bende erva ismini çok sevdim ama eşim anlamı pek yok falan diye mızmızlanıyo :) kendini de beğenebilirsin canım çok şık olmuştun

şişko da olsak güzeliz işte

bende araştırcam işte nerde nasıl elbise var bakıcam biraz..artık kendini belli ediyo kızım çok değil ama çıktı biraz yine :)
doktorun ismini bilmiyorum ama büyük ihtimal odur canım bu arada sen kuzenimin dibinde oturuyosun galiba

evet canım bulantılar çok kötü ama ben hep diyodum ki o da olmasa bebeğin varlığını hissedemem o bana bebeğimi hissettiriyo öyle rahatlatıyodum kendimi :) zeynep esma kübra şeyma gibi isimleri düşünüyorum canım bende elif malesef veremiyorum

kız biz burda merkatan çatladık nerde bu zeynoş diye meğer geziyomuş bu kızz :) nasılsın bakim neler oldu anlat bize..ne güzel kafa dağıtmışsın keşke bende gidebilsem..evet canım kızımı sen tutturdun :)
demekki kuzenin yakın bana ozaman kuzenine gelirsen banada uğra ha beklerim

elif ismini vermeyeceğini tahmin etmiştim zaten ama çok severim ben elif ismini çok zarif ve hoş..düşündüğün isimlerde çok güzel bence..
çok ani oldu bende anlamadımmm haber veremedim canım ya orda da net yoktuuu bende sizleri çok özledimm
inş.sana da gitmek nasip olur kafa dağıtmadım hamile değilmisin hamilemisin yoksa sorularına boğuldum hafif göbek olunca millet şüpheye düşmüşşş
canım bak söyledim cinsiyetini ultr.gerek yokkkkk hayırlısı sağılıklı olsunda
transfer olmadı 4 yumurtadan 1i döllendi 3.gün embriyosu olarak donduruldu
canımmm ya gelirken bir sürprizle karşılaştım bebeğin sabırsızllanmış yerinde duramamış gelmek içinn hayırlısı inş.kavuuşursunuz birbirinize sağlıklı olsun gelişimi iyi olsunda varsın olsun uzak kalım bir kaç gün kızzz 7.ayına girmiştin dimiii
tekrar ilaçlara başlıycammm ben
kızzz birsoşş ani memlekete gitmek zorunda kaldımmm ya haberde veremedim zaten
ne hamilesi oda kim nasıl birşey yeniliyormu
hemmm hani ağustos bizim ayımız olacaktı duygularımla oynadın sennnn
ne kafa dağıtması kız anam herkesin kucağında karnında bebeği bi ben yetim gibi ortda kaldım herkes benden sonra düğün yapmuıştı 2.hamile olan vardıııı tansiyonum şekerim kolesterolüm çıktıııııı
inş.sende birgün gidersin nasıl gidiyor hamilelik kızzz maşallah büyümş beben tekrar ilaçlara başlıycam
neyse şekerim iyisin ya geldin yeter..haklısın inan bende her sene gittiğimde aynı sorularla muhatap oluyordum hatta yok şu doktor iyi yok şu kadına giden hemen hamile kaldı gibi bi sürü şey duyardım..bu senede gitmedim daha..
tamam canım ultrasondan çok sana güveniyorum bakalım yanıltıcanmı beni amiin canım herşeyin hayırlısı..
embriyo neden transfer olmadıda donduruldu..peki bi dahaki tedavin ne zaman başlicak vede sil baştanmı başlican..çok ssordum ama merak ediyom valla..inşallah bütün bunların mükafatını alırsın canım hemde çifter çifter..