ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

slm kızlae cok sukur 3 tane test yaptım bugun kan verdım kesın olsun dıye pozıtıfım cuma gunu tamamen netlescek inssssss allah herkeze nassip etsın 6 haftalık falanım haftaya doktora gıdıcem ve ultrosonda da gorcem bebısımı inşşşşşşşş

tebrikler canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
darısı ben ve benim gibi gariban arkadaşlarıma inş. bizede dua et bol bol

yorgunluk halsizlik uyku ve aşırı ateş basması var bende başımı kaldıramıyorum kaç gündür doktora gittim anlatınca bi kaç tahlil istedi iğne kullanıyorum deyinceondandr dedi sen ne oldun geçmişi okuyamadım
geçmiş olsun canım kaç gündür yoktun merak etmiştim seni..iğnelerle kısa bir menepoza girecen ya ondandır bencede son bir iğnen kaldı heralde hadi hayırlısı..
kızlarrr nasılsınız iyimisiz

iyiyiz canım havalardanmıdır nedir pek kimseler gelmez oldu.. birseninde laptopu kırıktı enson ondan gelemiyo heralde bende gezmelere devam işte..bu şekilde aklımdan bebiş fikrini atmaya çalışıyorum..

bende merak ediyorum sonucunu inşallah hayırlı haberler verirsin canım..

geçmiş olsun canım kaç gündür yoktun merak etmiştim seni..iğnelerle kısa bir menepoza girecen ya ondandır bencede son bir iğnen kaldı heralde hadi hayırlısı..

iyiyiz canım havalardanmıdır nedir pek kimseler gelmez oldu.. birseninde laptopu kırıktı enson ondan gelemiyo heralde bende gezmelere devam işte..bu şekilde aklımdan bebiş fikrini atmaya çalışıyorum..

amin canım hayrılısı
ya gezmelele bebişte unutulmuyor canım ya tedaviye aramı verdin ne oldu durumun kız
hem sen dünya turunamı çıktın

kızlaarr selam nasılsınız nerlerdesiniz kaç gündür giremiyodum internet yoktu bugün geldi çok şükür :) bu arada hamişimiz varmış hayırlı olsun begonya..bende en son ben hamiştim senin ayağın uğurlu gelmedi diyecekler bana diye korkuyodum :) kızlar inanılmaz bel ağrılarım var ya eskiden de ağrırdı ama şimdi yerimden kıpırdayamıyorum en ufak bişey yapınca daha çokta erken bel ağrıları için neden oluyo acaba bilgisi olan var mı?

bu arada bizde yarın tatile gidiyoruz 3 günlüğüne gelince okurum artık yazdıklarınızı..bırakmayın buraları öpüyorum sizi :16::16::16::16:

Kızlarrr nasılsınız çok özledim sizi..benim laptopum hala kırık tamire gitmeyi bekliyor :))) bi haftadirda babannem bendeydi gelemedim..

Bigonya hayırlı olsun cnm çok sevindim...
Zeynp29 nerde meraktan olcem hadi hamileyim de..
Servetcim cinsiyet belli olmuş benimde içimden kız geçmisti hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş..

amin canım hayrılısı
ya gezmelele bebişte unutulmuyor canım ya tedaviye aramı verdin ne oldu durumun kız
hem sen dünya turunamı çıktın
evet unutulmuyor ama biraz kafa dağılıyo işte..dünya turu değilde istanbul ve çevresi diyelim:1::1::1:
tedaviye ara verdim evet bu ay 2.aşılama yapıcaktım sağda yumurtalarım oluştu sağ tüpte kapalı diye iptal ettik..kısmet artık bi süre düşünmek istemiyorum çok yoruldu hem bedenim hem ruhum:14::14::14:
hayırlısıyla ramazanıda atlatalım ona göre bakıcam artık..ozamana kadar belki sizin güzel haberlerinizi duyarım inşallah..
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
kızlaarr selam nasılsınız nerlerdesiniz kaç gündür giremiyodum internet yoktu bugün geldi çok şükür :) bu arada hamişimiz varmış hayırlı olsun begonya..bende en son ben hamiştim senin ayağın uğurlu gelmedi diyecekler bana diye korkuyodum :) kızlar inanılmaz bel ağrılarım var ya eskiden de ağrırdı ama şimdi yerimden kıpırdayamıyorum en ufak bişey yapınca daha çokta erken bel ağrıları için neden oluyo acaba bilgisi olan var mı?

bu arada bizde yarın tatile gidiyoruz 3 günlüğüne gelince okurum artık yazdıklarınızı..bırakmayın buraları öpüyorum sizi :16::16::16::16:

a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın hamişlik nasıl geçiyo diicem belin ağrıyormuş çok..neden oluyor bilmem ama dikkat et kendine çok fazla iş yapma bi süre geçer inşallah..
yolun açık olsun canım iyi tatiller..

Son düzenleme:
bende merak ediyorum sonucunu inşallah hayırlı haberler verirsin canım..
....
maalesef canım idrarda çıkmadığından zaten ümdim yoktu kandada çıkmadı . doktora gittim hemen ultrasyona girdim kist felan vardır belki diye ama bişey yokmuş yumurta tembelliği olabilir hormon testi yaptırmışmıdın dedi, yok deyince yaptır ve tedavine devam et bence dedi. ramazandan sonra tekrar klomene başlıycam ve inş. bu sefer yarıda bırakmıycam bende yumutalıkrımın iyi çalıştığını düşünmüyorum .

