inş.canımmmm ya zaten bi kaç kişi kaldık bizdeee haırlısıyla tadsakgurbet ellerde üzülme zeynoşum rabbim şifa versin ben seni üzermiyim hiççGüzel haberlerini eksik etme bizden bu sefer herşey çok güzel olucak 2013 bitmeden bizde hamiş oluruz inşallahhh
üzmüştünnn kız neyse bak unuttummmm sen yarına yine kırarsınnn üzersin biliyorummm
şak gıdı tüp bebekte yapılmıyor bak ben 6 ay oldu uğraşıyorummm canım elini açık tut birsenin dediği gibi devlette karşılıyor bunu üstüne dursan araştırsan yapabilirsinnninşllh kuzumm bidahaki ay gideceğim artık oda zaten 40 50 gün sonra olacağı için bayağı vaktim var duaarım seninle kuzum inşllh hayırlı hbaerlerle gelllllllllllllllllllll
anlamadım ki geçen seferde çekmişler dedi herhalde içindeki birikmiş kanı çekmişşş hit amcammmm kız görsen endamını devvvv gibiiiii ilgiliydide hastasından haberi yok dediler gördüğü gibi geçen 4 tane vardı şimdi daha güzel dediiiii
a.s zeynoşş geeçmişlerr olsunn zor kısmı atlattınn çok şükür..kız kistinin nsl çekmiş sorsaydın doktora..canımm inşallah herşey gonlunce olur inan çok yurekten ıstıyorum hamıle olmanı..bu arada benım bı hafta fln geçmedi zeynoşş adetıme bı hafta var daha pehh..
kız senin oğluşun olacakkkk dimi bende 3 gündür kucağımda anammm 3 yaşında erkek bebek görüyorum benimde değil başkasının
birsoşşşş diyorum ki sende karanfil destesi gibi yap iğne kullan sonra çatlatma iğnesi ilişki olsun belki bir mucize olur onun gibi hı olmazmı