Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi bayramlar arkadaşlar :)
bende pcos var bir yıllık evliyim yaklaşık 5-6 aydır çocuk istiyorum bu ay günde birer tane toplam 5 gün klomen kullandım,2 gün sonra da ovitrelle vuruldum doktor tavsiyesiyle,doktorum çatlatma iğnesinden 1 gün sonra ve gün aşırı ilişki dedi.çatlatma iğnemi 22:15 te vurulmuştum 2 gün önceydi,dün akşam 22:15 ten sonra ilişki oldu bu akşam da olsa sakıncası var mı çünkü ben ovulasyon testi almıştım dün de bugün de 2 kalın çizgi gördüm
iyi bayramlar hanımlar nasılsınız bakalım...kimseler uğramamış buralara zeynoşşş seni bekliyoruz anlat ne olup ne bitti...
bi kızımız daha geliyormuş hayırlı olsun bize %80 dedi bakalım bu sefer ne diyecek ama bu defa doktor süresi uzadı bizde....ve beklerken de çoğu şey pembe oldu inşallah kızdır bebişimiz....
bu bayram çok yoruldum ben ya tın tın geziyoruz ilk gün akşam ağladım sancıdan artık evde duramadık yok ona yok buna ve benim yakınlarım hala duruyo...bu günde bize gelenler olacakmış rabbim yardım eder inşallah çünkü hiç halim yok kızım saolsun beni hiç uyutmuyor sancıdan sabah 6 da ayaktayım.....
Ben de Dr in verdigi takvimi ihlal ettim biraz..
Bu Pzt igne oldum. Sali -Prs-cmt iliski dedi
Ben sali -Prs-cuma iliskiye girdim
Simdi bu gece yine iliski olmali mi ki
Niye bozdum ki dr un takvimini..
Icime suphe dustu...
Kizlar bi yorum yapin...
sperm problemınız yoksa bugunude degerlendırebılırsınız bundan sonra gun asırı denemeye devam edın
Server85,
Sen igne Ile mi hamile kalmistin
Agrilarin ne kadar surmustu ve kacinci gunu kan ya da idrar testi yaptin
Simdiden bebisin hayirli olsun Canim
Ben de 85 liyim..yas 30 a yaklasio..cok stresliyim..14 aydir olmuyo..
Cvp icin simdiden saol..
mrb cnm iğne ile kaldım 3. ignemdi ama kaçıncı gün oldumu falan hatırlamıyorum 17 gündü galiba....ağrılarım çok olmamıştı iğne oldugumda stres yapma hayırlısıyla olur inşallah dur daha 30 olmadık ya var 30 lara:)
Bende bayramın 2. Günü vuruldum ilk iğnemi o gün doktorum sağda 2 solda 2 yumurta olduğunu soldakilerin 17 mm olduğunu hemen o gün iğne olup 3 gün çalışma yapmamızı söyledi bugün çalışmanın son günü ama ben yarıda kesmem :) bu ayın 23den sonra adet olmaz isem gebelik var mı die bakılacak inş olumlu sonuç alırız :)mrb cnm iğne ile kaldım 3. ignemdi ama kaçıncı gün oldumu falan hatırlamıyorum 17 gündü galiba....ağrılarım çok olmamıştı iğne oldugumda stres yapma hayırlısıyla olur inşallah dur daha 30 olmadık ya var 30 lara:)
kızlarr hepimizinn bayramı mübarek olsun..nasılsınız bakalım..zeynoşş nerelerdesınn bı yumurtan donduruldumu ne oldu gelde dogru duzgun anlat bakayım..eyloşcukk demek kızımız gelıyor aslında benımde ıcıme kız dogmustu zeynoşun ınadına erkek demiştim..inşallahh hayırlı sağlıklı bı ewlat olur..hepinizi öpüyorum iyi bayramlar..![]()
Arkadaşlar nerelerdesiniz zeynep yok ortalarda merak ediyorum inşallah herşey yolundadır . karanfil ,birsen tüm kızlar hepinizi özlediimmm sohbet tıkanmış hadi bıcır bıcır sohbet günleri başlasın ramazanı ve bayramı da geçirdik ALLAH tekrarını nasip etsin![]()
Insallah..artik bu konu acildiginda ne Cevap verecegimi bilemiyorum cevremde..
Bayramda da hep bu konu acilacak gerginligim vardi..
Rabbim bos kucaklarimizi doldursun insallah..
12. Gun kan testi yap dedi bir arkadas,
Ben 10.gun kan testi yaparim die dusunuodum..
Oyle sabirsizim ki...
Bende bayramın 2. Güde iğneden sonra yapmıştık eşim şehir dışındaynü vuruldum ilk iğnemi o gün doktorum sağda 2 solda 2 yumurta olduğunu soldakilerin 17 mm olduğunu hemen o gün iğne olup 3 gün çalışma yapmamızı söyledi bugün çalışmanın son günü ama ben yarıda kesmem :) bu ayın 23den sonra adet olmaz isem gebelik var mı cak inş olumlu sonuç alırız :)
milletin sorusu bitmez ki sen onları takma kafana...inşallah rabbim isteye nherkese nasip etsin ..kan testini 14 den sonra falan yapılıyo diye biliyorum ben
inşallah olumlu olur cnm ...hamile kaldığım ay biiz bir iğneden önce birde iğneden sonra yapemıştık...eşim şehir dışına gitmişti olmuycak bu a diye hiç hamilelik falan düşünmedim gezdim tozdum kafam rahattı o ay oldum kafaya takmamak önemli bu konuda rahat ol...
Canim biz de ignenin oncesi yaptik AMA oyle denk getirmis Rabbim.o gun igne olacagimi dememisti Dr um cunku.bilmiordum.igneyi oldugum gun iliski yok dedi.ertesi gun gece 12 dolaylarinda iliski dedi.yani sali, Prs, cmt olacak gun asiri dedi.bazilarina Dr ilk uc gun artarda, snra gun asiri diomus..neden ki ?
14.gun muuuu ?Ben nasil durucam o Zamana dekbu gun 9.gunum.
bize de gün aşırı demişti hayırlısı bakalım cnm sabret inşallah hayırlı haberleri verirsin bizlere:) pek düşünmemeye çalış bu aralar bence hergün gez toz aklın bunda olmasın:)