10 gün geçmişti tahlil verecem demişsin yok b irşey kız yazmamışsın buraya
ZEYNEP KIZ SANA DİYORUM ORDAMISIN
kuzum bayağı bekledim seni yazıların geç gelmiş ben çıkmıştım arkadaşa detaylı yazdım.ama şunu düşünerek teselli ediyorum kendimi 5-6 arkadaş aynı anda bekliyorduk ,sadece 1 kişi hamile çıktı içimizden gerimiz sapır sapır döküldü ,ama her ay 1 kişi hamile çıktı ben o nada razıyım :52:.söktürücü verdi doktor işte kullanıcam nede olsa 1.20 yi gördük kesin yok.

yorgunluk halsizlik uyku ve aşırı ateş basması var bende başımı kaldıramıyorum kaç gündür doktora gittim anlatınca bi kaç tahlil istedi iğne kullanıyorum deyinceondandr dedi sen ne oldun geçmişi okuyamadım
zeynoşum sein anlattığın rahatsızlıkların aynısı bendede var aşırı terliyorum,halsizlik sürekli esneme halleri ve mide bulantısı ben hormonel olduğunu düşünmeye başladm seninkide ilaçlardandı b arada sanada az kaldı.

Kızlarrr nasılsınız çok özledim sizi..benim laptopum hala kırık tamire gitmeyi bekliyor :))) bi haftadirda babannem bendeydi gelemedim..

Bigonya hayırlı olsun cnm çok sevindim...
Zeynp29 nerde meraktan olcem hadi hamileyim de..
Servetcim cinsiyet belli olmuş benimde içimden kız geçmisti hayırlı sağlıklı bi evlat olur inş..
kızzz birsoşşş sen yokmuşsun şu laptopunu tamir et bi zahmet yaw iyimisin aramı verdin ne yapıyorsun
evet unutulmuyor ama biraz kafa dağılıyo işte..dünya turu değilde istanbul ve çevresi diyelim:1::1::1:
tedaviye ara verdim evet bu ay 2.aşılama yapıcaktım sağda yumurtalarım oluştu sağ tüpte kapalı diye iptal ettik..kısmet artık bi süre düşünmek istemiyorum çok yoruldu hem bedenim hem ruhum:14::14::14:
hayırlısıyla ramazanıda atlatalım ona göre bakıcam artık..ozamana kadar belki sizin güzel haberlerinizi duyarım inşallah..
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
kız ya şansa sağda çıkıyor seninde yumurtalar artık hayırlısı inş.hapimiz güzel haberlerimizi variriz benim günler yaklaştı gibi umutlumuyum değilim
inş.rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını veriri

zeynoşum sein anlattığın rahatsızlıkların aynısı bendede var aşırı terliyorum,halsizlik sürekli esneme halleri ve mide bulantısı ben hormonel olduğunu düşünmeye başladm seninkide ilaçlardandı b arada sanada az kaldı.

kuzum bayağı bekledim seni yazıların geç gelmiş ben çıkmıştım arkadaşa detaylı yazdım.ama şunu düşünerek teselli ediyorum kendimi 5-6 arkadaş aynı anda bekliyorduk ,sadece 1 kişi hamile çıktı içimizden gerimiz sapır sapır döküldü ,ama her ay 1 kişi hamile çıktı ben o nada razıyım :52:.söktürücü verdi doktor işte kullanıcam nede olsa 1.20 yi gördük kesin yok.

sen o adet söktürücülerini kullanma sonra vucut ona alışıyor bitki ilacı iç o söker hayır cıvan perçemi falan 2 gün iç yetr
canım ya haklısın valla beş altı kişiden bi hamiş çıktı artık nasip kısmet bekliycez artık
bu arada az kaldı ama ama benim tiroit tahlilim yüksek çıktı moralim bozuldu buna

pcos var bende ve suan 28 yasındayım BOYUM 1,73 KİLOM 62 bekarım , ilaçsız adet olamıyorum ve 13 yıl diane 35 kullandım bırakalı 4 ay oldu adet söktürücülerle adet oluyorum simdide. dogum kontrol ilacıda kullanmak istemiyorum. Kan Degerlerim:

LH: 18,17
FSH: 6.21
ESTRADİOL: 28.21
TSH: 4,56
GLUKOZ:102,3

CIKTI VE DOKTORUM LUTENYL VE ECOPİRİN VERDİ. EVLENENE DEK KULLAN DEDİ. ULTRASONDAN BAKTI VE 2 TANE YUMURTAM OLUSMUSTU. DAHİLİYE DOKTORUDA HİPOTROİD İÇİN EUTHYROX 25MG VERDİ Bİ AY KULLANIP KONTROLE GİDECEGİM DAHİLİYEYE. YANLIZ PROLAKTİN DEGERİME BAKTIRMADIM DOKTORDA BAKMADI BAKTIRMAM GEREKLİMİYDİ CÜNKÜ DEGERİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİM YOK İLERDE HAMİLE KALMAKTA ZORLANMAK İSTEMİYORUM. SOGAN KÜRÜNEDE BU AY BASLADIM.AYRICA GLİFOR GİBİ İLAC KULLANMAM GEREKLİMİ BÜTÜN PCOS HASTALARI KULLANIYOR AMA BEN HİÇ KULLANMADIM.KISIN DÜĞÜN DÜSÜNÜYORUZ KOLAY GEBE KALMAK İÇİN NAPMAM LAZIM.yardımcı olursanız sevinirim

mrh kızlar.. hafta için dr a gittik bir sorun yok çok şükür :16: ama son iki aydır burnumun içi dolu sanki dr a söledim kulak burun boğaza görün dedi göründüm antibiyotik yazdı bişi olmaz dedi hamileler kullabilir dedi dr umada söledim sakıncası yok kullan dedi bende kullanıyorum 3 gündür inş bebeğime bi zararı olmaz.. kullananlar varmı ?

Back
X