- 20 Ocak 2020
- 5.124
- 2.503
- 173
- 31
Dün tekrar test yaptın mıbenim de aynı bazen sarı bazen yeşilimsi malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün tekrar test yaptın mıbenim de aynı bazen sarı bazen yeşilimsi malesef
evet yaptım dün ve önceki günkü testlerim. dün biraz daha koyu gibiydi ama sanırım ikisi de kuruma çizgisiymis öyle diyolarDün tekrar test yaptın mı
Kuruma çizgisi yıkayınca geçiyor diyorlar ama adet olmazsan testi tekrarla barievet yaptım dün ve önceki günkü testlerim. dün biraz daha koyu gibiydi ama sanırım ikisi de kuruma çizgisiymis öyle diyolar
muhtemelen kuruma çizgisi çünkü yarın adet günüm ve belirtilerim de var önümüzdeki aya kismet artıkevet yaptım dün ve önceki günkü testlerim. dün biraz daha koyu gibiydi ama sanırım ikisi de kuruma çizgisiymis öyle diyolar
sende durum ne?Kuruma çizgisi yıkayınca geçiyor diyorlar ama adet olmazsan testi tekrarla bari
Kısmet canım Allah ım geciktirmesin daha fazla gönlümüzden geçeni hayırlısıyla versinmuhtemelen kuruma çizgisi çünkü yarın adet günüm ve belirtilerim de var önümüzdeki aya kismet artık![]()
Bende belirtiler adete yönelik ama yinede sabah test yaparım aklımdaki soru geçsin diyesende durum ne?
Bende belirtiler adete yönelik ama yinede sabah test yaparım aklımdaki soru geçsin diye
Benim adetim düzensizdi ama en son 26 günde olmuştum zaten iğnenin üstünden 14-16 gün sonra adet olunuyorsa en fazla 3 gün varkaç gün var adetine?
12. günden önce yapma kuzum testi. inşallah bu ay olmuşturBenim adetim düzensizdi ama en son 26 günde olmuştum zaten iğnenin üstünden 14-16 gün sonra adet olunuyorsa en fazla 3 gün var
Bugün 13. Gündü negatif canım12. günden önce yapma kuzum testi. inşallah bu ay olmuşturtest sonucunu bqna da haber ver
![]()
bekle bakalım birkaç gün daha inşallah hamilesindir ama biraz zor artıkBugün 13. Gündü negatif canım![]()
Bi sayfada biri 13. Gün sabah negatif akşam pozitif görmüş ama bizde o şans yok maalesefbekle bakalım birkaç gün daha inşallah hamilesindir ama biraz zor artıkbenim de 14. gun ve malesef tertemiz negatif. ötekiler kuruma çizgisiymis
valla benim aylardır öyle bi durumum olmadı. Hatta 12. günden sonra bida pozitife dönmez dediler cidden de hep öyle olduBi sayfada biri 13. Gün sabah negatif akşam pozitif görmüş ama bizde o şans yok maalesef
ben adet oldum az önceBi sayfada biri 13. Gün sabah negatif akşam pozitif görmüş ama bizde o şans yok maalesef
İnş önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırsın bende olacağım gibi ama Allah bilir ne zaman olurum iftara kadar olmayayım daben adet oldum az önce![]()
A
İnş önümüzdeki ay güzel sonuçlar alırsın bende olacağım gibi ama Allah bilir ne zaman olurum iftara kadar olmayayım da
İnş her ay aynı stres başa dönüp dönüp duruyoruzinşallah önümüzdeki ay gebe kalırız diyelim ne diyelim![]()
Bende şimdi adet oldum tekrar başa döndük çok yoruldum artıkinşallah önümüzdeki ay gebe kalırız diyelim ne diyelim![]()
ben de öyle her ay ayrı bi hüsran yoruldum ama pes etmek yok olana kadar devam. moral çok önemliBende şimdi adet oldum tekrar başa döndük çok yoruldum artık