- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook sağol canımmmmm inş. ya hiç umutlu değilim eyloşşş yorulmuyorummm bazen oldu bazen olmadı diyorummmm sen dua etttzeynoşcum hadi hayırlı olsun transferin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alacaksın..kendine dikkat et sen yine yorulma canım
aminnnn inş.olmayan isteyen herkese hepimize rabbim nasip etsinnnn hislerin nasıl kuvvetlimiiiCanım geçmiş olsun inşallah bu günleri tebessümle anarız dikkat et kendine .Başarıyla sonuçlanacak Allahın izniyle seneye bu zamanlar bebişlerle oynuyor olursun inşallah![]()
çorap giydim ayağımaaa ya olmazsaaa çok üzülürüm bilemiyorum ki herşeyin canımmm transferden önce ve daha düne kadarda göğsüm ağrıyordu bugün tık yokkkkkkkcanım dikkat et kendine arkadaşların dediği gibi ayaklarını sıcak tut ve mümkün olduğuncada çok fazla iş yapma bi süre inşallah olucak bu sefer..test günün ne zaman heyecanla bekliyom valla..inşallah hep beraber sevinicez burda..
Benide aranıza alırmısınızzz ??? benimde sat 15,09,2013 rutin tahlillerimden sonra doktorum klomene başlamayı uygun gördü bende pcos olduğu için yumurtlamam yokmuş :/ bu yüzdende adet düzensizliğim söz konusu. bu cumartesi gittiğimde de kanımca çatlatma iğnesi vericek :18: Allahımmm bekleyen herkese nasip etsin hamile kalmayı..ilk denemem ve heycanlıymm.. inşallah beklentilerimiz bu ay sonucunu gösterirrrrr
![]()
amin canım rabbim hepimizinkini güldürsünnn
amannnn bayzoşşş şu zincirlrde kırılmıyorki kırmakta mesele canım yaaa kız inş.hepimiz hayırısıyla bu duyguyu yaşarızz
hoşbuldumm birsoşummm
valla kalkıyorum öyle yatağa bağlı kalmakta istemiyoum daha önceleri okadar özen itina gösterdi bunca zaman öğrendiğim tek şey yeter ki allah istesin her şkiil olur tabi arada uzanıp oturuyoumda
hani 9 tane yumurtam vardı ya 4ü döllenmiş dördünden 1 tanesi 1.kaliteymiş diğer 3ü normall öncedende bi tane vardı ilk gittiğimde kalan onunla birlikte toplamda 5 tane 3ünüü transfer ettilr ikisini dondurdularr
kızzz bu transferden ben birşey anlamadım daha sanki rahatça uzanamadan kendimi rahat bırakmaya çalışırken hit amcammm hayırlı olsun dedi oğlum olursa hit amcam gibi boylu poslu yakışıklı olsun
ayol rahme bırakırken 3 küçk şey görür gibi oldum sankim koşuyordularrrrrr yarım saat dinlendim sonra otele geçtim
kızlarr nasılsınız varmı bi gelişme kimseden ses çıkmıyor biran önce bi hamiş haberi gelsede canlansa şu topik..
birsoş sen ne yaptın kuzum kırmızılar geldimi neye karar verdin..
eyloşş senide fotolar harikaçok yakışmış o göbiş sana..
