- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Iyi düşünmüşsün canım biran önce bitir işleride doğum için enerji topla :) evet canım herşey yolunda olsunda ayda bir yeter ama işte sanki çok uzun gibi geliyo süre.. Aslında demek istediğim kaçıncı haftadan sonra iki haftada bire iniyor kontroller..erken yapıyorum ki canım doğum zamanı enerjik olayım :) annem kayınvalidem yardım ederler canım ama yine de insanın gözünde büyüyo işte..evet magnezyum kullandım ama bıraktım artık kızım gelebilsin diye..normal hamilelite ayda 1 yetiyo canım sık gitmenin bi anlamı yok ki benim doğum riskinden sonra 3 haftda 1 çağırdı o da riskli olduğu içiin..sıkıntı olmasında sen ayda 1 git..zaten son zamanlarda bol bol gidiceksin :)
hmmm anladım cnm madem zarrı yokmuş sıkma canını..herşeyde bi hayır vardır de..ewt adetı beklıyorum cnm bana ınat gelmedı yılbaşı tatılıne denk gelmese barı doktor tatılde olur kesın..
hahahaha tutsunn tabıı yardımmm etsınn ne işee yarıyorr degılmı :))) bugün 5. gundu cnm her sene bu aralar mevsımsel gecıkmeler yasıyorum..bu ay doktora gıdıcem dıye eşimlede çalışma yapmadım..hamile olmama hıc ıhtımal yok canım ama senın hatırın ıcın sabah bı test yaparım..ama hiç sanmıyorum yani özellikle o gunlerde ilişki olmadı![]()
Evet canım napalım sağlık olsun artık iğnelerimi yapıyorum çok şükür iyi gidiyo şimdilik doğuma kadarda devam edicem..sanırım sende adet olmadın daha inşallah bari yılbaşı tatiline deng gelmez gerçi adetin 2. Yada 3. Gününü gideceğini varsayarsak deng gelmez heralde herşeyin hayırlısı..