aradım şimdi yarın gel bir daha bakalım dedi offff offff bir belli olamadı gitti şu an moralim çok bozuk normalde 25 30 olması gerekiyormuş :43::25: yarın yine gideceğim doktora bakalım inşallah artık pozitif olur ne yapacağımı şaşırdım :43:

canım hayırlı olsun inşallah yükselir değerin bence yarın gitme 2 gün geçince bile anca ikiye katlanıyor değer sonra tekrar gel yine bakalım diyecek bence böyle böyle ne kanlar verirsin sen ağrın sancın yoksa bekle biraz

üzülme canım yeni adet yeni umut demek inşallah bir dahaki sefere

Ecrıncım adetınn ustunden kac gun gectı?ınsallah degerın yukselır ama en azından bılmesı lazım ıkıdebır neden gonderıyolar

inş.bidahakine güzel haberlerini verirsin ne moral bozucu birşey demi sanki hiç olmayacak kapılar kapanmış gibi geliyor insana süreçler çok zor rabbim sabrını versin bizlere inş.en kısa zamanda sende burda güzel haberini paylaşırsın

canımmmm üzülme kız birazda olsa değer artmış belkide geç döllenmiştr kızzz ne bu iş allah allah sevinemiyorsanda üzülemiyorsunda garibim ortada kalmışsın öyle valla enterasan bi durum
ama elifcim bak gör hamilesin bazen düşük değer dış gebeliğide gösteriyor inş. sende öyle birşşeyyy olmaz değerin yükselir hayırlııısyla

bbbz benım canım kıymalı şeyler cekıyor ve hamur ısı ıle sarma:) tatlı hıc cekmıyor.
kız diyecemmm ama demiyorum erkekte olabilir bebeğinde senin gibi sürpriz yapabilir korkuyorum demeye
neyse canım hayırlısı olsun oğlan olursa da çok sevinirim ama şaşırırım şuan kendimi nedense kız diye hazırlıyorum neyse sağlıklı olsunda :9: bu arada beni hepten karıştırdınız bazınız kız bazınız erkek ne hissedeceğimi şaşırdım :9::9:
canım ya evet hayırlısı sağlıklı olsunda
ŞU BİZİM KIZLAR BİRSEN VE ALİME BANA TERS GİDİYOR
kız diyorum erkek diyor erke diyorum kız diyorlar korkuyorym mesleğimi elimden alacaklar nerdeyse

Back
X