Ovitrelle kullananlar

nur_001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
48
4
1
30
Merhaba arkadaslar ovitrelle kullanıpta hamile kalabilen var mı belirtileriniz ne oldu bu süreçte

Aynı şeyi merak edıyorum ama kımse yanıt vermıyor eger hamıle kalırsam gercekten bu soruyu soran herkese hemen cevao verıcem

Aynı şeyi merak edıyorum ama kımse yanıt vermıyor eger hamıle kalırsam gercekten bu soruyu soran herkese hemen cevao verıcem
Kesinlikle bende yaşadıgım tüm süreci anlatırdım yani bu umutsuzluk bekleyiş çok kötü. Suan iğnenin iğne günü dahil 9.günündeyim belirti yok hiç

iğneyi vurduktan son hıc agrı yasadın mı yumurta catlayınca yasanan bir agrı oluyo mutlaka

Senin adet mi gecikti peki ağrı yasıyor musn
Yok adetım gecmedı ama çatlatma iğnesinin üstünden 14 gun gectı gögüs ağrım cok fazla bırden bıre gelıp gıden sırt ve kasık agrıları da yasıyorum 11. Gun sabah yaptıgım test negatıftı bılmıyorum ama yoruldum 2.5 senede tek bir gebelik yaşamadım bu benı üzüyor

Tabiki 3 4 gün ağrı yaşadım ama 6.günden sonra kesildi ağrılar. Akıntı falnda kesildi 4.gün
İğneyi vurduktan ne zaman sonra başladı acaba ağrılarınız bugun bende saat 1.30da vurdum iğneyi. Ay allahım bi kaşındı bi kaşındı sonra geçti. Çatlamadan sonra mı başlıyor ağrı hassasiyet

Merhaba canm ilk günden sonra baslıyor 3 4 gün sürebilir çatlama ağrısıda yaşayabilirsin her kiside farklı oluyor

İnsallah hamilesindir canm belirtiler var aslında ama test negatif olması düsündürüyor kan testi vermek gerek gecikirse tabi

Merhaba kızlar ben sorularınızı yanıtlayabilirim elimden geldiğince ilk ovitrelle iğnesiyle hamine kaldım şuan tahminlerimize göre 19 günlük hamileyim

Merhaba kızlar ben sorularınızı yanıtlayabilirim elimden geldiğince ilk ovitrelle iğnesiyle hamine kaldım şuan tahminlerimize göre 19 günlük hamileyim
Sağlıkla gelsin inşallah. Bende cumartesi günü vuruldum pazar gecesi ve pazartesi gecesi ilişki oldu. Şuan beklemedeyim

Merhaba arkadaslar ovitrelle kullanıpta hamile kalabilen var mı belirtileriniz ne oldu bu süreçte
Merhab ben 2 ay kullandım hamile kalamadım bıraktıktan 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat düşük yaptım çok kasma iğne olduktan sonra sal kendini yoksa zor oluyor canım

Herkese merhaba
Ben 4 ay Ovitrelle vuruldum
4. ayda hamile kaldım çok şükür
Şu an 13+3 teyim
Yumurta çatlarken ve çatladıktan sonra ağrı olması çok normal
İnsan her belirti için acaba hamilelikten mi diye düşünüyor ama öyle çok büyük belirtiler olmuyor çoğu kişide
Benim biraz midem yanmıştı ve normalde regl öncesi bel ağrısı olurdu bu sefer olmamıştı
Yumurta iğneden 36 saat sonra çatlıyor deniliyor ama benim ilk iğnelerimde 4- 6 gün sonra çatladı
Eğer iğneden sonra ultrasonla yumurta çatlamış mı diye kontrol ettirmiyorsanız bir süre ilişkiye devam edin
İlla 36 sonra çatlayacak diye bir şey yok çünkü
Bir de bizim 3 iğnede doktorun dediği gibi ilk ilişki 36 saat sonra oldu, sonra günaşırı devam etti
4. iğneden önce ise üroloji profesörüne gittim
Eşimin sperm sonuçlarını gördükten sonra her gün ilişkiye girerek sperm bitmez, spermin yumurtaya ulaşması belli bir zaman alıyor o yüzden yumurtlama olmadan önce hazırda sperm beklemesi gerekiyor dedi
Önceki aylarda çatlama öncesi ilişki olmamıştı
Bu sefer profesörü dinleyip iğne olduğum gece iğneden 12- 13 saat sonra falan başlayıp yumurtaların çatladığı gece dahil her gece ilişki oldu
İlişkiler arasında 24 saat var diyebilirim
Ben iğne olduktan sonra her gün çatlama takibi için ultrasona gittim o yüzden tam çatladığı günü biliyorum
Benim iki yumurtam vardı ikisi aynı anda çatlamadı
İkisi de çatlayana kadar 24 saat arayla her gün ilişki oldu iğne vurulduktan 12- 13 saat sonra başlayıp
Denk mi geldi bilmiyorum ama bu ilişki yöntemini denediğimiz ay hamile kaldım
2 ay Klomen, 3 ay Femara kullandım
1 ay Klomen kullanmama rağmen yumurtam büyümedi o yüzden o ay Ovitrelle vurulmadım, tedaviye devam edemedik
O ayı da sayarsak 5 ay denedim
İnsan negatif görünce çok büyük hayal kırıklığına uğruyor
Sanki hep negatif görecekmiş gibi hissediyor
Çok zor ama pozitif kalmak lazım ve olabildiğince bu konuyu düşünmemek lazım
Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…