ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gurbet ellerde üzülme zeynoşum rabbim şifa versin ben seni üzermiyim hiçç :16::16::16: Güzel haberlerini eksik etme bizden bu sefer herşey çok güzel olucak 2013 bitmeden bizde hamiş oluruz inşallahhh
inş.canımmmm ya zaten bi kaç kişi kaldık bizdeee haırlısıyla tadsak
üzmüştünnn kız neyse bak unuttummmm sen yarına yine kırarsınnn üzersin biliyorummm

inşllh kuzumm bidahaki ay gideceğim artık oda zaten 40 50 gün sonra olacağı için bayağı vaktim var duaarım seninle kuzum inşllh hayırlı hbaerlerle gelllllllllllllllllllll
şak gıdı tüp bebekte yapılmıyor bak ben 6 ay oldu uğraşıyorummm canım elini açık tut birsenin dediği gibi devlette karşılıyor bunu üstüne dursan araştırsan yapabilirsinnn

a.s zeynoşş geeçmişlerr olsunn zor kısmı atlattınn çok şükür..kız kistinin nsl çekmiş sorsaydın doktora..canımm inşallah herşey gonlunce olur inan çok yurekten ıstıyorum hamıle olmanı..bu arada benım bı hafta fln geçmedi zeynoşş adetıme bı hafta var daha pehh..
anlamadım ki geçen seferde çekmişler dedi herhalde içindeki birikmiş kanı çekmişşş hit amcammmm kız görsen endamını devvvv gibiiiii ilgiliydide hastasından haberi yok dediler gördüğü gibi geçen 4 tane vardı şimdi daha güzel dediiiii
kız senin oğluşun olacakkkk dimi bende 3 gündür kucağımda anammm 3 yaşında erkek bebek görüyorum benimde değil başkasının
birsoşşşş diyorum ki sende karanfil destesi gibi yap iğne kullan sonra çatlatma iğnesi ilişki olsun belki bir mucize olur onun gibi hı olmazmı

sSELAMMMM CANLARIMMMM nasılsınızzzz
kızzlar istanbuldaki doktorum 10 üstü yumurtan var demşti embriyolog sabah aradı 16 tane yumurtam varmış 4 tanesi olgun değilmiş 12 tanesini döllenmeye bırakmışlarr düün 3üde gitmiş döllenememşler 9 tanesiyle şimdilik yola deammış sanş diledi bana demek ki herşey nasip kısmet veee şansa bağlıymışş pazartesi gününe kadar bakalım kaç tane döllenmeye dewam edecekkkk dua edin kızlar

sSELAMMMM CANLARIMMMM nasılsınızzzz
kızzlar istanbuldaki doktorum 10 üstü yumurtan var demşti embriyolog sabah aradı 16 tane yumurtam varmış 4 tanesi olgun değilmiş 12 tanesini döllenmeye bırakmışlarr düün 3üde gitmiş döllenememşler 9 tanesiyle şimdilik yola deammış sanş diledi bana demek ki herşey nasip kısmet veee şansa bağlıymışş pazartesi gününe kadar bakalım kaç tane döllenmeye dewam edecekkkk dua edin kızlar

canimm insallah Rabbim bu defa gonlune gore verir :)

selam kızlar, benim iğneden sonraki 8. günüm.
göğüs hassasiyetim, bel agrım ve midemin sag tarafında kramp var, acaba belirti mi yasıyorum;(
ne zman test yapıcam yaa ufff:31:

inş.canımmmm ya zaten bi kaç kişi kaldık bizdeee haırlısıyla tadsak
üzmüştünnn kız neyse bak unuttummmm sen yarına yine kırarsınnn üzersin biliyorummm

şak gıdı tüp bebekte yapılmıyor bak ben 6 ay oldu uğraşıyorummm canım elini açık tut birsenin dediği gibi devlette karşılıyor bunu üstüne dursan araştırsan yapabilirsinnn

anlamadım ki geçen seferde çekmişler dedi herhalde içindeki birikmiş kanı çekmişşş hit amcammmm kız görsen endamını devvvv gibiiiii ilgiliydide hastasından haberi yok dediler gördüğü gibi geçen 4 tane vardı şimdi daha güzel dediiiii
kız senin oğluşun olacakkkk dimi bende 3 gündür kucağımda anammm 3 yaşında erkek bebek görüyorum benimde değil başkasının
birsoşşşş diyorum ki sende karanfil destesi gibi yap iğne kullan sonra çatlatma iğnesi ilişki olsun belki bir mucize olur onun gibi hı olmazmı

kızz nıye sormuyosun neyı cektınız nsl cekıldı fln fılan yıne soru sormadan doktoramı bakıyosun acık göz ol kız merak ettıgın herseyı şak şakadak sor..ilgili olcak tabi dünyanın parasıını alıyor..rüyanda gördüğün bebek senin zeynoşumm senınde oglusun gelıyorr hatta ıkısıde tutarsa bı kız bı erekek gelıyorr bı taşla ıkı kuş vurucaksın hadi inşallah yavrucum...bugun haber varmı yumoşlardan inşallah gerı kalan hepsi döllenir..bkalım gıdıcem bende cnm doktorla bı goruselım bakalım ona göre krar verrırz ne yapıcagımıza bakalm..

