ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

12 miiiiiiii kız be valla maşallah okdar enerjilimisin bn olsam tansiyonum çıkar çalıyorum ne yapayım bende yapicim bakalım nasıl oolacak güzel olursa dua kötü olursada sakın ha gözüme görünmeee

ctesı akşamıda 8 kişiydik allah kolaylıgını verıyor tatlım bı sekılde oluyor işte..ramazanlarda boyle kalabalık ıftar sofrasıyla guzel...tarıfını bılıyormusun yap cok guzel oluyor kıme tarıfını verdıysem dua edıyor valla cok bereketlı bı yemek..

1 kg kuş başı etı önce kavuruyorsun suyunu cekene kadar daha sonra 1 adet kuru sogan ekleyıp yagla bırlıkte kavuruyosun..bı kaşık salçada ilave edıyorsun sonra 2 bardak su koyup kaynatıyorsun kaynayınca altını kısıp yarım saat kadar kısık ateste pişiriyorsun etler yumuşayıncaya kadar..diğer taraftan 2 tane patatesı küp küp dograyıp hafıf tavada kızartıyosun..uzun borcama önce etleri ve et suyunu yayıyorsun bı guzeşl..sonra kızarttıgın patateslerı yazıyorsun sonra aynı sekılde 2 tane kabak 2 tane patlıcan ve havucu küpküp dograyıp kızartıyosun ve sırasıyla borcama eklıyorsun..en sonda bezelye hafıf haslayıp uzerıne serpıyosun ve uzerını bıber ve domatesle süslüyorsun iftara ykında yarım saat kadar fırında pişiriyorsun afıyet olsun
:52::52::52:

ctesı akşamıda 8 kişiydik allah kolaylıgını verıyor tatlım bı sekılde oluyor işte..ramazanlarda boyle kalabalık ıftar sofrasıyla guzel...tarıfını bılıyormusun yap cok guzel oluyor kıme tarıfını verdıysem dua edıyor valla cok bereketlı bı yemek..

1 kg kuş başı etı önce kavuruyorsun suyunu cekene kadar daha sonra 1 adet kuru sogan ekleyıp yagla bırlıkte kavuruyosun..bı kaşık salçada ilave edıyorsun sonra 2 bardak su koyup kaynatıyorsun kaynayınca altını kısıp yarım saat kadar kısık ateste pişiriyorsun etler yumuşayıncaya kadar..diğer taraftan 2 tane patatesı küp küp dograyıp hafıf tavada kızartıyosun..uzun borcama önce etleri ve et suyunu yayıyorsun bı guzeşl..sonra kızarttıgın patateslerı yazıyorsun sonra aynı sekılde 2 tane kabak 2 tane patlıcan ve havucu küpküp dograyıp kızartıyosun ve sırasıyla borcama eklıyorsun..en sonda bezelye hafıf haslayıp uzerıne serpıyosun ve uzerını bıber ve domatesle süslüyorsun iftara ykında yarım saat kadar fırında pişiriyorsun afıyet olsun
çaldım kuzum,:52::52::52::52: hadi bakalım yapınca senin marifetlimi yoksa sadece havamı o zaman anlıycaz.

ben ilk gün tuttum cnm...sonra doktora sordum ,hemşire çıktı doktor bey hastalarına tutmamasını söylüyor ilerde bebek için problem yaratabilirmiş dedi bende tutmuyorum...rabbim bile müsaade etmiş zaten zor bulduk eziyet etmeyelim bebeklere inşallah en kısa sürede tutar borcumuzu öderiz bizde:)ortasında sonunda bide kandilede tutucam inşallah:)

Bende oyle dusunuyorum cnm eziyet olmasin oderiz seneye insallah

bende yapacam he hee
kız aslında senin ipinle suya inilmezde deniycem bakalım ben biaz buna benzer kıymalı patates oturtması yapıyorum annemi tarifinden gidiyim bunuda deneyecem etliyse herşekil güzeldr

kız ne hava atayım aşk olsun yani..yap bakalım..yanlız etlere pişmeye yakın tuz kırmızı bıber karabıber eklemeyı unutma:34:
sen unutup sonradan demişsen biz hayli hayli unutruzzzz

ayyyyyyyyyyy cok güzelmiş insallah bende esimin yakınlara yaparım bunu yaaaaaaaaaaaaa

bende yapacam he hee
kız aslında senin ipinle suya inilmezde deniycem bakalım ben biaz buna benzer kıymalı patates oturtması yapıyorum annemi tarifinden gidiyim bunuda deneyecem etliyse herşekil güzeldr

gızzzzzzzzzzzzzzzz napıonnnnnnnnn off tek basıma yemek yapasım bile yok tek olunca yenilmiyo tadı olmuyo :( sevdigim olsa neler yapmam kiiiiiiiiii

gızzzzzzzzzzzzzzzz napıonnnnnnnnn off tek basıma yemek yapasım bile yok tek olunca yenilmiyo tadı olmuyo :( sevdigim olsa neler yapmam kiiiiiiiiii

kise yokmu evde sizinkilere yap onları bağrına basss güzel yemekler yap sevgilinle evlenincede tecrübe edinirsin kı

arkadaşlar günaydın,

7 günlük yumurta geliştirici iğne sonucum dün akşam itibari ile 13.5 mm 10.5mm 11.00 mm yani gelişmemişler doktor bile hayrete düştü bu kadar etkili bir iğneye cevap verememem cok tuhafmış.
perşembe günü ovitrella ama merak ettiğim o güne kadar bir büyüme olurmu.

