• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası gebelik testi

bana 2 doz ovitrelle yazmıştı 1 ini zor buldum doğru benim döngüm 38-40-45-55 kafasına göre değişiyor :(

31 Yaşındayım hiç gebelik yaşamadım malesef, 3,5 senelik evliyim eşimin sonuçları temiz bende pcos var işte 3 ay deneyip yine olmazsa aşılamaya geçmeyi planlıyorum

ben aşılamayı es geçip direkt tüp bebeğe yönelebilirim ama negatif sonuç görmekten korktuğum için o yola başlayamıyorum. bi de doktorum çok umutlu benim için, sakın tüp bebeğe para verme sen gebe kalacaksın diyor

Ümitli konuşması ne güzel bana da zayıfla dediler olur dediler 3,5 sene oldu doktorlar bazı şeyleri öngöremiyor ya da her hastayı aynı sanıp bekle diyorlar Allah büyük 3 ay için zaman verdim vücuduma yoksa tedavi şart :(

Varmış kızlar gebeyim💕 Allah isteyen herkese versin. Ben ilk adete 6 gün kala çok silik çizgi gördüm. Çizgi hiç solmadı günden güne koyulaştı. Ovitrelle etkisi değilmiş yani.
Ya çok sevindim adınıza inşallah darısı bizlere olsun 🫶🏻🧿

Back
X