Benide aranıza alırmısınızzz ??? benimde sat 15,09,2013 rutin tahlillerimden sonra doktorum klomene başlamayı uygun gördü bende pcos olduğu için yumurtlamam yokmuş :/ bu yüzdende adet düzensizliğim söz konusu. bu cumartesi gittiğimde de kanımca çatlatma iğnesi vericek :18: Allahımmm bekleyen herkese nasip etsin hamile kalmayı..ilk denemem ve heycanlıymm.. inşallah beklentilerimiz bu ay sonucunu gösterirrrrr
![]()
ağır kaldırmıyorumm ama öyle üstünede titremeyecemm zaten olaccağınıda sanmıyorummm hiç ümitli değilimmm 5 ekimi beklememmmmmm ben 4 ekim olarak say adet günüm çünkü progestanmı ne onu kullanıyorum adet olmam sanırım bırakana dek
olsun cnm sen daha onceyı unut..bu seferkı bebıse eyn yakın yol..o yuzden sakın agır magır kaldırma dıkkat et kendıne bı hafta ıs yapma ölürmüsün kızdırma benı bak gelır oraya doverım seni..wayy bız ıkız derken ucuzler gelıyor desene zenoş bı taşla uc kus vuruyorsun hadı hayılsı bakalım..5 ekimi heycanla beklıycemmmmmmmm
iyiyim cnm sen nasılsın..aslında bıraz moralim bozukmu desem bı degısık duygular ıcerısındeyım..babam bırısıyle görüşüyor ve ctesı tanıştırmaya getırıcekmıs ayy ne kötü bi durum ya...şuan ona takılmış durumdayım ben...kırmıızıların gunu yarın ama bı ıkı gun gecıkmede olabılır ıkı aydır gecıkme oluyor cnm..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..sen nasılsın sendende göbüşlü resimler beklıoruz en yakın zamandaa
hoşgeldin cnm aramıza..umarım ilk tedavınde hamıle kalırsın..![]()
olsun cnm sen daha onceyı unut..bu seferkı bebıse eyn yakın yol..o yuzden sakın agır magır kaldırma dıkkat et kendıne bı hafta ıs yapma ölürmüsün kızdırma benı bak gelır oraya doverım seni..wayy bız ıkız derken ucuzler gelıyor desene zenoş bı taşla uc kus vuruyorsun hadı hayılsı bakalım..5 ekimi heycanla beklıycemmmmmmmm
iyiyim cnm sen nasılsın..aslında bıraz moralim bozukmu desem bı degısık duygular ıcerısındeyım..babam bırısıyle görüşüyor ve ctesı tanıştırmaya getırıcekmıs ayy ne kötü bi durum ya...şuan ona takılmış durumdayım ben...kırmıızıların gunu yarın ama bı ıkı gun gecıkmede olabılır ıkı aydır gecıkme oluyor cnm..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..sen nasılsın sendende göbüşlü resimler beklıoruz en yakın zamandaa
hoş geldin canım niye almayalım aramızainşallah Allah'ım utandırmasın inşallah olur hayırlısıyla canımcım
![]()
canım klsakik olucak belki ama inan gerçek belirtilere hiiç takılma kişiden kişiye değişir bence..ben her ay adet olacağım zamandan daha farklı hiçbişey hissetmedim kimiside o adet belirtilerinide yaşamıyo oyüzden takılma..eğer nasibinde varsa ne yapsanda olmuştur zaten..biz dua edelimki allahım şuan yazmış olsun..çook sağol canımmmmm inş. ya hiç umutlu değilim eyloşşş yorulmuyorummm bazen oldu bazen olmadı diyorummmm sen dua ettt
aminnnn inş.olmayan isteyen herkese hepimize rabbim nasip etsinnnn hislerin nasıl kuvvetlimiii
çorap giydim ayağımaaa ya olmazsaaa çok üzülürüm bilemiyorum ki herşeyin canımmm transferden önce ve daha düne kadarda göğsüm ağrıyordu bugün tık yokkkkkkk
test günüm ayın EKİMİN 5İ
inş.canım ya keşke test olsa yapsam şimdi kız çıkarmııı acaba
bbbz kuzum hadi hayırlı haberlerini ver bir kaç kişi kaldık bea ha gayrettttttttttttttt
bbbz kuzum hadi hayırlı haberlerini ver bir kaç kişi kaldık bea ha gayrettttttttttttttt
gerçektende bir kaç kişi kaldık Zeynep,birsen,sen ben başkada yok sanırım yenileri saymzsak inş. sıra bizdedir artık....
gerçektende bir kaç kişi kaldık zeynep,birsen,sen ben başkada yok sanırım yenileri saymzsak inş. Sıra bizdedir artık....
Bende varım aaaaaaaa tanışmıyormuyuz ecebeeee :80::80::79::79::79:
aaaa hemde adaşımsın zeynepciim konuşmadıkmı senle daha önce![]()
selam kızlarrrr bugün 5.günüm e2 tahlilim 676 progesteron 29.73 çıktı hemşireye sordum ilaç için sizce nedr bu bilgisi olan varmı
gerçektende bir kaç kişi kaldık Zeynep,birsen,sen ben başkada yok sanırım yenileri saymzsak inş. sıra bizdedir artık....
eveet canımmm anam kaldık hemde kaldık ben pek umitli değilim hereyin hayırlısıııı sen ne yaptın yoksunnnn antepe uğurladıkkk geldiğin yokkk
Bende varım aaaaaaaa tanışmıyormuyuz ecebeeee :80::80::79::79::79: