Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm görümcem bizde çocukları faln evdeee tatil hiç güzel değildiii anam oraa gittiğimde aklım burda kalıyordu valla şimdi girip takip ediyorum yazmaya fırsatım hiç olmuyor burası çok sakin geçiyor artık hepimiz yoruldukmu nekimleri getirdin yanında zeynoş tatil nasıl geçti ??? herkes tatil yaptı ben kala kaldım burda(((((((
as canım nasılsın kız bebişin nasıl uğra tabi unutma bizi inş.bizlerde sizin gibi güzel haberlerimizi veririz bizlere dua etSelam kızlar ara ara ugrayıp bakıyorum hamıle kalan arkadaslar var mı yenı? ALlah ınsallah kısa zamanda sıze de nasıp eder...Merakla beklıyorum haberlerı.Ne olur umudunuzu yıtırmeyın
hayırlı olsun yeni evin yeni şehrin inş.canım antep sana uğur getirirselam hatunar...herşey yolundadır umarım ..
sonunda yereeştim evime tam anlamıyla olmasada çoğu gitti azı kaldı...
dün gazi eurefertilin önünden geçerken girdim hemen reglimin ilk günüydü doktor muayenesine 250 lira isteediiler:)) herneyse aşılama 1100 civarı tutuyormuş tüp bebekte 6000 civarı...
tabi benm planım bu aydan itibaren direk tüp bebek yaptırmaktı ama içimden gitmek gelmiyor bu duyguyu anlatamıyorum ama çok korkuyorum ya tüp bebekte olmazsa diye sanırım ciddi ciddi hazırlamam gerek kendimi bu ay olmaz gitmeyeceğim doktora falan..
Allahım yardım etsin hepimize ne diyim şimdide erteleme psikolojisine girdim..
bbbz kuzum transfer olmamış henüüz sanırım eminim sende çok strelsindir umarı artık 2013 bitene kadar bizde hamişler kervanına katılırız...
canımmm görümcem bizde çocukları faln evdeee tatil hiç güzel değildiii anam oraa gittiğimde aklım burda kalıyordu valla şimdi girip takip ediyorum yazmaya fırsatım hiç olmuyor burası çok sakin geçiyor artık hepimiz yoruldukmu ne
sen ne yaptın kızzzz
malesef haber yok canım kurban bayramı burda hac ya haccdan sonra gelebilirim inşAllah yani öyle temenni ediyorum bakalım nasib sen neler yapıyosun bakalımm
gelde döwww bdni ablaaaaa evde kalmış süslüüüü hele sen tüm dünya konuşsun sen sus benim duygularım hayallerim umutlarımmm hepsiii gittiii ağustos dedin bizim ayımız olacak dedin tedawim denk geldiii oldu bittiii dedim olmadı birsoşşşş kandırdın beni asıl sopalık sensinn varya hadi ben hamile değilim bari sen olsaydın ikimzden birini tuttursaydın ya oda yok
canım tekrar iğnelere başlıyorumm 1 tane vardı 3.gün embriyosu olarak dondurdullar bu sefer bakalım nasıl olacak yumurtalar inş.kaliteli yumurtalar olurda hayırlısıyla transferde yapılır
Selam kızlar ara ara ugrayıp bakıyorum hamıle kalan arkadaslar var mı yenı? ALlah ınsallah kısa zamanda sıze de nasıp eder...Merakla beklıyorum haberlerı.Ne olur umudunuzu yıtırmeyın
selam hatunar...herşey yolundadır umarım ..
sonunda yereeştim evime tam anlamıyla olmasada çoğu gitti azı kaldı...
dün gazi eurefertilin önünden geçerken girdim hemen reglimin ilk günüydü doktor muayenesine 250 lira isteediiler:)) herneyse aşılama 1100 civarı tutuyormuş tüp bebekte 6000 civarı...
tabi benm planım bu aydan itibaren direk tüp bebek yaptırmaktı ama içimden gitmek gelmiyor bu duyguyu anlatamıyorum ama çok korkuyorum ya tüp bebekte olmazsa diye sanırım ciddi ciddi hazırlamam gerek kendimi bu ay olmaz gitmeyeceğim doktora falan..
