Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)allahım ya kimleri geldi kimler geçti ne hesaplamalar ne belirtiler vs ne zamana sonlanacak bizde acaba
canm evet antebe geldik çok girmedim adapte olamadım sevmedim burayı ağrıyı arkadaşlarımı çok ama çok özlüyorum inşllh alışırım zamanla tatlım umut ciddi bitti gibi ne belirti takip ediyorum ne adet günü hesaplıyorum inan son adetimin tarihine bile bakmamışım kuzum sen tüpden bebiş yaptırdın aaa umutsuz olma tatlışım kaç gün kaldı test gününe bu değerler kısmından hiçbişe anlamadığım için yorumlayamadım:S
evde kalmış kızlar gibi olduk hehehe
kader arkadaşım seni tnyorum ,çok sohbetimiz olmadı ama çok gördüm seni. ben son zamanlarda çok girmyorum o yüzden unutmaya başladım herkesi sein son gişat nedir ?
amin canım rabbim hepimizinkini güldürsünnn
amannnn bayzoşşş şu zincirlrde kırılmıyorki kırmakta mesele canım yaaa kız inş.hepimiz hayırısıyla bu duyguyu yaşarızz
hoşbuldumm birsoşummm
valla kalkıyorum öyle yatağa bağlı kalmakta istemiyoum daha önceleri okadar özen itina gösterdi bunca zaman öğrendiğim tek şey yeter ki allah istesin her şkiil olur tabi arada uzanıp oturuyoumda
hani 9 tane yumurtam vardı ya 4ü döllenmiş dördünden 1 tanesi 1.kaliteymiş diğer 3ü normall öncedende bi tane vardı ilk gittiğimde kalan onunla birlikte toplamda 5 tane 3ünüü transfer ettilr ikisini dondurdularr
kızzz bu transferden ben birşey anlamadım daha sanki rahatça uzanamadan kendimi rahat bırakmaya çalışırken hit amcammm hayırlı olsun dedi oğlum olursa hit amcam gibi boylu poslu yakışıklı olsun
ayol rahme bırakırken 3 küçk şey görür gibi oldum sankim koşuyordularrrrrr yarım saat dinlendim sonra otele geçtim
ağır kaldırmıyorumm ama öyle üstünede titremeyecemm zaten olaccağınıda sanmıyorummm hiç ümitli değilimmm 5 ekimi beklememmmmmm ben 4 ekim olarak say adet günüm çünkü progestanmı ne onu kullanıyorum adet olmam sanırım bırakana dek
birsen er veya geç olacaktı erkek milleti öyle canım ama senide anlıyorumm baban görüşüyormuşta sen bekar olsan babanla yaşasan belki allah rahmet eylesin annen için istemediğini belirtebilirdin baban için hayırlı olsun ne diyeceğimi bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi kötü ve insanı üzen bi durum
kızzz sende tedaviye girmedin gittiinn inş.gerekte kalmaz
canım klsakik olucak belki ama inan gerçek belirtilere hiiç takılma kişiden kişiye değişir bence..ben her ay adet olacağım zamandan daha farklı hiçbişey hissetmedim kimiside o adet belirtilerinide yaşamıyo oyüzden takılma..eğer nasibinde varsa ne yapsanda olmuştur zaten..biz dua edelimki allahım şuan yazmış olsun..
bence ayın 5 ni bekle daha erkenden test yapma çünkü pozitif çıksa bile bu sefer daha başka stresi var değerim kaç yükselecekmi vs..oyüzden test gününü bekle derim inşallah ogün yüzün güler canım
bende iyiyim canım..yavrum bozma moralini evet anlayabiliyorum senin için zor bir durum olsa gerek..ama şöyle düşün babanın senden başka kimsesi yok ve yanlız yaşıyor onun içinde zordur mutlaka.. inşallah iyi biridir en azından aklın babanda kalmaz çok..hem yarın öbür gün bebişin olursa çok fazla babanın işleriylede uğraşamazsın değilmi..
bayağı bir ara verdin birsoşum yaa ama içine ne siniyorsa onu yap sen inşallah hiiç gerekte kalmaz canım..
benim göbüş aldı başını gidiyor valla eyloşunki gayet güzel ayına göre..ben koca göbekli olucam öyle görünüyor..buaralar biyere gitmiyorum fotoda çekinmiyorum bayrama memlekete gidicem inşallah ozaman çekince atarım bende facee.