göğüs hassasiyetim, bel agrım ve midemin sag tarafında kramp var, acaba belirti mi yasıyorum;(

slm cnm hoşgeldin aramıza..bu kadar heycanlı streslı olma canım normal hayatına devam et..öyle fazla belırtılerede takılma..bi çoğu bazen psikolojik olabiliyor...inşallah bebişin seninledir az kalmış sabret 14. gün idrarda 12. gun kanda baktırabılırısın:34:

canimm insallah Rabbim bu defa gonlune gore verir :)
amin cANnım ya allah razı olsun ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim ama hiç heyecan yok nedenseeee
bekle canımmm hepimiz o yollardan geçtik sende ki belirtileri çoğumuz yaşadııı günleri sayma istersen yada say kafana göre takıl inş.güzel hayırlı sonuç alırsınnn
12.gün baktırrrr

kızz nıye sormuyosun neyı cektınız nsl cekıldı fln fılan yıne soru sormadan doktoramı bakıyosun acık göz ol kız merak ettıgın herseyı şak şakadak sor..ilgili olcak tabi dünyanın parasıını alıyor..rüyanda gördüğün bebek senin zeynoşumm senınde oglusun gelıyorr hatta ıkısıde tutarsa bı kız bı erekek gelıyorr bı taşla ıkı kuş vurucaksın hadi inşallah yavrucum...bugun haber varmı yumoşlardan inşallah gerı kalan hepsi döllenir..bkalım gıdıcem bende cnm doktorla bı goruselım bakalım ona göre krar verrırz ne yapıcagımıza bakalm..
amannn canım hep herşeyi soruyordukta ne oldu en iyisi bazı şeyleri bilememekkk şimdi kafa rahattt
kızzzzz birsoşşş söyle bakayımmm bal kaymak mı yedindeee yazdın bana heee
o taşlaaaa kuşları vurursamm dehşet birşey olur bi kız bi erkekk kız rüyada hep tek çocuk görüyorumm oda nerdeyse benim kadar çocuklar görüyorummm bir anormallikmi varrr
:44::44:
kaç aydır dollanıyorsun kendi kendineee bak ne diyorrrr kız iğnelerle neden yumurta takibi yapılmıyor onu anlamadımmm bir sor onuda hep klomenle yapıldı bizede şu iğnelerde iyi
bendeee 3 toz menogon geçen aydan kalma 1 tane toz merionel bir tablet femara kaldı bir tane de strotait mi ne çatlamasın diye iğne kaldııı zaten oda sıcaklığında saklanıyorrr

slm cnm hoşgeldin aramıza..bu kadar heycanlı streslı olma canım normal hayatına devam et..öyle fazla belırtılerede takılma..bi çoğu bazen psikolojik olabiliyor...inşallah bebişin seninledir az kalmış sabret 14. gün idrarda 12. gun kanda baktırabılırısın:34:

evet canım gecen ay o psikolojik belirtileri yasadım hatta erken hamilelik gecirdim heralde dedim o kadar cok belirti vardı, gerci o belirtiler adet içinmiş, şimdi daha adete cok var bi de iğne yaptırdım ondan daha umutlandım..
eşim de 5 ay yurtdışına gidecek yarın, artık hamileysem de ayrı derttt değilsem de :43:
12. gün pazartesi salı oluyor haber vericem size de canlarım opuyorumm:54:

kimselere vermicen demek haa sen niye evlendin bakim:9::9:tamam kız evi naz evi anladık e artık azcık alttan alıcaz..hem belkim kızın oğluma aşık olucak nerden biliyon..

yok benim kızım anası gibi terbiyeli olur öyle aşık maşık olmaz bacaklarını kırarım onun :52::52::52:

gördümmm resmini tatliş baya bellı oluyorr minik kızımızz..ee isim düşündünüzmü minik prensese :)) yok kız ben adet oldum yenı adetıme bı hafta var belkı onu demsımdır..ahh ahh bıı doktorum yokkı konişiyimm :50:bu arada handecıgımı buldum memeriolda başlamış..

artık 5,5 aylık oldu teyzesi belli olsun yani :) yok canım isim konusunda babasıyla kavga edip duruyoruz bi anlaşamadık :) ee şimdi handeye mi başlıcan gene

kKIZLARRRRRRRRR ÇOOOKKKK AYIPPP NE O KIZIMI VERMİYORUM YOK BLMEM KIZINI ALACAMMM AAAA
siz şimdiden anlaşamıyorsunuzzz ikinizden iyi dünür olmaz
BENİM İKİZİM YANİ Bİ KIZIM Bİ OĞLUM OLURSA EYLOŞ KIZINA TALİBİZZZ
KARANFİLLL KIZZZZ KIZIMIDA TOSUN PAŞAYA VERİRİMMM YALNIZ BİZİM ADETTEN GİDERİZZZ ÇOOK AYIPTIR SÖYLEMESİ MASRAFI ÇOKTA

