ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

he sorma kuzum sevgilim var doktor da zaten vakit kaybetme hemen evlen dedi.simdi uzakta hele bi gelsin kışa evlenmek istiyorum.kuryom kuzu dua bile ediyom bebek adlarına bakıyom:) zaten evlensem hiç durmıycam 3 üz bile olabilir Allah versinde bebişleri kucagımıza:)insallah

ayy canım ya allahta güzl şirin kılmış evlenmedende insan isttiyor kız ya sevgilin evlenmek istemezse ne olacakkk üçüzmü oda meselemi ben dördüz hayal ediyordum kız kaç yaşındasın sevgilin nerde yoksa askermiii

ayy canım ya allahta güzl şirin kılmış evlenmedende insan isttiyor kız ya sevgilin evlenmek istemezse ne olacakkk üçüzmü oda meselemi ben dördüz hayal ediyordum kız kaç yaşındasın sevgilin nerde yoksa askermiii

:) 28 yasındayım canım askerde deil askeri personel.tabi istiyor insan.hele bi istemesin 6 aydır bekliom :) ciddiyiz datlım ALLAHIN YARDIMI ile insallah düsünüyoz kışa :) 4 bebek istiyo napım bari 2 kiz olsunda yarıya indireyim :)

:) 28 yasındayım canım askerde deil askeri personel.tabi istiyor insan.hele bi istemesin 6 aydır bekliom :) ciddiyiz datlım ALLAHIN YARDIMI ile insallah düsünüyoz kışa :) 4 bebek istiyo napım bari 2 kiz olsunda yarıya indireyim :)
hadi bakalım hayırlısıyla evlenirsin inşallah madem ciddi ve seviyorsunuz bana da size mutluluklar dilemek düşer inş. enkısa zamanda evlenirsiniz sonra ikiz ve üçüzlerin olur hayırlısıylaaa

Zeynossss nbr kuzum..troidin yüksek çıkmış sanırım hemen hit amcanın asistanini ara şöyle böyle çıktı değerim ne yapmalıyım tüp bebeği etkilermi diye..ilaçla düşüyor diye biliyorum..arkadaşimunda yüksektı düştü şimdi hamile..ihmal etme hemen ara sor tatlım...

Bana ara verdi doktor..bayramdan sonra bi aşılama daha yapalım..tüp bebekten faydalanman içinde gerekli dedi..zaten tüp bebeğide şubatta yapıcam ozaman doluyor 3 sene..

Diğer kızlar nasılsınız..beyza nerelerde?

Zeynossss nbr kuzum..troidin yüksek çıkmış sanırım hemen hit amcanın asistanini ara şöyle böyle çıktı değerim ne yapmalıyım tüp bebeği etkilermi diye..ilaçla düşüyor diye biliyorum..arkadaşimunda yüksektı düştü şimdi hamile..ihmal etme hemen ara sor tatlım...

Bana ara verdi doktor..bayramdan sonra bi aşılama daha yapalım..tüp bebekten faydalanman içinde gerekli dedi..zaten tüp bebeğide şubatta yapıcam ozaman doluyor 3 sene..

Diğer kızlar nasılsınız..beyza nerelerde?

birsoşşşş kız nerdesin yahu yoksun özletme kendini
aaa neden o kadar uzatıyorsun ki bi aşılama yetr bence tabi doktorun bakış açısı önemli eğer aşılamada olumlu yaklaşıyorsa inanırım olacağına
fakslıycaz bakalım bir ay içinde düşermi asistana sordum etkilemez dr.sorarım hangi ilacı demişse kullanın dedi bana
doğru 3 sene sonra devletten faydalanırın çok güzel olur hayırlı olsun şimdiden
beyza yok kimliği kayıptı beyzada kimlikle birlikta kayboldu

canlar ya aklıma bi soru kaldı ben grubum ARH pozitif eşimin 0 RH POZİTİF uyuşmazlık varmı

günaydın hanımlar nasılsnız eşimi gönderdim işe bi bakıyım dedim...uykum var geceleri uyuyamıyorum elim ayağım yanıyo tam 5 gibi ev buz gibi olmuştu ama kalkmam gerekti gidip deneyim bakalım gene:)

bişi degil tatlım.kızlar bu sogan kürü bagırsaklarımıda calıstırdı karnım agrıyo
karnın ağrıdımı bağırsakmı çalışıyor fazla deneme bu kürleri evlenmeye yakın dğünden bi kaç gün önce başla kürlere mürlere eee seninkiyle konuştunmu bari söz kesilsin nişan falan yapılsın kışada düğün olsun elini çabuk tut

ıyıyım canım cok sukur ıyı gıdıyor hala ne mıdem bulandı ne basım dondu:) yarın 9 hafta bitiyor..senın nasıl gıdıyor kac kılo aldın

benim başından beri ağrılarım var cnm ama onun dışında iyi gidiyo şükürler olsun...geceleri falan uyuyamıyorum ama ...ben 5 kilo kadar aldım ya ama ben zaten şişmandım..hamilelik öncesi vermiştim bi 5 kilo kadar onlar geri geldi...

hu hu kızlar nasılsınız bı kac gundur okuyorum ama yazamadım hamıle kızlar bulantımız falan yok dıye dert etmeyın olmadıgına dua edın böyle daha güzel istedıgını yıyebılıyosun:1:

hu hu kızlar nasılsınız bı kac gundur okuyorum ama yazamadım hamıle kızlar bulantımız falan yok dıye dert etmeyın olmadıgına dua edın böyle daha güzel istedıgını yıyebılıyosun:1:

ayşegüllllllllllllll kız
nerdesin sen neden okuyup yazmıyordun he

Son düzenleme:
Kizlar selam uyku tutmadi belim ve sirtimdaki butun kemikler agriyo :(( bulantilarim fena iki gundur seriliyorum :((( ise falan gidemedim boyle bulantisi olan oldumu olduysa ne ile midenizi sakinlestirdiniz ?? Birde kizlar ucak biletine bakiyorum bayrama turkiyeye gelmeyi cok istiyorum onceden hic istemezdim hep kisir gozuyle baktiklari icin ( kaynanamlar) ama bu yaz gidebilsem iyi olacakda cok pahali biletler !! Tek kisi bir milyar bu kadarda olmazki esimde gitmeyelim bebege oda falan bakacagiz daha diyor sizce ne yapayim tatil iyi gelecekti aslinda :(

ayşegüllllllllllllll kız
nerdesin sen neden okuyup yazmıyordun he

evde olmuyorum kız zeynoş bu aralar kaynanam kızıma cıcıler aldı onunla falan dolastık alışverış için dunde evde degıldım ama okuyup hemen çıkıyorum evden yınede takıpteyım:1:

Back
X