Selam kizlar unuttunuzmu beni?? Uzun zamandir gelemedim malum yaz tatili turkieye gittim ve orda net yoktu hic giremedim nasilsiniz bakalim neler var neler yok kimlerde degisikler var yeni hamislerimiz kimler ve hamis olanlarin cinsiyet belli oldumu?? Benim hayirlisiyla bir kizim olacak turkiyedeki doktorda burdakide kiz dedi :) tabi simdi siz teyzeleri kizimiza isim onereceksiniz biz sunlari bulduk en guzelini soyleyinbakalim anket yapalim :sevde selen beren beril gözde esila eslem . Haydi gorusmek uzereeee
hoş geldin canım allah bağışlasın kızını sağ salim kucağınada alırsın inşallah..ben enson 12+5te gittim doktora %90 erkek dedi de bakalım artık hayırlısı canım..Selam kizlar unuttunuzmu beni?? Uzun zamandir gelemedim malum yaz tatili turkieye gittim ve orda net yoktu hic giremedim nasilsiniz bakalim neler var neler yok kimlerde degisikler var yeni hamislerimiz kimler ve hamis olanlarin cinsiyet belli oldumu?? Benim hayirlisiyla bir kizim olacak turkiyedeki doktorda burdakide kiz dedi :) tabi simdi siz teyzeleri kizimiza isim onereceksiniz biz sunlari bulduk en guzelini soyleyinbakalim anket yapalim :sevde selen beren beril gözde esila eslem . Haydi gorusmek uzereeee
kızz nıye ümitsizsin o kadar..ben çok ınanıuorum olacagına..en azından 3 taneden bırı tutunucak sana gör bak..nasıl hıc bı degısıklık varmı sende kendını nsl hissediyorsun..5 ekimde kan testımı yapıcaksın ıdrarmı dırek kan testı yap bence cnm...cnm ben evlenmesıne karsıdegılım babamın ama ne bılıyım bırden babamın yanında ve evde baskasını gormek tedırgın ettı benı ama atlattık cok şükür..kızz adet olamadımkı gireyim..
cnm ben karsı degıılım zaten babamın ewlaenmesıne yanlıs anlasıldım herhalde ama ne bılıyım evde bırden baskasını gormek cok farklı bı duyguydu..ben gayet guzel karsıladım gelenlerı annemı unuttum o an ve babamı nsl memnun edebılırım dıye dusundum ve gayet sıcak dvrandım gelenlere..ama kadını hıc begenmedık..bilmiyorum kızlar aranızda adanalı varmı ama kadın adanalııydı ve ayy çok acaip bi kadındı..bi geldi sanki evın kırk yıllık sahıbı bas köşeye gectı oturdu bırde bagdaş kurdu cıktı koltugu oyle oturdu şok oldum ben..bırde bı konusuyor guluyor kahkalarlaa ayy acaip rahatsız oldum sonucta o ewden yenı cenaze cıkmıs sen oyle bas köşeye geçip kahkahalar atamazsın o ewde..bilmiyorum cok farklı bı kadındı yaa kalktı gıtı tek basına ewı gezdı dolaştı ayy yokk yokk uzak dursun..babamla konustum dedım ne gorunus nede karakter olarak sana yakıstıramadım hıc guven vermıyor bu kadın dedım..oda kadına olmayacagını soyledı..bilmiyorum gunahamı gırdım ama o kadınla mutlu olamazdı babam...cnmm gıdıcem doktora yaa adet olmadım hala 4 gun geçti nıye boyle oldu acaba yaa...tmm cnm beklıyoruz resımcklerıı
slm cnm hoşgeldın..yok uunuturmuyuz hıc benım aklıma geldın..hatta dedımkı bu kız hamıs kaldı bızı unuttu gıttı dıye gecırdım ıcımden :))) kızın hayırlı olsun cnm hayırlısıyla kucagına alırsın inş. isimler çok güzelmiş manalarını bılmıyorum ama bana beren ismi hoş geldi tatlım![]()
Eki Görüntüle 818574 kızlarrrrr inş.yanılmıyorumdur testte ikinci çizgiyi gördümm sizce yanılma payım varmı sizde görüyormusunuz dünde silikti bugündee
hemşireylekonuştum yarın kandanda baktr dediiii
rabbim kimsenin emeklerini boşa çevirmesin hayecan yok sadece korku var gayet sakinimmmm allahım tüm tanıdık tanımadık tüm benim gibi arkadaşlarıma nasip etsinn ama çok tuhafmm
Eki Görüntüle 818574 kızlarrrrr inş.yanılmıyorumdur testte ikinci çizgiyi gördümm sizce yanılma payım varmı sizde görüyormusunuz dünde silikti bugündee
rabbim kimsenin emeklerini boşa çevirmesin hayecan yok sadece korku var gayet sakinimmmm allahım tüm tanıdık tanımadık tüm benim gibi arkadaşlarıma nasip etsinn ama çok tuhafmm
allah razı olsun inş.kesinleşir yanılmam yoksa ayvayı yerim eşime 7de falan dedim ailesine yaydı hemen söylmiyordum dayanamadımmm inş.rabbim herkese hepimizede yaşatırcanım 2.çizgi gayet net belli.inşallah kandada kesinleşir hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin
kızzzz bende görüyorumda insan inanamıyor ya yoksa diye varmıdırrrr acabazeynoşcum çizgi göörünüyo canım inş. hamılesındır
dün çıktı 6.günde inanmadım bugünde 7.günüm yine aynı renkte çıkıncaaa şüphelendimmm kızzz yanlışlık yoktur dimiAyy canim benim rabbim ins. Budefa yuzunu guldurur goruluyo ikinci cizgi.. kacinci gunun canim bugun.
