Kesinlikle bende yaşadıgım tüm süreci anlatırdım yani bu umutsuzluk bekleyiş çok kötü. Suan iğnenin iğne günü dahil 9.günündeyim belirti yok hiçAynı şeyi merak edıyorum ama kımse yanıt vermıyor eger hamıle kalırsam gercekten bu soruyu soran herkese hemen cevao verıcem
Tabiki 3 4 gün ağrı yaşadım ama 6.günden sonra kesildi ağrılar. Akıntı falnda kesildi 4.güniğneyi vurduktan son hıc agrı yasadın mı yumurta catlayınca yasanan bir agrı oluyo mutlaka
Senin adet mi gecikti peki ağrı yasıyor musniğneyi vurduktan son hıc agrı yasadın mı yumurta catlayınca yasanan bir agrı oluyo mutlaka
Yok adetım gecmedı ama çatlatma iğnesinin üstünden 14 gun gectı gögüs ağrım cok fazla bırden bıre gelıp gıden sırt ve kasık agrıları da yasıyorum 11. Gun sabah yaptıgım test negatıftı bılmıyorum ama yoruldum 2.5 senede tek bir gebelik yaşamadım bu benı üzüyorSenin adet mi gecikti peki ağrı yasıyor musn
İğneyi vurduktan ne zaman sonra başladı acaba ağrılarınız bugun bende saat 1.30da vurdum iğneyi. Ay allahım bi kaşındı bi kaşındı sonra geçti. Çatlamadan sonra mı başlıyor ağrı hassasiyetTabiki 3 4 gün ağrı yaşadım ama 6.günden sonra kesildi ağrılar. Akıntı falnda kesildi 4.gün
Merhaba canm ilk günden sonra baslıyor 3 4 gün sürebilir çatlama ağrısıda yaşayabilirsin her kiside farklı oluyorİğneyi vurduktan ne zaman sonra başladı acaba ağrılarınız bugun bende saat 1.30da vurdum iğneyi. Ay allahım bi kaşındı bi kaşındı sonra geçti. Çatlamadan sonra mı başlıyor ağrı hassasiyet
İnsallah hamilesindir canm belirtiler var aslında ama test negatif olması düsündürüyor kan testi vermek gerek gecikirse tabiYok adetım gecmedı ama çatlatma iğnesinin üstünden 14 gun gectı gögüs ağrım cok fazla bırden bıre gelıp gıden sırt ve kasık agrıları da yasıyorum 11. Gun sabah yaptıgım test negatıftı bılmıyorum ama yoruldum 2.5 senede tek bir gebelik yaşamadım bu benı üzüyor
Şuanlık yok bakalım sizde mi ilk defa vuruldunuz benim ilkMerhaba canm ilk günden sonra baslıyor 3 4 gün sürebilir çatlama ağrısıda yaşayabilirsin her kiside farklı oluyor
Hayır benim ikinci. İlkinde kiste dönüstü 25 mm lik . Suan beklemedeyim bakalımŞuanlık yok bakalım sizde mi ilk defa vuruldunuz benim ilk
Sağlıkla gelsin inşallah. Bende cumartesi günü vuruldum pazar gecesi ve pazartesi gecesi ilişki oldu. Şuan beklemedeyimMerhaba kızlar ben sorularınızı yanıtlayabilirim elimden geldiğince ilk ovitrelle iğnesiyle hamine kaldım şuan tahminlerimize göre 19 günlük hamileyim
Sağlıkla gelsin inşallah. Bende cumartesi günü vuruldum pazar gecesi ve pazartesi gecesi ilişki oldu. Şuan beklemBe
amin canım bende 12. saat ve 36. saati değerlendirmiştim.Sağlıkla gelsin inşallah. Bende cumartesi günü vuruldum pazar gecesi ve pazartesi gecesi ilişki oldu. Şuan beklemedeyim
Doktor bana 36 saatten önce girmeyin dediği için onun sözüne göre haraket etmek istedim. Belirtileriniz neler oldu acabaamin canım bende 12. saat ve 36. saati değerlendirmiştim.
Aynı şeyi merak edıyorum ama kımse yanıt vermıyor eger hamıle kalırsam gercekten bu soruyu soran herkese hemen cevao verıcem
Eylül'de kullandım ama tutması, femara kullandım sonrasında ovitrelle ama olmadıMerhaba arkadaslar ovitrelle kullanıpta hamile kalabilen var mı belirtileriniz ne oldu bu süreçte
Merhab ben 2 ay kullandım hamile kalamadım bıraktıktan 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat düşük yaptım çok kasma iğne olduktan sonra sal kendini yoksa zor oluyor canımMerhaba arkadaslar ovitrelle kullanıpta hamile kalabilen var mı belirtileriniz ne oldu bu süreçte
Merhaba arkadaslar ovitrelle kullanıpta hamile kalabilen var mı belirtileriniz ne oldu bu süreçte
Merhaba benim bu iğne 2.ydi negatif maalesef. TeşekkürlerMerhab ben 2 ay kullandım hamile kalamadım bıraktıktan 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat düşük yaptım çok kasma iğne olduktan sonra sal kendini yoksa zor oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?