ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

laf aramızda benimde et sotem dünden kalma ,pilavınıda denerim güzel olmazsa sana yediririm...

oruç kafayla gıcık anlattım ama sen yap o plavda ne desen oluyor yanına aslında birşeyede gerek yok dedim ya süper olur kötü yapsan beni kabahatim değil ki canımmmm
kız tesadüe ba ikimizinde dünden kalma he ne yapalım çokta yenilmiyor

kKIZLARRRRRRRRRRRRR SAKIN YAPMAYIN ZEHİRLENME VAKASI OLABİLİR
HEY HEY SANA SORUYORUM SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIMI BU TARİFLERİNNN
ben kendim yapıp çeşnici başı olarak tadıyorum yavrum yetmezmi...küstüm ben sana:19::19::19: daha tarif marif yok
benimde bugünkü menüm
reyhanlı ayran çorbası
sebzeli karışık marışık plavv
et sote
kendi buluşum vala varmıddır bilmiyorum patlıcanlı barbunya
salata turşu
kavun veeeee tamm bir karpuz yemezsemmmm

:56::56::56::56::56: oo senin menüde güzelmiş çoook acıktım ben yaa..
bu sebzeli pilavı bende çok yaparım ama kavurmayla genelde yanınada cacık ohhh miss valla

oruç kafayla gıcık anlattım ama sen yap o plavda ne desen oluyor yanına aslında birşeyede gerek yok dedim ya süper olur kötü yapsan beni kabahatim değil ki canımmmm
kız tesadüe ba ikimizinde dünden kalma he ne yapalım çokta yenilmiyor
hiç kusura bakmsınlar zatende benimki laf etmez öyle dün vardı bugün yemem diye bugün ne yApıyoruz ?

Selaaaammmm ben geldiimm tatil bitti .oruç zor bi hal gidiyo aç kalnca başm ağrır meşur migren işte sizin nasıl dicem herkez aaaçççç yemek sayıklıyor :52::52::52::52::52::52:

Selaaaammmm ben geldiimm tatil bitti .oruç zor bi hal gidiyo aç kalnca başm ağrır meşur migren işte sizin nasıl dicem herkez aaaçççç yemek sayıklıyor :52::52::52::52::52::52:

as canımmmm hoşgeldin ohh iyi oldu tatilin bitti susamış durumdayımmm öldüm

ben akşam suyuma madensuyu katıyorum gündüz az susuyorum ehh biraz işe yarıyor dene içebiliyorsan maden suyunu

Kızzzzz açlktan görünmezmi oldun bi kaybolup bi geliyorsun hee :1::1:
geçti susuzluğum ama halsizlik varrr
bende öyle yapayım canımm ya uyudumşimdi uyandm

biz kayınvalidem grümcemlerle mesire alanına gidiyouz yapıp orda yicez ben fırında köfteli patates ymeği yapıcam

mesire ne demek bilemedim kızzzz ben daha ne yapacama kara veremedim

zeynep 29 sorum sanaydı ama hatrladım sonradan. Küstüm işte :14::14::14::14::14:
yaaaa ben diğer zeynebe diyorsun zannetmiştim kusura bakma ..ben bayram ertesini bekliyorum tekrar yumoş taibine başlıycam ,sanırım bende yumoş tembelliği var doktorda varsayımlı olarak böyle dedi, o yüzden klomen tedavii şartmş. sen ne durumdasın gelmeyeli baya oldu senin, bende seni unutum ?

yaaaa ben diğer zeynebe diyorsun zannetmiştim kusura bakma ..ben bayram ertesini bekliyorum tekrar yumoş taibine başlıycam ,sanırım bende yumoş tembelliği var doktorda varsayımlı olarak böyle dedi, o yüzden klomen tedavii şartmş. sen ne durumdasın gelmeyeli baya oldu senin, bende seni unutum ?

hımm tamam barışalım ozaman:1::1::1::1::1:
benimde yumoşlar tembel hatta çalışmamaya direniyor gibi bişi .tatile gittim haliyle ara verdim şimdide ramazan artık .sen düzenli adet oluyormusun bende gecikmeli oluyor .:50::50::50::50::50:

Back
X