yok benim kızım anası gibi terbiyeli olur öyle aşık maşık olmaz bacaklarını kırarım onun :52::52::52:

tabiki terbiyeli hanım hanımcık olur kızın ona bi şüphem yok:21::21:tamam yavrum senin kızın evde kalsın ozaman:1::1: ben gelinimi buldum zeyno nun kızını alıcam oğluma:6::6:

artık 5,5 aylık oldu teyzesi belli olsun yani :) yok canım isim konusunda babasıyla kavga edip duruyoruz bi anlaşamadık :) ee şimdi handeye mi başlıcan gene

kKIZLARRRRRRRRR ÇOOOKKKK AYIPPP NE O KIZIMI VERMİYORUM YOK BLMEM KIZINI ALACAMMM AAAA
siz şimdiden anlaşamıyorsunuzzz ikinizden iyi dünür olmaz
BENİM İKİZİM YANİ Bİ KIZIM Bİ OĞLUM OLURSA EYLOŞ KIZINA TALİBİZZZ
KARANFİLLL KIZZZZ KIZIMIDA TOSUN PAŞAYA VERİRİMMM YALNIZ BİZİM ADETTEN GİDERİZZZ ÇOOK AYIPTIR SÖYLEMESİ MASRAFI ÇOKTA
ayy zeynocum kızını vericen demek haa tamam yavrum napalım kızı alana kadar biraz alttan alıcaz tabi:1::1:
gerçi senden nasıl dünür olur biraz endişeliyim:18::18: yinede fena anlaşmayız ya geçinip gideriz demi..
kızz bak senin yüzünden eyloşun kızından vazgeçtim hele bi kız doğurma gösteririm ben sana:52::52:
Nerdesiniz yaban ellerde yalnız birakisiniz beni

canım benim net yoktu kaçgündür ondan yazamadım..
dualarımız seninle canım seninle ilgili çok güzel hissediyorum inşallah çooook güzel olucak..bebişlerini alıp geliceksin inşallah seni hiiç bırakmicaklar:16::16:

kızlar selam, iğneden sonraki 11. gunum. adetime 1 hafta var. test aldım ama yanlışlıkla adet gunu yapılan testten almışım. silik cizgıyı gordum yaa içinde silik de olsa hamilesiniz dio hcg baktırmaya ne zaman gitsem:26:

$20130922_114117.webp
bi baksanıza kızlar

ayy zeynocum kızını vericen demek haa tamam yavrum napalım kızı alana kadar biraz alttan alıcaz tabi:1::1:
gerçi senden nasıl dünür olur biraz endişeliyim:18::18: yinede fena anlaşmayız ya geçinip gideriz demi..
kızz bak senin yüzünden eyloşun kızından vazgeçtim hele bi kız doğurma gösteririm ben sana:52::52:

canım benim net yoktu kaçgündür ondan yazamadım..
dualarımız seninle canım seninle ilgili çok güzel hissediyorum inşallah çooook güzel olucak..bebişlerini alıp geliceksin inşallah seni hiiç bırakmicaklar:16::16:

bana bak pasaklı kadın ev iş yemek çay bilmez kalkmış bana senden nasıl dünür olur endişeliyim diyorrr ayıp ayıp vermiyorum eyloşun kızını alllll sen şimdiden laf sokuyonnnn

kız hakattenmi güzelmi hissediyorsunnnn nasıl güzellll

canım ya adet günü testtemi var çizgiyi bende gördüm hayırlı olsun şimdiden kandann baktır bugün

bana bak pasaklı kadın ev iş yemek çay bilmez kalkmış bana senden nasıl dünür olur endişeliyim diyorrr ayıp ayıp vermiyorum eyloşun kızını alllll sen şimdiden laf sokuyonnnn

kız hakattenmi güzelmi hissediyorsunnnn nasıl güzellll

canım ya adet günü testtemi var çizgiyi bende gördüm hayırlı olsun şimdiden kandann baktır bugün

adet günü derken adet olmanız gereken gun olmazsanız bakın diyor canım, erken test almamışım yani, neyse ona ragmen cift cizgi cıktı. yaptırıcam bugün hcg yazarım size de :nazar::26:

selam kızlaaarr nasılsınız bakalım ??
zeynoşum napıyosun kıbrısta kaç gündür anlat bakalım hamiş olmadan geçirdiğin son günler nasıl geçiyo inşAllah yakında hamiş olucaksın o zaman dinlenirsin şimdi geziyomusun ???

kankamanka canım sonuç olumlu gibi gözüküyo tebrik ederim şimdiden :)

cnm bence yarın sabah hemen yaptır bende de hafif çizgi çıkmıştı hem de yarım saat sonra falan kızları dinleyip test yaptırdım aldım bebiş haberini darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah hemen sonucu bize de bildir:)

ayy canım gittim yaptırdım 2 cıktı yaa, daha erken mi yoksa idrar testi mi yanlıştı bilmıyorum. cok kötü hissedıorum cunku 6 ay eşim benden uzakta umutlarım cok uzaklara mı gidecek şimdi beklesem mi bilmıorum adetime 8 gun var daha kafam cok karıştı ;(((

Back
X