ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Elifcim görünce çok üzüldüm bugün kaç gündür evde değildim giremedim merak ediyordum ben bekliyordum olumlu şeyler senden ama Allah ın takdiri diyelim üzülme ben de çok ağladım sonucu görünce eşim kızdı baya dünyanın sonumu geldi dedi epey dil döktü ki benden çok istiyordu doktor ilk başta var dediğinde hiç bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim ama demek ki var daha zamanı..
sağol canım bende aynı duyguları yaşadım pozitif çıkınca eşim çok sevindi ama emin olamadığımız için buruk sevinmiştik sonucu görünce de ben ağlaya ağlaya bir hal oldum napalım kısmet değilmiş inşallah o günler de gelecek :16: eşimde varikosel mi öyle bir şey çıktı sonucunda o da kısırlık nedeniymiş :25:
canım beni merak etmişsin bende bugün girdim üzüldüm açıkçası ama ben hep şöyle düşündüm allaha şükür sağlıklıyım ve birgün olucağını biliyorum zaanı değilmiş diyorum ve önüme baıyorum arkadaşım sende inş. önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gelişin...bana gelince begonya arkadaşa detaylı yazdım aynı durumdayım 7.günüm geçti gelen giden yok.
kız zeynoş bende aynı şeyleri bugün geçirdim aklımdan Rabbime binlerce şükür sağlıklıyım ama inşallah hamile kalacağımız günler de gelecek :16:eşimde varikosel çıktı sperm testinde daha sonuçları doktora götürmedik bu hafta içi gideceğiz ameliyatla ancak tedavi olur dedi eşime sizin eşlerde de böyle bir şey çıktı mı? bu da kısırlık nedeniymiş:25::14:
elif canm benm okuynca cok üzüldüm inan ya rabbim insallah en kısa zamnda hepimize bebek verr bende bugün kan tahlili verdim sonuc yarın cıkacak bakalım
çok teşekkür ederim canım o günlerde çok umutlanmıştım hatta bebek kıyafetlerine bile bakmaya başlamıştım ama Rabbim kısmet etmedi napalım üzülmüyorum artık çok üzülmüştüm bende mi sorun var diye meğerse eşimde sorun varmış bu saatten sonra canım ben tedavi olmayacağım artık çünkü eşime ameliyat gerekebilir o tedavi olsun bakalım bir kaç ay daha deneriz olmazsa ondan sonra düşünüyorum tedavi olmayı :14: sonuçları yarın haber edersin bize merak ederim inşallah vardır bebişin :16::49: haberini alınca şu şekilde olacağım :30::1::32:

sağol canım bende aynı duyguları yaşadım pozitif çıkınca eşim çok sevindi ama emin olamadığımız için buruk sevinmiştik sonucu görünce de ben ağlaya ağlaya bir hal oldum napalım kısmet değilmiş inşallah o günler de gelecek :16: eşimde varikosel mi öyle bir şey çıktı sonucunda o da kısırlık nedeniymiş :25:

kız zeynoş bende aynı şeyleri bugün geçirdim aklımdan Rabbime binlerce şükür sağlıklıyım ama inşallah hamile kalacağımız günler de gelecek :16:eşimde varikosel çıktı sperm testinde daha sonuçları doktora götürmedik bu hafta içi gideceğiz ameliyatla ancak tedavi olur dedi eşime sizin eşlerde de böyle bir şey çıktı mı? bu da kısırlık nedeniymiş:25::14:

çok teşekkür ederim canım o günlerde çok umutlanmıştım hatta bebek kıyafetlerine bile bakmaya başlamıştım ama Rabbim kısmet etmedi napalım üzülmüyorum artık çok üzülmüştüm bende mi sorun var diye meğerse eşimde sorun varmış bu saatten sonra canım ben tedavi olmayacağım artık çünkü eşime ameliyat gerekebilir o tedavi olsun bakalım bir kaç ay daha deneriz olmazsa ondan sonra düşünüyorum tedavi olmayı :14: sonuçları yarın haber edersin bize merak ederim inşallah vardır bebişin :16::49: haberini alınca şu şekilde olacağım :30::1::32:

hadi hayrlısı canım yarın haber veriirim tabiki ama hc ümitlenmiyorum gebelik yoksa cok üzülürüm ya bilmiyorum

insallah canım ama hastalanacakms gibi karnım ağrıyo moralim sıfır günüme daha 4 gün var
üzülme canım moral çok önemli stres olma hem hamiş olanlarda da bu sancılar olabiliyormuş korkma. sen kayserinin neresindensin ben nevşehirliyim arada geliriz kayseriye yakınız