Selam kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar ben de tutmuyorum oruc bebek ıcın....yenı hamıle haberlerı var mı merak ettım gırdım hemen ogreneyım dedım?

arkadaşlar günaydın,

7 günlük yumurta geliştirici iğne sonucum dün akşam itibari ile 13.5 mm 10.5mm 11.00 mm yani gelişmemişler doktor bile hayrete düştü bu kadar etkili bir iğneye cevap verememem cok tuhafmış.
perşembe günü ovitrella ama merak ettiğim o güne kadar bir büyüme olurmu.

canım 1mm büyüyeceklerinden 13.5 olan istenildiği gibi olur umarım sıkma canını..bende 3 kez klomen kullandım..bu ay iğnelere başlayacaktık ama doktorum içime sinmediğinden başka doktorla görüştüm bana kullanmamamı aşılama yaptırmamı söyledi..

senin sorunun ne sebebsiz infertilite mi:14::14:

canım 1mm büyüyeceklerinden 13.5 olan istenildiği gibi olur umarım sıkma canını..bende 3 kez klomen kullandım..bu ay iğnelere başlayacaktık ama doktorum içime sinmediğinden başka doktorla görüştüm bana kullanmamamı aşılama yaptırmamı söyledi..

senin sorunun ne sebebsiz infertilite mi:14::14:

canım bende pko var tüplerimde filan hiçbir sorun yok rahim duvarı gayet normal ama yumurta oluşmuyor işte
bu nedenle 7 tane fostimon kullandım perşembe çatlatma iğnesi vurulucam inşallah işe yarar bende 13,5 olandan umutluyum ama bakalım artık.

senın sorunun nedir.

kızlaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm:16::16: yaa internetimizde problem var şuan bunları yazarken bile gidip geliyo çok sinir bozucu olduğu için başına oturmuyorum bile nasılsınızzzz çok özledim sizleri muhabbet ettiğimiz o günleri geçmişi okuyamadım korkudan internet gitmeden bi yazayım dedim görüşmeyeli ne var ne yok hamişimiz var mı
ramazanı şerifiniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllahh:16::16::16::16:

s.a hayırlı ramazanlar...

arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim ve yıldır bebek istiyorum..görünürlerde hiç bir problem yok ne eşimde nede bende..tek yapmadığım tahlil rahim filmi doktorumda şuan bekle dedi..
yumurtaların gelişimi güzel ama bi önceki gittiğim doktorum 5 tane klomen içmemi istiyordu istediği boyuta geliyodu yumurtalar dokorumu değiştirdim şuan çok memnunum bana 1 kutu klomenin hepsini içmemi söyledi içtim 14. günde yumurtalar 19mm 21mm olmuştu o gece hemen ovitrelle verdi göbekten vuruldum o akşam dahil olmak üzere 5 gün her gün beraber olun dedi..pazartesi günü akşam vuruldum kasıklarımda baskı var ağrım var ilk defa kullandım çatlatma iğnesi sizdede böyle oldumu 30 temmuzda test yaptır dedi..:26:

bende yapacam he hee

kızz lokumm gibi oldu lokumm..misafirlerim bayıldı çok lezzetli olmuş dedı..portakallı jöleli yaz tatlımada bayıldılarr..elim çok lezzetlidir aman maşallahh :)))) bu arada nazarmı ettınız benı ne gercekten tuz koymayı unuttum son anda aklıma geldii :9::9:

ayyyyyyyyyyy cok güzelmiş insallah bende esimin yakınlara yaparım bunu yaaaaaaaaaaaaa

merhaba canım hoşgeldin aramıza..inş. cnm tez zamanda kavuşursun sewdıgınede yaparsın hem ona hem ailesinee :52:

kızz lokumm gibi oldu lokumm..misafirlerim bayıldı çok lezzetli olmuş dedı..portakallı jöleli yaz tatlımada bayıldılarr..elim çok lezzetlidir aman maşallahh :)))) bu arada nazarmı ettınız benı ne gercekten tuz koymayı unuttum son anda aklıma geldii :9::9:

merhaba canım hoşgeldin aramıza..inş. Cnm tez zamanda kavuşursun sewdıgınede yaparsın hem ona hem ailesinee :52:

insallah canım aksama yapacagım kendime bakalım nasıl olacak :)

kızlaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmm:16::16: yaa internetimizde problem var şuan bunları yazarken bile gidip geliyo çok sinir bozucu olduğu için başına oturmuyorum bile nasılsınızzzz çok özledim sizleri muhabbet ettiğimiz o günleri geçmişi okuyamadım korkudan internet gitmeden bi yazayım dedim görüşmeyeli ne var ne yok hamişimiz var mı
ramazanı şerifiniz mübarek olsun Rabbim bu mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşAllahh:16::16::16::16:
hoşgeldin bebekkkk
amin canım rabbim kabul etsin dualarımızııı nasılsın evde kalmışşşş

sen dedin bende yedimmm inanmammm misafirlerine sormadan inanmamm lokummuş daha yapmadım yapınca karar verecemmm

Back
X