Allahım yardım etsin hepimize ne diyim şimdide erteleme psikolojisine girdim..
bbbz kuzum transfer olmamış henüüz sanırım eminim sende çok strelsindir umarı artık 2013 bitene kadar bizde hamişler kervanına katılırız...
selam cnm nasılsın..nsl gecıyor hamileliğin..çok heycnlı çok pimpirikliydin yine öylemisin kız eski hallerini özledim vallaoğluşunu baya buyutmussun göbüşün çıktımı ? valla bende son umut tüp bebek kaldı oda olmazsa artık mevlam neylerse güzel eyler diycem
merhaba canım ıyıyım sızlerı merak etmıstım....evet bazen gene pımpırıklı oabılıyorum duruma gore cnm. evet cnm cıktı gobısım.Darısı basınıza ınanın cok ıstıyorum bunu..İnşallah senın de bebısın olur Allahın ıznıyle umudunu yıtırme....Tub bebege karar verıp hamıle kalan cok var ya da her seyı salınca.....hadı guzel haberlerını beklıyorum
kızz nee utanıyrsunn insan bebısınden utanırmı..hamilelerr aldınızmı o bebişli yazılı tşhörtlerden ahh ahh onlara çok hevesim var alın benım için giyin rwsim çekiilinnayhh saoll bedduan tutar inşallahh
tmm cnm bak bakalım..bu arada gezıntı boluarda ne işin var bakıyım çocugu yollarda dogurcan anca gezıyosun
![]()
kızzzz ağzından ball damlamışşş bende 2 tane olsada hayırlısıyla biraz göbek atsam diyorum anam bi tane bulamıyorken 3 4 diye düşünüyorum artık yokluk işte kızzz,
hayırlısıyla büyüt bebeni sağlııklı sıhhatli bi şekildeeee eben olayımmm eyloşşşş
canım sıkma canını demekkı anne olmana bıraz daha zaman var rabbim seni bak ne kadar sevıyorkı bence ıst'e geldıgın gıbı ılk tedavıde hamıle kalıcaksın..o yüzden şuan zamanının gelmesını beklıyorsun hac zamanıda bızler ıcın bol bol dua et canım çok şanslısın kutsal topraklardasın sabret herşey çok güzel olucak inan bak
​bakk bakk herkes konuşsun sen sussmuş..hıh..sen benım umutlarımı kac kez tavan yaptırdın hıh ben sana bişey dedimmi..cadıı kızzzz..bak hala sana eşlik edıyorum hala hamıle degılım :)) kız kıbrısta nasıl süreçlerden geçtin anlatsana bıraz sımdı yenıden orayamı gıdıceksın başka iğnemi kullanıyorsun bıdee yumurtama toplama işlemi nsl oluyor agrın sancın oldumu şubatta bende tüp bebek yapıcam allah ızın verırs bıraz bılgılendır bakalım bizi..inşallah bu seferr herşey yolunda olur cimcimee
kızlar selam hepinize bugün konuştum kbrısla çarşamba günü orda olmam gerek 9:30da yumruta toplama işlemim olacak bizde yetişemeyiz diye yarın akşam üstü gitmeyi düşünüyoruzzz
BU SEFER ŞÜKÜR YUMURTALAR ÇOK SORUNLU ÇIKMADI İNŞ.RABBİM HEPİMİZE GİTTİĞİMİZ YOLU HAYIRLI KILAR VE HİÇ BİRİMİZİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ OLANLARINKİİDE ONLARA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
birsen sormuşsun yumurta toplama işlemi nasıl diye sıfır ağrısız anasteziyle olduğu için ağrı falan yok bitek adet olacakmışsın gibi oluyorsun
anammmm bu seferde sıfır heyecan veeee korku var kızlar korkimmmm valla stresi çok yaaaa
laptopu götürecez ordan yazarım sizeeeeee
kızlar dua edin bana ne olurrrrrr offff çok enterasan durum vallahiii i
eyloş nasılsın canım.. amaan canım çevreye bakarsak hiçbişi yapamayız..face de yeni fotonu gördüm gerçi göbiş belli olmuyo ama daha bi güzellik gelmiş hamişlik yakışmış kuzum..kız bebişinden değil de hep çevre de ayıplıyolar ya ondan..bana hediye geldi onlardan da dışarda giymelik değil evin içinde giyiyorum :) hiç sorma kız sokağa çıkmıyorum ama şehir şehir geziyorum bu seneeşim bunalmıştı öyle ufak bi tatil yaptık gezindik işte doğurma zamanına gezmem daha inşallah
