meraba bende çok zor buldum bu ay aşılama olacaktım ignelerım hazırdı ama şükür ihtiyacım kalmadı hamıleyım keske ıhtıyacı olan bırıne verebılsem elımde kaldı bozulacak dıe korkuyom
Arkadaşlar 20 gün sonra tedavimiz başlıyor ancak piyasada pregnyl bulamıyoruz. Ovitrelle bulabildik ancak. Bu iki iğnenin etken maddeleri farklı ancak işlevi aynıymış. Hangisi daha etkilidir acaba? Ovitrelle kullanan var mı?
arkadaslar selam
ovitrelle yi dun hemsire bana koldan vurdu bu ne ilacıymıs falan diye evirdi cevirdi oncesinde bilmiyordu ne ilacı oldugunu siz gobekten vurulmaktan bahsediyorsunuz benimki yanlısmı oldu acaba ? nolur fikri olan yazsın endiseliyim su ada(
canım ıkısının etken maddelerı aynı benım ılk denememde pregnıl yazmıstı dr um transfer yaptırdıgım kurum ovıtrelleyı tercıh edıyoruz deyınce onlar elımde kaldı ovıtrelle aldım gobekten yaptırmayı tercıh ettıgım ıcın ıyı oldu eger sosyal guvencenız varsa ovıtrelleyı kurumunuz oduyorArkadaşlar 20 gün sonra tedavimiz başlıyor ancak piyasada pregnyl bulamıyoruz. Ovitrelle bulabildik ancak. Bu iki iğnenin etken maddeleri farklı ancak işlevi aynıymış. Hangisi daha etkilidir acaba? Ovitrelle kullanan var mı?
ben bu ay klomen ve igne kullandım stres mide bulantısı yaptı bugün 16. günüm igne vurulalı ama adet düzensizligim vardı bilen varmı acaba igneden sonra eger gebe kalınmazsa adatmi olunuyo 16. günü aşan oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?