ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım dikkat et kendine arkadaşların dediği gibi ayaklarını sıcak tut ve mümkün olduğuncada çok fazla iş yapma bi süre inşallah olucak bu sefer..test günün ne zaman heyecanla bekliyom valla..inşallah hep beraber sevinicez burda..

kızlarr nasılsınız varmı bi gelişme kimseden ses çıkmıyor biran önce bi hamiş haberi gelsede canlansa şu topik..
birsoş sen ne yaptın kuzum kırmızılar geldimi neye karar verdin..
eyloşş senide fotolar harika:nazar::nazar::nazar:çok yakışmış o göbiş sana..

Benide aranıza alırmısınızzz ??? benimde sat 15,09,2013 rutin tahlillerimden sonra doktorum klomene başlamayı uygun gördü bende pcos olduğu için yumurtlamam yokmuş :/ bu yüzdende adet düzensizliğim söz konusu. bu cumartesi gittiğimde de kanımca çatlatma iğnesi vericek :18: Allahımmm bekleyen herkese nasip etsin hamile kalmayı.. :16: ilk denemem ve heycanlıymm.. inşallah beklentilerimiz bu ay sonucunu gösterirrrrr :16:

zeynoşcum hadi hayırlı olsun transferin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alacaksın..kendine dikkat et sen yine yorulma canım
çook sağol canımmmmm inş. ya hiç umutlu değilim eyloşşş yorulmuyorummm bazen oldu bazen olmadı diyorummmm sen dua ettt

Canım geçmiş olsun inşallah bu günleri tebessümle anarız dikkat et kendine .Başarıyla sonuçlanacak Allahın izniyle seneye bu zamanlar bebişlerle oynuyor olursun inşallah:nazar::52::52:
aminnnn inş.olmayan isteyen herkese hepimize rabbim nasip etsinnnn hislerin nasıl kuvvetlimiii
canım dikkat et kendine arkadaşların dediği gibi ayaklarını sıcak tut ve mümkün olduğuncada çok fazla iş yapma bi süre inşallah olucak bu sefer..test günün ne zaman heyecanla bekliyom valla..inşallah hep beraber sevinicez burda..
çorap giydim ayağımaaa ya olmazsaaa çok üzülürüm bilemiyorum ki herşeyin canımmm transferden önce ve daha düne kadarda göğsüm ağrıyordu bugün tık yokkkkkkk
test günüm ayın EKİMİN 5İ
inş.canım ya keşke test olsa yapsam şimdi kız çıkarmııı acaba

Benide aranıza alırmısınızzz ??? benimde sat 15,09,2013 rutin tahlillerimden sonra doktorum klomene başlamayı uygun gördü bende pcos olduğu için yumurtlamam yokmuş :/ bu yüzdende adet düzensizliğim söz konusu. bu cumartesi gittiğimde de kanımca çatlatma iğnesi vericek :18: Allahımmm bekleyen herkese nasip etsin hamile kalmayı.. :16: ilk denemem ve heycanlıymm.. inşallah beklentilerimiz bu ay sonucunu gösterirrrrr :16:

hoş geldin canım niye almayalım aramıza:1: inşallah Allah'ım utandırmasın inşallah olur hayırlısıyla canımcım:46:

amin canım rabbim hepimizinkini güldürsünnn
amannnn bayzoşşş şu zincirlrde kırılmıyorki kırmakta mesele canım yaaa kız inş.hepimiz hayırısıyla bu duyguyu yaşarızz

hoşbuldumm birsoşummm
valla kalkıyorum öyle yatağa bağlı kalmakta istemiyoum daha önceleri okadar özen itina gösterdi bunca zaman öğrendiğim tek şey yeter ki allah istesin her şkiil olur tabi arada uzanıp oturuyoumda
hani 9 tane yumurtam vardı ya 4ü döllenmiş dördünden 1 tanesi 1.kaliteymiş diğer 3ü normall öncedende bi tane vardı ilk gittiğimde kalan onunla birlikte toplamda 5 tane 3ünüü transfer ettilr ikisini dondurdularr