Son düzenleme:
Ecrincim inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın.Tabii diğer arkadaşlarımız da...:)

Yağmurcum testi yarın mı yapacaksın inşallah pozitifi görürsün:9

Ecrincim inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın.Tabii diğer arkadaşlarımız da...:)
amin canım inşallah hepimiz hamiş oluruz :16: eşimde varikosel çıktı canım :31: meğerse o yüzden de çocuk olmazmış hiç bir fikrim yok nasıl bir şey daha doktora sonuçları götürmedik ama doktor teste gitmeden önce muayenede varikosel var gibi dedi sonuçta var yazıyor :31:

aynen ama elimden bir sey gelmiyor merkezdeyim canım sivas caddesi
erzincana gitmeden önce kayseriye gezmeye geleceğiz canım ben nevşehirde yaşarken hep ordan alışveriş yapardım kayseri parka, meysu outlete giderdim yeni forum yapılmış geçen yıl gittim pek beğenmedim kayseri park daha güzel :1:

Varikosel olup,sonradan ameliyat olup, sperm değerleri artan ve bebek sahibi olan insanlar var bak forumda da çok var oku ıstersen.Ameliyat olunca inşallah şansın daha da artar.

Hadı bakalım ınsallah yarın testını heyecanla beklıyorum ben de:

Allahım ınsallah bebek ısteyen herkesın hayırlısıyla bebegı olur

erzincana gitmeden önce kayseriye gezmeye geleceğiz canım ben nevşehirde yaşarken hep ordan alışveriş yapardım kayseri parka, meysu outlete giderdim yeni forum yapılmış geçen yıl gittim pek beğenmedim kayseri park daha güzel :1:

aynen bnde beğenmiyorum canım kayseri park daha güzel smdide mazaka lan acıldı yeni fuarımız tanşmayı isterim aslında

Varikosel olup,sonradan ameliyat olup, sperm değerleri artan ve bebek sahibi olan insanlar var bak forumda da çok var oku ıstersen.Ameliyat olunca inşallah şansın daha da artar.
inşallah canım bende onu araştırıyorum şimdi forumda varikosel diye bir topic varmış oraya yazdım bir şeyler öğrenmek için dur bakalım ne yazacaklar bu konudaki tecrübeli olanlar :31:aylardır kendimi yedim bitirdim sorun bende mi diye boşa üzmüşüm kendimi :14:

Hadı bakalım ınsallah yarın testını heyecanla beklıyorum ben de:

Allahım ınsallah bebek ısteyen herkesın hayırlısıyla bebegı olur

amin canım yarın haber veririm

aynen bnde beğenmiyorum canım kayseri park daha güzel smdide mazaka lan acıldı yeni fuarımız tanşmayı isterim aslında
inşallah canım bende isterim tabiki tanışmayı :34: orayı duymadım canım ama daha önce bir fuara gitmiştik doğum evinin oralarda bir yerlerdeydi de tam hatırlamıyorum :1: crazy danceye binmiştim nevşehire gidene kadar dünya dönüyordu resmen :1:

inşallah canım bende isterim tabiki tanışmayı :34: orayı duymadım canım ama daha önce bir fuara gitmiştik doğum evinin oralarda bir yerlerdeydi de tam hatırlamıyorum :1: crazy danceye binmiştim nevşehire gidene kadar dünya dönüyordu resmen :1:

evet canm orası kapandı yenisi kumarlı ya yapıldı mazakaland

haklısın canım kısmet işte olmayınca olmuyor.Hadii varikosel mi o da neymiş ya hergün yeni bişi duyuyorum üzüldüm eşin adına inşallah bir an önce hallolur problem bebiş gelir inş..

bugün yaptım canım sonuc yarın cıkcaz sağlık ocağında yaptrdğm için insallah

hadi canım senden güzel bi haber duyalım.hafta sonu kayserideydim bende oyy ne sıcaktı..

kızlar iyi akşamlar nasılsınız??

perşembeden beri karnım belim sırtım ağrıyordu normalden farklı olarak iğneden galiba öyle oldu ve maalesef kırmızılar geldi bugün yaaa azcık ümit vardı regl günüme 1 gün kalmıştı o da gitti :((

Back
X