Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanıt verdiğin için teşekkür ederim , kullandığım gebelik testinin markasını araştırdığımda çoğu kişi kurma çizgisi gösterdiğini söylemiş maalesef .Çizgi kuruma çizgisine benziyor canım Ovitrelle etkisi şuan kalmamıştır vücudunda güvenilir bi test ile tekrar dene
Öyle yapacağım inşallahGüvenilir bir test ile daha rahat bir zamanda testi tekrar et canım .
Rica ederim canım hayırlısı olsun inşallahYanıt verdiğin için teşekkür ederim , kullandığım gebelik testinin markasını araştırdığımda çoğu kişi kurma çizgisi gösterdiğini söylemiş maalesef .
inşallah bugün farklı bir markanın testi ile denerim
İnşallah canım , bugün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Regl günüme 3 gün var daha ama bilemedim pozitife dönme ihtimali çok düşük sankiRica ederim canım hayırlısı olsun inşallah
Bence daha erken ben 14ü iğne vurdum hala bir umut bekliyorum hem de 31 kasımda kan negatif çıkmasına rağmenİnşallah canım , bugün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Regl günüme 3 gün var daha ama bilemedim pozitife dönme ihtimali çok düşük sanki![]()
inşallah hakkımızda hayırlısı olurBence daha erken ben 14ü iğne vurdum hala bir umut bekliyorum hem de 31 kasımda kan negatif çıkmasına rağmen
Kuruma çizgisi de varmış oy yarabbim yaÇizgi kuruma çizgisine benziyor canım Ovitrelle etkisi şuan kalmamıştır vücudunda güvenilir bi test ile tekrar dene
Çok heyecanlı …Noldu peki ?? ( Ben de gebe kalmaya çalışıyorum. Evliliğimizin 3. Ayı :) )İnşallah canım , bugün yine erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Regl günüme 3 gün var daha ama bilemedim pozitife dönme ihtimali çok düşük sanki![]()
Sonucunuz ne olduinşallah hakkımızda hayırlısı olur
Allahtan umut kesilmez![]()