ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sağol canım iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik..geçen cuma gittim doktora karından ultrasonla görülmedi kese vajinal baktı doktor bi siyahlık var büyük ihtimal kesedir dedi..yarın yine gidicem inşallah bu sefer net görürüm..

hala bulantılarla gidiyo canım bende haftaya gidicem doktora hem bebişimi göreceğim için hemde cinsiyetini öğreneceğim için çok heyecanlıyım :) şuanda ne kadarlık ki bebişin canım..

kızlar selam gitmedim burdayım size veda etmeden gidermiyim hiç kuday hacı biirsoş eylem tek tek yazamadım nette sorun var yazıyorum kapanıyor
beni merak ettiğiniz için teşekkürler duygulandım bian bende üzülüyordum hergün bakıyordum beni soran oldumu diye bakmadım öğleden sonra falan yazöışsınız hacı yazını görüncekız çoook sevindimmm vallahaaa
DURUMUM ŞU KIZLARRR 4 yumurtam var 2 tane 14mm 1 tane 15mm en büyüğüüü 16mm e2 263 çıktı progesteronmu ne 35 çıktı dua edin rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu yumurtalarla ya dewam yada ertelenir bilmiyorum yarın gece yola çıkacaz 2 gün önceden bilet ertesi güne kalırsa dahada pahalı olur diye otelle anlaştık biz ondan 2 gün sonrayı baklersek masraf çok olur DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN KIZLAR
tek tek yazmak istedim net gittiii kudayyy kız gitmedim burdayımmmm
RABBİM OLANLARINKİNİ ONLARA BAĞIŞLASIN OLMAYANLARADA TÜP BEBEĞE GERK KALMADAN EN KISA ZAMNDA NASÜP ETSİNNN İİNŞ.ÇOK STRESLİ TÜP BEBEK YUMURTALARRRR KAFAYI YEDİRTTİİİ BANAAAA BÜYÜTEMEDİKKK

bende senin sevinmene sevindim canım :1: peki ne zaman dönüceksin? çatlatma iğneni yaptınmı? ya senin yumurtalara bende dertlendim o kadar uğraştı niye büyümedilerki diye inşallah onlar en kaliteli olanlarıdır da emeklerin boşa gitmez hayırlı haberlerle gel inşallah güle güle :3:

hala bulantılarla gidiyo canım bende haftaya gidicem doktora hem bebişimi göreceğim için hemde cinsiyetini öğreneceğim için çok heyecanlıyım :) şuanda ne kadarlık ki bebişin canım..

eylem ben bebeğinin cinsiyetine erkek demiştim bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun inşallah sen ne hissediyosun merak ettim

cnm benimmm hiç sıkıntı yapma Rabbim nasib edecek inşAllah dualar hürmetine e2 mi ne ben ondan anlamıyorm nasıl sonucun Rabbim yüzünü güldürsün bu mübarek ay hürmetine bu mübarek belde hürmetine inşAllah sende dualarını bizden eksik etme canım zeynoşumm
bende anlamıyorum dğerlerden güzel gibi herhalde canım duanı esik etme ben eksik etmem allahın izniyleeee
canımm yolun açık olsun hayırlısıyla gidip hayırlı haberlerle dönersin inşallah..sen yumurtaları kafaya takıp stres yapma çok Allahın izniyle sana çok güzel bi şekilde dönecekler..dualarınada bütün kalbimle amiiiinn diyorum canım..
Allah yardımcın olsun canım :16::16::16::16::16:
allah razı olsun kız karanfilloşşşş canım hamilesin ne olur dua et her bebeğin aklına geldiğinde benide unutmaaaa ne olur korkiiiimmmmmmm
canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah rabbim isterse ne sıkıntın varsa gideriverir inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberleri verirsin bize..dualarına da kocamaannn amin canım..değerlerin normalleri kaçtı ki yüksek mi çıktılar..
anlamıyorum ki değer hiç yoktan iyi yani kız sende hamilesin ne olur dua et bana da bebeğin ne zaman aklındaysa o zamanda bana da etttt allah razı olsun sendennn
bende senin sevinmene sevindim canım :1: peki ne zaman dönüceksin? çatlatma iğneni yaptınmı? ya senin yumurtalara bende dertlendim o kadar uğraştı niye büyümedilerki diye inşallah onlar en kaliteli olanlarıdır da emeklerin boşa gitmez hayırlı haberlerle gel inşallah güle güle :3:

