sağol canım bende aynı duyguları yaşadım pozitif çıkınca eşim çok sevindi ama emin olamadığımız için buruk sevinmiştik sonucu görünce de ben ağlaya ağlaya bir hal oldum napalım kısmet değilmiş inşallah o günler de gelecekElifcim görünce çok üzüldüm bugün kaç gündür evde değildim giremedim merak ediyordum ben bekliyordum olumlu şeyler senden ama Allah ın takdiri diyelim üzülme ben de çok ağladım sonucu görünce eşim kızdı baya dünyanın sonumu geldi dedi epey dil döktü ki benden çok istiyordu doktor ilk başta var dediğinde hiç bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim ama demek ki var daha zamanı..

kız zeynoş bende aynı şeyleri bugün geçirdim aklımdan Rabbime binlerce şükür sağlıklıyım ama inşallah hamile kalacağımız günler de gelecekcanım beni merak etmişsin bende bugün girdim üzüldüm açıkçası ama ben hep şöyle düşündüm allaha şükür sağlıklıyım ve birgün olucağını biliyorum zaanı değilmiş diyorum ve önüme baıyorum arkadaşım sende inş. önümüzdeki ay hayırlı haberlerle gelişin...bana gelince begonya arkadaşa detaylı yazdım aynı durumdayım 7.günüm geçti gelen giden yok.

çok teşekkür ederim canım o günlerde çok umutlanmıştım hatta bebek kıyafetlerine bile bakmaya başlamıştım ama Rabbim kısmet etmedi napalım üzülmüyorum artık çok üzülmüştüm bende mi sorun var diye meğerse eşimde sorun varmış bu saatten sonra canım ben tedavi olmayacağım artık çünkü eşime ameliyat gerekebilir o tedavi olsun bakalım bir kaç ay daha deneriz olmazsa ondan sonra düşünüyorum tedavi olmayıelif canm benm okuynca cok üzüldüm inan ya rabbim insallah en kısa zamnda hepimize bebek verr bende bugün kan tahlili verdim sonuc yarın cıkacak bakalım