ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

selam kızlar nasılsınız? nasıl gıdıyor hamıleler ve tedavı goren arkadaslarım ınsallah tedavılerınız olumlu sonuclanır bunu yurekten ıstıyorum....kımsecıklerı goremıyorum burda.

yok canım ya iğneden değil şans işte bugünn yine gidecem bakalım ne alemdeeee bende 3 yumurtayla ertelemeyi düşünüyorummm valla bakalım onlar ne diyecek biraz merkeze güveniyorummm dua et bana bebeğinle

etmezmiyim canım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun tüp bebek derken normal yollardan hamiş kalasın inşallah :21::21: kistlerin ne olmuş canım menapozdan küçülmüşler mi?

selam canım nasılsın?nasıl gıdıyor. bugun bız de ıkılı test sonucumuzu aldık cok sukur temız cıktı. gıttıgım devlet hastahanesı o kadar kalabalıktı kı sok oldum ıcerıye bır anda bır suru kısı gırıyor. sonuclarım ıcın gırdıgımde doktor 1dk falan baktı tamam temız dedı o kadar cok hızlı bakıyor. ultrasonda ölçüme de pek guvenemedım. yenıden bır ozel hastahaneye gıdıp yaptırayım dıyorumm hıc ıcıme sınmedı benım yaa

buralardayım zeyneş eskısı kadar gırmıyorum artık bel agrılarım falan olmaya basladı senın yumurtaların ne alemde doktora gitcem demişsin keske hayıtta içseydın belkı yumurtaların gelışımıne yardımcı olurdu

aklıma gelmedi canım ya dünden beri bende hayıtı düşünüyorum keşke deneseydim diye
çok mu rahatsızsın kız hamilelik rahatsızlığı olduğu için çek çek ama arada da uğra

cnm özel mesaj yazamıyorum sana sen nerde oturuyorsun yakınmıyız diye merak ettim hem yaşlarımızda aynıymıs:)
canım ben istanbulda idim ama şuan nevşehirdeyim ailem burda eşim erzincanda şu anda gitti geçen ay :25: evet yaşadıklarımız benziyor umarım Rabbim yüzümüzü güldürsün ama biz ara verdik şu an çocuk yapma işine :5:

nasılsınız kızlar arada okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum kusura bakmayın....

hamişler nasıl gidiyo bakalım benim zorluyo hele bugun hiç halim yok...dün tetonoz aşısı oldum sol kolum iptal parmak uçlarıma kadar agrıyo bi kaç gün ağrırmış vitamin falan da kullanamadım hasta etti diye bugun kan sonuçlarımı aldım b 12 ve kan değerlerim düşükmüş...bişey yiyesim yok halim yok sürekli yatıyorum bugun başımı kaldırmak bile zor geliyor:(..
sabah meltemi ikili üçlü testlere doktorlar azcık bakıyo zaten ben özelde yaptırdım sorun yok dediler sadece önümüzdeki ay 3 lü test isterler onu yaptırışın özelde....

hamiş adayları hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız inşallah...stresten uzak olmaya çalışın...genelde rahat olunduğu ay kalınıyo...hepinizi öptüm ben gidip yatıyım gene:)

aklıma gelmedi canım ya dünden beri bende hayıtı düşünüyorum keşke deneseydim diye
çok mu rahatsızsın kız hamilelik rahatsızlığı olduğu için çek çek ama arada da uğra

cok bı rahatsızlıgım yok canım ama bel agrım bıraz fazla oluyo bı iş yaptıgımda artık agrlaşmaya başladım valla olmazsa dıger ay dene bı canıım ya belkı faydası olur

selam canım nasılsın?nasıl gıdıyor. bugun bız de ıkılı test sonucumuzu aldık cok sukur temız cıktı. gıttıgım devlet hastahanesı o kadar kalabalıktı kı sok oldum ıcerıye bır anda bır suru kısı gırıyor. sonuclarım ıcın gırdıgımde doktor 1dk falan baktı tamam temız dedı o kadar cok hızlı bakıyor. ultrasonda ölçüme de pek guvenemedım. yenıden bır ozel hastahaneye gıdıp yaptırayım dıyorumm hıc ıcıme sınmedı benım yaa

bence doğrudur o tekrarlamana gerek yoktur ama güvenemiyosan eğer sonucunu özel doktoruna götürebilirsin canım..