yarın yapacam çatlatmayı önceden gidiyoruz canım ya bilet ucuz ya otellede anlaştk iki katını uçağa ödeyeceğimize şimiden gidelim dedikkk amin canıımmm allah razı olsun duanda bana da yer ver hacıııı

selam kızlarrr ben gidiyorummm hpiniz kendinize iyi bakın bana dua etmeyi unutmayın ne olur
sizleri çok seviyorummm rabbim olanlaraınkini hayırlısıyla onlara bağışlasın
beniki gibi olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh bu yolda yürütmeden mucizesini versin aminnnnn
DUA EDİN BAK KIZLAR UNUTMAYINNNN ZEYNEPCİĞİİİİ

bende anlamıyorum dğerlerden güzel gibi herhalde canım duanı esik etme ben eksik etmem allahın izniyleeee

allah razı olsun kız karanfilloşşşş canım hamilesin ne olur dua et her bebeğin aklına geldiğinde benide unutmaaaa ne olur korkiiiimmmmmmm

anlamıyorum ki değer hiç yoktan iyi yani kız sende hamilesin ne olur dua et bana da bebeğin ne zaman aklındaysa o zamanda bana da etttt allah razı olsun sendennn

yarın yapacam çatlatmayı önceden gidiyoruz canım ya bilet ucuz ya otellede anlaştk iki katını uçağa ödeyeceğimize şimiden gidelim dedikkk amin canıımmm allah razı olsun duanda bana da yer ver hacıııı

2 gün sonra niye pahalıymışki biletler bayram yüzünden mi senin için dua edicem inşallah canım

selam kızlarrr ben gidiyorummm hpiniz kendinize iyi bakın bana dua etmeyi unutmayın ne olur
beniki gibi olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh bu yolda yürütmeden mucizesini versin aminnnnn

zeynoşcum gule güle canım inş. ııyı gecer dualarımz senınle gelınce hemen bıze yaz merak ederız:34:

canım senin tariften önce internetten bakıp yaptım ben bunu ama hiçbirinde şerbetle ıslatın yazmıyodu sen kendin mi ekledin onu..çünkü benim ki kuru olmuştu biraz sonradan bunu görünce öyle yapsam daha iyi olurmuş dedim..

eyloşş ne haberr kız..yaptın demek tatlıdan..cnm ben bı akrabamdan almıştım tarıfı ve hep şelbetlıydı nettende hıc bakmadım tarıfe..şelbetsız olmaz ya cok sert olur onu tatlı yapan şelbetı zaten...benım tarıfımı dene cnm..bugun karanfıltoş yapıcaktı bımıyorum yaptımı nsl oldu..

bende sizleri özledim canım yaa pasaport ikame herşey halloldu bakalım ne zamana nasib olucak gelmem belli değil yani sen şimdi hangi doktora gidiyosun birsoşumm o gittiğin hastanenin ismi neydi ben geldiğimde tahlillerimi tekrarlamak istiyorum o hastaneye mi gitsem acaba doktorun ayrılmasına üzüldüm hayırlısı inşAllah amiiiinnn Rabbim acilen ikram etsin bizlerede bu süprizden :16: karanfiltoş yok ortalarda sanırım hangi iğneyi kullanmıştı neden aşılama iptal olmuştu?
bende zeynoşu merak ediyorum yaa ne yaptın zeynooşşş nerelerdesin kıbrıstamısın yoksa Rabbim yardım etsin işini rast götürsün inşAllah oralarda

cnm ben en son hazıranda aşılama yapıtım sonrasında bana ara verdı doktor ve bayramdan sonra gel ıkıncı asılamayı yapalım demıstı..şimdi doktorum ayrıldı bende cok uzuldum yaa ocok sevıyordum doktorumu..yıne aynı hastahanede profösor varmış kısırlık uzerıne ona gıdıcem sanırım buyuk ıhtımal..hastahaenın adı mega medıpol bagcılar unı. hast.