kızzz bu transferden ben birşey anlamadım daha sanki rahatça uzanamadan kendimi rahat bırakmaya çalışırken hit amcammm hayırlı olsun dedi oğlum olursa hit amcam gibi boylu poslu yakışıklı olsun
ayol rahme bırakırken 3 küçk şey görür gibi oldum sankim koşuyordularrrrrr yarım saat dinlendim sonra otele geçtim

olsun cnm sen daha onceyı unut..bu seferkı bebıse eyn yakın yol..o yuzden sakın agır magır kaldırma dıkkat et kendıne bı hafta ıs yapma ölürmüsün kızdırma benı bak gelır oraya doverım seni..wayy bız ıkız derken ucuzler gelıyor desene zenoş bı taşla uc kus vuruyorsun hadı hayılsı bakalım..5 ekimi heycanla beklıycemmmmmmmm
:52:

kızlarr nasılsınız varmı bi gelişme kimseden ses çıkmıyor biran önce bi hamiş haberi gelsede canlansa şu topik..
birsoş sen ne yaptın kuzum kırmızılar geldimi neye karar verdin..
eyloşş senide fotolar harika:nazar::nazar::nazar:çok yakışmış o göbiş sana..

iyiyim cnm sen nasılsın..aslında bıraz moralim bozukmu desem bı degısık duygular ıcerısındeyım..babam bırısıyle görüşüyor ve ctesı tanıştırmaya getırıcekmıs ayy ne kötü bi durum ya...şuan ona takılmış durumdayım ben...kırmıızıların gunu yarın ama bı ıkı gun gecıkmede olabılır ıkı aydır gecıkme oluyor cnm..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..sen nasılsın sendende göbüşlü resimler beklıoruz en yakın zamandaa :9:

hoşgeldin cnm aramıza..umarım ilk tedavınde hamıle kalırsın..:16:

olsun cnm sen daha onceyı unut..bu seferkı bebıse eyn yakın yol..o yuzden sakın agır magır kaldırma dıkkat et kendıne bı hafta ıs yapma ölürmüsün kızdırma benı bak gelır oraya doverım seni..wayy bız ıkız derken ucuzler gelıyor desene zenoş bı taşla uc kus vuruyorsun hadı hayılsı bakalım..5 ekimi heycanla beklıycemmmmmmmm

iyiyim cnm sen nasılsın..aslında bıraz moralim bozukmu desem bı degısık duygular ıcerısındeyım..babam bırısıyle görüşüyor ve ctesı tanıştırmaya getırıcekmıs ayy ne kötü bi durum ya...şuan ona takılmış durumdayım ben...kırmıızıların gunu yarın ama bı ıkı gun gecıkmede olabılır ıkı aydır gecıkme oluyor cnm..sanırım bu ayda gıtmıycem doktora..sen nasılsın sendende göbüşlü resimler beklıoruz en yakın zamandaa :9:

ağır kaldırmıyorumm ama öyle üstünede titremeyecemm zaten olaccağınıda sanmıyorummm hiç ümitli değilimmm 5 ekimi beklememmmmmm ben 4 ekim olarak say adet günüm çünkü progestanmı ne onu kullanıyorum adet olmam sanırım bırakana dek
birsen er veya geç olacaktı erkek milleti öyle canım ama senide anlıyorumm baban görüşüyormuşta sen bekar olsan babanla yaşasan belki allah rahmet eylesin annen için istemediğini belirtebilirdin baban için hayırlı olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi kötü ve insanı üzen bi durum
kızzz sende tedaviye girmedin gittiinn inş.gerekte kalmaz

hoş geldin canım niye almayalım aramıza:1: inşallah Allah'ım utandırmasın inşallah olur hayırlısıyla canımcım:46:

teşekkürr ediyorum kızlarrr.. yarın kontrolüm war cok heycanlıymmmm :)) inşallahh Yumurtacığımm büyümüştür. 11.günde 10 mm olmuştu. daha büyümüştür dmmiiii (:

çook sağol canımmmmm inş. ya hiç umutlu değilim eyloşşş yorulmuyorummm bazen oldu bazen olmadı diyorummmm sen dua ettt

aminnnn inş.olmayan isteyen herkese hepimize rabbim nasip etsinnnn hislerin nasıl kuvvetlimiii

çorap giydim ayağımaaa ya olmazsaaa çok üzülürüm bilemiyorum ki herşeyin canımmm transferden önce ve daha düne kadarda göğsüm ağrıyordu bugün tık yokkkkkkk
test günüm ayın EKİMİN 5İ
inş.canım ya keşke test olsa yapsam şimdi kız çıkarmııı acaba
canım klsakik olucak belki ama inan gerçek belirtilere hiiç takılma kişiden kişiye değişir bence..ben her ay adet olacağım zamandan daha farklı hiçbişey hissetmedim kimiside o adet belirtilerinide yaşamıyo oyüzden takılma..eğer nasibinde varsa ne yapsanda olmuştur zaten..biz dua edelimki allahım şuan yazmış olsun..
bence ayın 5 ni bekle daha erkenden test yapma çünkü pozitif çıksa bile bu sefer daha başka stresi var değerim kaç yükselecekmi vs..oyüzden test gününü bekle derim inşallah ogün yüzün güler canım:16::16:

bende iyiyim canım..yavrum bozma moralini evet anlayabiliyorum senin için zor bir durum olsa gerek..ama şöyle düşün babanın senden başka kimsesi yok ve yanlız yaşıyor onun içinde zordur mutlaka.. inşallah iyi biridir en azından aklın babanda kalmaz çok..hem yarın öbür gün bebişin olursa çok fazla babanın işleriylede uğraşamazsın değilmi..
bayağı bir ara verdin birsoşum yaa ama içine ne siniyorsa onu yap sen inşallah hiiç gerekte kalmaz canım..
benim göbüş aldı başını gidiyor valla eyloşunki gayet güzel ayına göre..ben koca göbekli olucam öyle görünüyor..buaralar biyere gitmiyorum fotoda çekinmiyorum bayrama memlekete gidicem inşallah ozaman çekince atarım bende facee.

bbbz kuzum hadi hayırlı haberlerini ver bir kaç kişi kaldık bea ha gayrettttttttttttttt

selam kızlarrrr bugün 5.günüm e2 tahlilim 676 progesteron 29.73 çıktı hemşireye sordum ilaç için sizce nedr bu bilgisi olan varmı

selam kızlarrrr bugün 5.günüm e2 tahlilim 676 progesteron 29.73 çıktı hemşireye sordum ilaç için sizce nedr bu bilgisi olan varmı

Canım inşallah hayırlısıyla alırsın güzel haberleri ☺️ Tahlilleri kafaya takıp stres yapma, önemli bişeyin olursa doktor söyler zaten.. ben de kasım basında tüp bebek denicem kısmette. Lucrin depotumu oldum bekliyorum 😊

gerçektende bir kaç kişi kaldık Zeynep,birsen,sen ben başkada yok sanırım yenileri saymzsak inş. sıra bizdedir artık....

:)allahım ya kimleri geldi kimler geçti ne hesaplamalar ne belirtiler vs ne zamana sonlanacak bizde acaba

eveet canımmm anam kaldık hemde kaldık ben pek umitli değilim hereyin hayırlısıııı sen ne yaptın yoksunnnn antepe uğurladıkkk geldiğin yokkk

canm evet antebe geldik çok girmedim adapte olamadım sevmedim burayı ağrıyı arkadaşlarımı çok ama çok özlüyorum inşllh alışırım zamanla tatlım umut ciddi bitti gibi ne belirti takip ediyorum ne adet günü hesaplıyorum inan son adetimin tarihine bile bakmamışım kuzum sen tüpden bebiş yaptırdın aaa umutsuz olma tatlışım kaç gün kaldı test gününe bu değerler kısmından hiçbişe anlamadığım için yorumlayamadım:S

Bende varım aaaaaaaa tanışmıyormuyuz ecebeeee :80::80::79::79::79:

evde kalmış kızlar gibi olduk hehehe

Back
X