ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUKK :43::43::43: benim kırmızılar geldi şoktayım o kadar çok hazırlamıştım kendimi ağlamaktan haber veremedim :43::43::43::43::43: hayallerim suya düştü artık gücüm kalmadı :14:

canım moralini bozma diyeceğim ama zor bir an önce toparlanmaya bak.sen şimdi düşük yapmış oluyosun sağlıksız gebelik olduğunda düşermiş hakkında hayırlısı böyleymiş.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun

slm kızlar uzun süredir yoğun iş tempomdan dolayı giremedim foruma.zaten bende bir haber yok.2 başarısız sonuç sonunda ağrılı bir rahim filmi.neyseki tüpler açık çıktı.3 ay bekle dedi doktor.aşılmaya gececem artık.beklemekten sıkıldım doktor hala bana bekle diyor yaaaaw

banada hsg sonrası üç ay süre vermişti bazen kendiliğinden gebelik olabiliyormuş .inşallah öyle olur sanada .canını sıkma.

merhabaalarr kızlrr nasılsınızzz...:16:
kımsecıkler yok herkes gezmelerdemı bakayım..bendee akşam gıdıcem gezmelere..mutfagımı temızlıyorum bugünde off yoruldum yaaa...

Bu arada laptopumu tv nın ekranın bagldım ordan gırıyorum
:1::1::1::1:..demokrasıde çareler tükenmiyorr ..telden takip ediyorum sizleri umarım ıyı hberler verırsınız :16:

karadenizli zekası derler buna canımmmm gez bakalıım.bende istanbula geldim seni görmeye:52::52::52:biraz moral toplayalım bakalım dimi :3::3::3::3::3::3:

kızlar moralim çok bozukk :43::43::43: Benim kırmızılar geldi şoktayım o kadar çok hazırlamıştım kendimi ağlamaktan haber veremedim :43::43::43::43::43: Hayallerim suya düştü artık gücüm kalmadı :14:

ya hep bunu söylüyoruz ama canını sıkma allah dileseydi olurdu biz sebepler sarılcaz tabi .demekki henü zamanı gelmemiş .inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine:40::40:

canım moralini bozma diyeceğim ama zor bir an önce toparlanmaya bak.sen şimdi düşük yapmış oluyosun sağlıksız gebelik olduğunda düşermiş hakkında hayırlısı böyleymiş.inşallah en kısa zamanda hamiş olursun
Öyle canım galiba kimyasal gebelikmiş benimkisi çünkü 12,2 çıktı bunu regl ile birlikte kendiliğinden atarmış bu ay daha bir sancılı oluyorum galiba bu nedenden dolayı :14: hepimiz tez zamanda inş hamiş oluruz :46: artık benim umutlar başka aya kaldı :31:
ya hep bunu söylüyoruz ama canını sıkma allah dileseydi olurdu biz sebepler sarılcaz tabi .demekki henü zamanı gelmemiş .inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine:40::40:
çok haklısın şekerim Allah istemezse hiç bir şey olmaz demekki istemiyor ki olmuyor napalım inşallah hamiş olacağımız o günler de gelecek :16: inşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize canım :49:

inş.canım bakalım 4.güne girdik gelen gden yok daha öncde geciktiği olmuştu o yüzden emin olaıyrum test yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ...senin hamilelik nasıl kalp atıı için ayın kaçında gidicektin ?

Zeynepcim ins adetin gelmemistir kalp atisina dun gittik o kadar guzel bir duyguki anlatilmaz hersey yolunca sekiz haftalik olduk bugun dakikada 160 kez carpiyo doktor super dedi cok sukur ins sanada dua ediyorum

selammmm kızlar nasılsınız bakayım
ece ve sabahmeltemi tahminde bulunabilmem için aşerddiklerinizi söyleyin sonra yazarım korkuyorum tahminde bulunmaya birileri bana burda ters gidiyor ultr.görüntülerinizide koyun

Cnm limon ve tuzlu yiyorum onceden tatliyi cok seven biri olarak tiksiniyorum tatlidan birde turkiyenin ekmegine aserdim saolsun kardesim getirdi bu hfta :) hadi soyle ne doguyo icine

KIZLAR MORALİM ÇOK BOZUKK :43::43::43: benim kırmızılar geldi şoktayım o kadar çok hazırlamıştım kendimi ağlamaktan haber veremedim :43::43::43::43::43: hayallerim suya düştü artık gücüm kalmadı :14:
aaa canım ya üzülme diyecem olmuyor çok şaşırdım yaa
inş.son görüşün olur kimyasal gebelik olmalı çünkü değerin öyle gösteriyor kız sen daha yeni tedaviye başladın ne gücü bak bizlere bayadr tedavilerdeyiz yolun başındasın

Cnm limon ve tuzlu yiyorum onceden tatliyi cok seven biri olarak tiksiniyorum tatlidan birde turkiyenin ekmegine aserdim saolsun kardesim getirdi bu hfta :) hadi soyle ne doguyo icine

canım ya hislerim donmuş gibi bi yanım erkek bi yanım kız diyor erkek çok az ağır basıyor kararsızım biraz hislerim donmuş durumda