ayy zeynocum ikinci çizgi bariz belliinşallah hamişsindir kuzum ya yarın erkenden git kana bizi habersiz bırakma canım inşallah kanlada tasdiklenir çoook sevindim
![]()
kızz nıye ümitsizsin o kadar..ben çok ınanıuorum olacagına..en azından 3 taneden bırı tutunucak sana gör bak..nasıl hıc bı degısıklık varmı sende kendını nsl hissediyorsun..5 ekimde kan testımı yapıcaksın ıdrarmı dırek kan testı yap bence cnm...cnm ben evlenmesıne karsıdegılım babamın ama ne bılıyım bırden babamın yanında ve evde baskasını gormek tedırgın ettı benı ama atlattık cok şükür..kızz adet olamadımkı gireyim..
cnm ben karsı degıılım zaten babamın ewlaenmesıne yanlıs anlasıldım herhalde ama ne bılıyım evde bırden baskasını gormek cok farklı bı duyguydu..ben gayet guzel karsıladım gelenlerı annemı unuttum o an ve babamı nsl memnun edebılırım dıye dusundum ve gayet sıcak dvrandım gelenlere..ama kadını hıc begenmedık..bilmiyorum kızlar aranızda adanalı varmı ama kadın adanalııydı ve ayy çok acaip bi kadındı..bi geldi sanki evın kırk yıllık sahıbı bas köşeye gectı oturdu bırde bagdaş kurdu cıktı koltugu oyle oturdu şok oldum ben..bırde bı konusuyor guluyor kahkalarlaa ayy acaip rahatsız oldum sonucta o ewden yenı cenaze cıkmıs sen oyle bas köşeye geçip kahkahalar atamazsın o ewde..bilmiyorum cok farklı bı kadındı yaa kalktı gıtı tek basına ewı gezdı dolaştı ayy yokk yokk uzak dursun..babamla konustum dedım ne gorunus nede karakter olarak sana yakıstıramadım hıc guven vermıyor bu kadın dedım..oda kadına olmayacagını soyledı..bilmiyorum gunahamı gırdım ama o kadınla mutlu olamazdı babam...cnmm gıdıcem doktora yaa adet olmadım hala 4 gun geçti nıye boyle oldu acaba yaa...tmm cnm beklıyoruz resımcklerıı
slm cnm hoşgeldın..yok uunuturmuyuz hıc benım aklıma geldın..hatta dedımkı bu kız hamıs kaldı bızı unuttu gıttı dıye gecırdım ıcımden :))) kızın hayırlı olsun cnm hayırlısıyla kucagına alırsın inş. isimler çok güzelmiş manalarını bılmıyorum ama bana beren ismi hoş geldi tatlım![]()
hoş geldin canım allah bağışlasın kızını sağ salim kucağınada alırsın inşallah..ben enson 12+5te gittim doktora %90 erkek dedi de bakalım artık hayırlısı canım..
düşündüğün isimlerde gayet güzel canım özellikle selen beren ve esila çok beğendim..benim kızım olsaydı elif yada esma istiyordum kısmet artık inşallah ikinciye
anlıyorum canım duygularını demek istediğinide..hayırlısı olsun inşallah hakkınızda..adanalı :44::44::44:benim büyük eltide annem yaşında ve 30 yıldır adanada yaşamış..ve bu anlattıkların hiiç yabancı gelmedi canım bende bazen garipsiyorum tavırlarını konuşmalarını ama iyi kadındır yinede..
nasip kısmet şekerim inşallah çook iyi ve anlaşabileceğiniz biri çıkar karşınıza
demek adet olmadın daha hiiiçç olmazsın uzunca bi süre inşallah..ama son aylarda biraz gecikmelerin oluyordu sen yinede bekle bikaç gün canım![]()
Hadi cnm ya valla cok sevindim bende goruyorum ikinci cizgiyi :)))))))) kan tahlilini yap ve hemen yaz yarin dualarim seninle cnm oleeey bi hamis dahaaaa