olur canım 2de olur 3de olur inşallah umutlu olucaz :) dua edicez sana bebişimle :)
kızlar selam hepinize bugün konuştum kbrısla çarşamba günü orda olmam gerek 9:30da yumruta toplama işlemim olacak bizde yetişemeyiz diye yarın akşam üstü gitmeyi düşünüyoruzzz
BU SEFER ŞÜKÜR YUMURTALAR ÇOK SORUNLU ÇIKMADI İNŞ.RABBİM HEPİMİZE GİTTİĞİMİZ YOLU HAYIRLI KILAR VE HİÇ BİRİMİZİN HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMAZ OLANLARINKİİDE ONLARA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
birsen sormuşsun yumurta toplama işlemi nasıl diye sıfır ağrısız anasteziyle olduğu için ağrı falan yok bitek adet olacakmışsın gibi oluyorsun
anammmm bu seferde sıfır heyecan veeee korku var kızlar korkimmmm valla stresi çok yaaaa
merhaba canım ıyıyım sızlerı merak etmıstım....evet bazen gene pımpırıklı oabılıyorum duruma gore cnm. evet cnm cıktı gobısım.Darısı basınıza ınanın cok ıstıyorum bunu..İnşallah senın de bebısın olur Allahın ıznıyle umudunu yıtırme....Tub bebege karar verıp hamıle kalan cok var ya da her seyı salınca.....hadı guzel haberlerını beklıyorum
kız bebişinden değil de hep çevre de ayıplıyolar ya ondan..bana hediye geldi onlardan da dışarda giymelik değil evin içinde giyiyorum :) hiç sorma kız sokağa çıkmıyorum ama şehir şehir geziyorum bu seneeşim bunalmıştı öyle ufak bi tatil yaptık gezindik işte doğurma zamanına gezmem daha inşallah
olur canım 2de olur 3de olur inşallah umutlu olucaz :) dua edicez sana bebişimle :)
canım yaa ağzından bal damlıyo inşAllah olumlu olur herşey Rabbim utandırtmaz bizleri inan bana her daim dualarımdasınız hiç unutmuyorum kendime ederken hep aklımdasınız hacda da çok dua edicem emin ol hepimiz hamiş olmadan dualar bitmiycek :) sağol canım benim sen doktora gittin mi? neden tüpe karar verdin aşılama denemiycekmisin
arkadaşlar selam hepinize kimseyle karşılaşıpta bi sohpet edemedik ne zamandır..
bugün kontrolümüz vardı şimdilik herşey iyi çok şükür.. zeynocum ve birsoşum tebrikler doğru tahminde bulundunuz oğlum olacakmış kısmetse..rabbim eeen kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah hanginizin kızı olursa oğluşuma isticem haa..
sağol canım inş.ya damla nasıl iyimi canım ne ne kadar kalacak hastanede bebişAMİN zeynoşcum inş. bu sefer hayırlısıyla olur canım ya
sağol canım karanfiltoşummmmm kız dua et bebeğinle hıı gelde stres yapma anam yağlarım eridi desemmm yeriidir korku stres bi tonnna.s canım çok sevindim yumoşların durumuna inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak..sende stres yapma çok olumlu düşün allahın izniyle olacak bu sefer..dualarım seninle tatlım![]()
rabbim her daim iyi etsin sizi demekkk erkek ve biz tuturdukkkk yakışıklımı bari nasıldı nasıl bir duyguyduuu inş.rabbim bizlerede nasip ederrr o güzel duyguyu yeğene slm söyle bendennnarkadaşlar selam hepinize kimseyle karşılaşıpta bi sohpet edemedik ne zamandır..
bugün kontrolümüz vardı şimdilik herşey iyi çok şükür.. zeynocum ve birsoşum tebrikler doğru tahminde bulundunuz oğlum olacakmış kısmetse..rabbim eeen kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah hanginizin kızı olursa oğluşuma isticem haa..
progesteronn 0.85çıktı normal değermişşşcanım sewındım yumurtalarının ıyı olmasına kac tane ve kac mm lik oldular..sürekli yaz bize aklım hep sende olucak inşallah bu sefer herşey yolunda olucak sende kendını rahat bırak stresten uzak olmaya çalış..dualarımız seninlee![]()