- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
evet canım inşallahta yarım kalmaz bu sevincim..belirtim şuana kadar hep adet olacağım belirtilerdi göğüslerde ağrı filan..şu aralar ara ara adet olacakmışım gibi sancı oluyo ama şiddetli değil çok..bide mide bulantısı değilde daha çok yanma ekşime var..oruç tutuyorum canım hiç zorlanmıyorumda.. doktorda bi sakıncası yok dedi şuanda..
ben burdayım canım ama kimseler pek gelmiyo yaa..zeyno tüp bebek için iğnelere başlicaktı naptı acaba kaçgündür yok ortalıkta..
buarada şekerim hani bana yaz tatlısı tarifi veriyordun unuttun heralde..
ewt yaa kimse gelmez oldu şöyle ıkı muhabbet edıp vakıt gecırelım dıyorum bı gelıyorum kımsecıkler yok :)) yvrum ben o tarıfı resmın altına yazdım görmedinmi herkes tarıf ısteynce oyle bı çözüm buldum

benimde öyle oldu yaklaşık 1 ay falan kasık ağrısı çektim adet olacakmışım gibi rahim büyüdüğü için oluyomuş o ağrılar..şuanda erken zaten canım inşallah yine olmaz da bulantıların falan ben yaşadığım için çok zorlanıyorum ondan yana..
evet ya zeynoşu bende merak ettim..birsoşa da sordum zeynoşu nerde görüdn diye ama cevap vermedi![]()
eyloşşş nbrr kuzummm facedee gördümm ama resmi yok ekleyin sizde isterseniz ..köstebek tatlısı paylaştım onun altında yorumları var anlarsınız hangisi oldugunu

kızlar benden öyle haberler var işte ne yapayım yumurtam ancak okadar sağda yok solda yok dua edin sadece
​hayy allahh kuzuucuk yaa menogondamı yaramadı sana..ee pekii gelişmezseler ne olucak iptal olucakmı tüp bebek ?