kızlar selam gitmedim burdayım size veda etmeden gidermiyim hiç kuday hacı biirsoş eylem tek tek yazamadım nette sorun var yazıyorum kapanıyor
beni merak ettiğiniz için teşekkürler duygulandım bian bende üzülüyordum hergün bakıyordum beni soran oldumu diye bakmadım öğleden sonra falan yazöışsınız hacı yazını görüncekız çoook sevindimmm vallahaaa
DURUMUM ŞU KIZLARRR 4 yumurtam var 2 tane 14mm 1 tane 15mm en büyüğüüü 16mm e2 263 çıktı progesteronmu ne 35 çıktı dua edin rabbim hayırlısıyla nasip etsin bu yumurtalarla ya dewam yada ertelenir bilmiyorum yarın gece yola çıkacaz 2 gün önceden bilet ertesi güne kalırsa dahada pahalı olur diye otelle anlaştık biz ondan 2 gün sonrayı baklersek masraf çok olur DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN KIZLAR
tek tek yazmak istedim net gittiii kudayyy kız gitmedim burdayımmmm
RABBİM OLANLARINKİNİ ONLARA BAĞIŞLASIN OLMAYANLARADA TÜP BEBEĞE GERK KALMADAN EN KISA ZAMNDA NASÜP ETSİNNN İİNŞ.ÇOK STRESLİ TÜP BEBEK YUMURTALARRRR KAFAYI YEDİRTTİİİ BANAAAA BÜYÜTEMEDİKKK

zeynoşumm cnm yolun acık olsun ınsallah..herşey yolunda gıder umarım..butun dualarımız senınle rabbım bu mübarek ayın ve yaklasan kadır gecesının yuzu suyu hürmetıne gonlundekı muradını tez zamanda nasıp etsın..hiç korkma stres yapma cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz bızı habersız bırakma..:16:

zeynoşumm yolun açık olsun Rabbim işini rast götürsün oralarda güzel haberler getir bizlere Rabbim bu mübarek ay hürmetine yüzünü güldürsün inşAllah canım benim bizleri habersiz bırakma Allaha emanet ol..

cnm ben en son hazıranda aşılama yapıtım sonrasında bana ara verdı doktor ve bayramdan sonra gel ıkıncı asılamayı yapalım demıstı..şimdi doktorum ayrıldı bende cok uzuldum yaa ocok sevıyordum doktorumu..yıne aynı hastahanede profösor varmış kısırlık uzerıne ona gıdıcem sanırım buyuk ıhtımal..hastahaenın adı mega medıpol bagcılar unı. hast.

birsenim canım bende üzüldüm doktorun gitmesine bende gitmek istiyodum o doktora:31: nasib değilmiş tatlım yaa acaba hastanenin ücretleri nasıl yani ben ssk lı olarak tahlillerimi orda yaptırsam ne kadar tutar acaba bide doktor ücreti ne kadardı sen gittiğinde?? şimdiden araştırıyorum ki geldiğimde vakit kaybı olmasın hemen başlayabiliyim

hayırlısıyla git gel inşallah cnm müjdeli haberlerle bekliyoruz dualarımız seninle:)

zeynoşumm yolun açık olsun Rabbim işini rast götürsün oralarda güzel haberler getir bizlere Rabbim bu mübarek ay hürmetine yüzünü güldürsün inşAllah canım benim bizleri habersiz bırakma Allaha emanet ol..

birsenim canım bende üzüldüm doktorun gitmesine bende gitmek istiyodum o doktora:31: nasib değilmiş tatlım yaa acaba hastanenin ücretleri nasıl yani ben ssk lı olarak tahlillerimi orda yaptırsam ne kadar tutar acaba bide doktor ücreti ne kadardı sen gittiğinde?? şimdiden araştırıyorum ki geldiğimde vakit kaybı olmasın hemen başlayabiliyim

