Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandan baktırsam o da yalancı pozitif çıkabilir o zamanAma kana geçmiştir varsa gebelik kan testi yaptırın daha güvenilir
Kan vermedim. Bugün sabah idrar yaptım tekrar silik çizgi var. Sizde durumlar nasıl? İğne etkisi değildir artık diye düşünüyorum. Kan için adetimin gecikmesini bekleyeceğim.merhaba, aynı gün iğneyi vurulmuşuz. Tekrar test yada kan verdiniz mi ?
İğnenin etkisi geçmiştir. Silik ise bir umudunuz var inşallah güzel haberler alırsınızKan vermedim. Bugün sabah idrar yaptım tekrar silik çizgi var. Sizde durumlar nasıl? İğne etkisi değildir artık diye düşünüyorum. Kan için adetimin gecikmesini bekleyeceğim.
Umarım siz de güzel haberler alırsınız. Hafif kasıkta batmalarım var benim de sadece. Çok bi belirti olmuyor zaten, adet öncesi gibi oluyor genelde.İğnenin etkisi geçmiştir. Silik ise bir umudunuz var inşallah güzel haberler alırsınızben dün akşam yaptım maalesef negatif çıktı. Belkide testi erken ve akşam üstü yapmamdan kaynaklı. Şuanda hafif sancım var sanırım adet olacağım. Bilmiyorum insan bu süreçte ufacık bir belirti bekliyor.
Bugün de böyleydi işte.Umarım siz de güzel haberler alırsınız. Hafif kasıkta batmalarım var benim de sadece. Çok bi belirti olmuyor zaten, adet öncesi gibi oluyor genelde.
Bugün de böyleydi işte.
Eğer adet başlamazsa cumartesi direk kan vereceğim bakalımUmarım siz de güzel haberler alırsınız. Hafif kasıkta batmalarım var benim de sadece. Çok bi belirti olmuyor zaten, adet öncesi gibi oluyor genelde.
Merhaba ne zaman iğne oldunuz son durum neBenimde en alttaki bugünün inşallah Rabbim bu ay nasip etsin gebelik sağlıkla bende pcos var ilk kez yumurtlamayı bu kadar net gördüm bu ay femara +ovitrelle iğne vuruldum inşallah tutar![]()
Çarşamba iğne oldum şuan beklemedeyim günleri değerlendirdim bakalım ay sonunda belli olur herşeyMerhaba ne zaman iğne oldunuz son durum ne
Regle kaç gün var?Ben de 7ekimde çatlatma iğnesi vurup 9ekimde aşılama yaptırdım. Bugün avox erken gebelik testi negatif çıtegle
Çarşamba iğne oldum şuan beklemedeyim günleri değerlendirdim bakalım ay sonund
İnşallah canım ben klomen kullandım ilk ay olmadı bu ay femara +ovitrelle kulalndım inşallah olurBende pcos ve tembellik var aramızda iki gün var iğneye. Hayırlısıyla iyi sonuclar alırız insallah benim ikinci kez tedavi
inşallahİnşallah canım ben klomen kullandım ilk ay olmadı bu ay femara +ovitrelle kulalndım inşallah olur![]()