kızlar moralim bozuk sadece 3 tane yumurtam var sağda hiç yok solda 3 tane var biri 10mm diğer ikiisi 6mm

zeynoş üzülme canım ya acaba daha küçükleri de varda saymadılarmı belki büyürler daha, kaçıncı günündeydin şuan durumun ne canım

kızlar nasılsınız artık herkes kendi drdine düşmüş kimse görünmüyorrrr
BENDE 4 TANE VARMIŞ ÇOK KÜÇÜKLER CTESİ ÇATLATMA İĞNEMİ VURUP SALI YADA ÇARŞAMBA ORDA OLURUM ALLAH İZİN VERİRSE BAKALIM İPTALDE EDEBİLİRİMMM
AYŞEGÜL ALİME TŞ KIZLAR
4 TANECİK TÜP BEBEK İÇİN ÇOK AZ DONDURMAKTA İSTERİMMM

BENDE 4 TANE VARMIŞ ÇOK KÜÇÜKLER CTESİ ÇATLATMA İĞNEMİ VURUP SALI YADA ÇARŞAMBA ORDA OLURUM ALLAH İZİN VERİRSE BAKALIM İPTALDE EDEBİLİRİMMM
AYŞEGÜL ALİME TŞ KIZLAR

hayırlısı cnım ya belkı tutar bılemezsın kı boşuna stres yapıpta kendını üzme zeynoş:20:

hayırlısı cnım ya belkı tutar bılemezsın kı boşuna stres yapıpta kendını üzme zeynoş:20:
canım ya bi otele günlü 150 200 euro gidiyor maddi manevi sıkıntı işte gelde yapmaaaaa sağlık olsun artık elimden birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı

canım ya bi otele günlü 150 200 euro gidiyor maddi manevi sıkıntı işte gelde yapmaaaaa sağlık olsun artık elimden birşey gelmiyor herşeyin hayırlısı

hakkında hayırlısı olsun cnm ya...rabbim bi taneyle yapar ol dedikten sonra inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlarla gelirsin...

mrh kızlar..nasılsınız bakalım??bayadır girmedim siyeye son yorumlara şöyle bir göz attım bikikmiş baya okuyamadım hepsini:9: yeni hamişlerimiz varmı??

AYŞEGÜL ALİME TŞ KIZLAR

canım rabbim diledimi bitaneylede tutar ne mucizeler duyuyoruz inşallah olacak..peki doktorun ne diyo bu duruma

bbbz canım ınsallah hakkında hayırlısı olur. stres yapma dıyecegım ama bos bır laf olacak.ınan hıc beklemedıgın bı anda gelıyor bak ben de ugrasıyordum ya hanı ama o ay olmaz demıstım esımın spermlerı dusuk demıstı doktor catlatma ıgnesıne bıle gerek yok zaten sperm az deyınce ben umudu kestım o ay ama gene de calısmalar surdu son gune kadar. nasıl olsa olmaz ve asılama yaptıracagız gıbısınden kararsızlıklar yasıyorduk ama o ay geldı benım bebısım. cok sukur bızı cok ugrastırmadı. ınan bu stres olmadan oluyormus demek kı... hıc kendını uzme. gecen bır sıtede okudum ınsanlar hemen cocukları olmayınca tedavılere baslıyor gereksız yere tup bebege gıdıyorlar. acele etmemelıler 1 sene denememıler dıyor normal yastakılere. senın bır rahatsızlıgın var cıkolata kıstı evet ama olduktan sonra Allah ınsallah verıyor canım. bende de pcos vardı doktor belkı de 3 4 sene bekleyecen dedı ama o ay oldu. bınlerce sukurler olsun. Allahım bu sıtedekı her yerdekı bebek bekleyen ınsanları guldurur ınsallah onlara bır bebek verır ınsallah amın.

Back
X