​nasibimizde yokmuş cnm napalım gerçekten cok ıyyı cok ılgılıydı hayırlısı boyleymıs demekkı..tatlım hastahane yenı oldugu ıcın ucretler cok uygun muayene ssklıya 10 tl tahlıl fln bılmıyorum hıc orda yaptırmadım ama dıger yerlere gore suan daha uygun dıye bılıyorum cnm..ben şimdi profösore gıdıcem orda onun muayene ucretı 70 tl sanırım..

eylem ben bebeğinin cinsiyetine erkek demiştim bakalım ne çıkıcak hayırlısı olsun inşallah sen ne hissediyosun merak ettim

başta kız gibi hissediyodum ama sonradan gitti o düşüncem şuanda bişey hissetmiyorum zaten ikisini de aynı derecede istiyorum hayırlısı olsun bakalım :)

eyloşş ne haberr kız..yaptın demek tatlıdan..cnm ben bı akrabamdan almıştım tarıfı ve hep şelbetlıydı nettende hıc bakmadım tarıfe..şelbetsız olmaz ya cok sert olur onu tatlı yapan şelbetı zaten...benım tarıfımı dene cnm..bugun karanfıltoş yapıcaktı bımıyorum yaptımı nsl oldu..

sert oldu zaten canım bunda bi anormallik var demiştim zaten kendi kendime :9: neyse bundan sonra senin tarifini denerim..kız zaten fotoları koyuyon canım çekiyo ne görürsem yapıyorum :9::9:

aklıma geldikçe ediyorum zaten canım..hayırlı haberlerle dönersin inşallah..

kızlar merhaba :1:
ben geldim güzel bir haber vermeye geeldim:9:sabah doktora gittik cinsiyetini öğrendik..oğluşumuz olacakmış:9:Rabbime binlerce şükür:16:10 cm ve 180 gr olmuş teyzeleri:9:

Son düzenleme:
ben geldim güzel bir haber vermeye geeldim:9:sabah doktora gittik cinsiyetini öğrendik..oğluşumuz olacakmış:9:Rabbime binlerce şükür:16:10 cm ve 180 gr olmuş teyzeleri:9:

:) tebrik ederim cnm hayırlı uğurlu olsun :)...bizimkinin cinsiyette bu ay kesinleşecek %80 kız ama eşim hala inanmıyor:)

hayırlısı canım... benım de 12. hafta gıttıgımızde bellı oldu doktor buyuk ıhtımalle erkek dedı...hayırlısı olsun sımdıden

ayrıca doktor erkek dedıgınde bız de pipisini gördük. doktor buyuk ıhtımal dedı ama bız de pıpıyı gorduk. artık kordonu mudur bılmıyoruz doktyor da bır sey demedı

:) tebrik ederim cnm hayırlı uğurlu olsun :)...bizimkinin cinsiyette bu ay kesinleşecek %80 kız ama eşim hala inanmıyor:)

sağol cnm.. kız senin hala belli değilmi? ee eşin neden inanmıyorki? banada 20 gün önce gittim kıza benzetti ama en son geçen gün gittik erkek dedi kesin dedi bakalım hayırlısı olsun :9:

hayırlısı canım... benım de 12. hafta gıttıgımızde bellı oldu doktor buyuk ıhtımalle erkek dedı...hayırlısı olsun sımdıden

sağol cnm seninkide hayırlı olsun ben 20 gün önce gittiğimde kıza benzetti ama gecen gittik işte erkek dedi pipiyi eşim gördüm dedi ben göremedim neyse bende bidaki gittiğimde gö rürüm inş.. bu arada dr beni her hafta çağıyor biönceki gidişimiz 20 gün geçti haftaya tekrar çağırdı bayrama denk gelldiğinde bayram sonrası gitcez inş.. bu arada bende kan alındı 4lü test için benim bildiğim 4lü test 18. haftadan sonra de ğilmi???

kızlar dr bana doğuma kadar kullanmam için vitamin ve kan ilacı yazdı sizde kullanıyormusunuz? doğal beslemek dahaiyi olmazmı ben günlük cevizimi, kuruüzüm vs mi yeyiyorum haftada bir iki balık yicem artık.

Back
X