Son düzenleme:
yaa bendemi anormeellik var acaba :1: aşermek nasıl oluyorki? burnuma bzen koukular geliyor ama canım istemiyor o kokan şeyi.. hani olsada yesem demiyorum..:17:

Öyle canım galiba kimyasal gebelikmiş benimkisi çünkü 12,2 çıktı bunu regl ile birlikte kendiliğinden atarmış bu ay daha bir sancılı oluyorum galiba bu nedenden dolayı :14: hepimiz tez zamanda inş hamiş oluruz :46: artık benim umutlar başka aya kaldı :31:

çok haklısın şekerim Allah istemezse hiç bir şey olmaz demekki istemiyor ki olmuyor napalım inşallah hamiş olacağımız o günler de gelecek :16: inşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize canım :49:

ecrincim hayırlısı buymuş demek ki üzülme sabret inşallah Rabbim sana da nasip eder. İlk insan çok üzülüyor ama sonradan öbür aya umutlanıyorsun. üzülme canım

Zeynepcim ins adetin gelmemistir kalp atisina dun gittik o kadar guzel bir duyguki anlatilmaz hersey yolunca sekiz haftalik olduk bugun dakikada 160 kez carpiyo doktor super dedi cok sukur ins sanada dua ediyorum

Ayy ne güzel maşallah:) Darısı başıma. biz de salı gunu gıdecegız cok heyecanlıyız. 8 haftalıksan takvımın 2 hafta onden gıdıyor benım de mı oyle acaba.SAT ın ne senın?

canım fazla tuz yeme ilerde cok şişersın zor olur:34:

elifcim daha önce benımde bı kımyasal gebelıgım olmustu sonra kendılıgınden adet oldum üzülme bu bıle mutluluk verıyo insana olabılıyormuş dıye

Slm kızlar herkese hayırlı kandiller diliyorum.. Bu mübarek günlerin hürmetine Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

aaa canım ya üzülme diyecem olmuyor çok şaşırdım yaa
inş.son görüşün olur kimyasal gebelik olmalı çünkü değerin öyle gösteriyor kız sen daha yeni tedaviye başladın ne gücü bak bizlere bayadr tedavilerdeyiz yolun başındasın
öyle de canım 8 aydır her ay umutlana umutlana bir hal oldum onu kastettim ama napalım Rabbim istemezse olmaz tabi dün çok ağladım ama bugün iyiyim canım hayırlısı :5:
ecrincim hayırlısı buymuş demek ki üzülme sabret inşallah Rabbim sana da nasip eder. İlk insan çok üzülüyor ama sonradan öbür aya umutlanıyorsun. üzülme canım
evet canım napalım hayırlısı :31: öbür aya kaldı hayaller artık :14:amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :16::116:

elifcim daha önce benımde bı kımyasal gebelıgım olmustu sonra kendılıgınden adet oldum üzülme bu bıle mutluluk verıyo insana olabılıyormuş dıye
evet canım baya umutlandım hatta göbeğimi tutuyordum bebeğim mi var diye hayal kurdum :85: napalım kısmet değilmiş ama söylediğin gibi bu bile mutlu ediyor insanı sonunda hayal kırıklığı yaşasam da :97:

KIZLAR KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN. ŞU MÜBAREK GÜNDE RABBİM BİZE DE BEBİŞ NASİP ETSİN İNŞALLAH
:116::16:

selam kızlar, bikaç ay önce buraya yazmıştım. ara ara girip kim hamile, kim benim gibi bekliyor diye kontrol ediyordum. hamiş olanlara tebrikler :)
o günden bugüne ben de 2 kez klomen, 1 kez gonal-f ile yumurta takibi ve 1 aşılama yaptırdım. aşılamadan sonra dün regl oldum :( açıklanamayan infertilite benim sorunum. o kadar üzülüyorum ki, ben beklerken durmadan arkadaşlarımdan yeni hamile haberleri geliyor. onlar adına seviniyorum tabi ama içim de acımıyor değil. niye benim olmuyor diye kafayı yicem artık...
size sorum şu olacak geçen ay aşılamam tutmadı acaba bu ay hemen 2.yi yaptırsam mı yoksa beklesem mi? 2 ay üstüste denemenin bi sakıncası var mıdır sizce?

Aleyküm selam canım amin inşallah senin de kandilin mübarek olsun :16:

Sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun.. Takip ediyordum seni adet olmuşsun.. sanırım kimyasal gebelik yaşadın hiiç üzülme canm başka topiklerde birçok arkadaş kimyasal gebelikten sonra hemen hamiş kaldılar çevremdede var böyle birçok kişi.. İnşallah sende bizlerde en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize..

hepinize hayırlı kandıller kızlar allah herkezin duasini kabul etsın bu gunlerdede ozellikle benimkını ve benim gibi olanlari kızlar test yaptım 2.cizgi tam kırmızı degıl pembemsı hafiften 7.gunum bu gun 3gun daha bekliyıp tekrar yapicam dua edın bana ins vardırrrrrr.yerimde duramiyorum

Back
X