Ovitrelle sonrası kaçıncı gün adet bekleniyor?

nespro

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
32
9
6
30
Merhaba bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. Günü sayarken vurduğum günü saymalı mıyım? Bir de kaçıncı gün adet oluyoruz normalde yumurtlamamın 14. günü hep adet olurum.

Merhaba bu ay çatlatma iğnesi vuruldum. Günü sayarken vurduğum günü saymalı mıyım? Bir de kaçıncı gün adet oluyoruz normalde yumurtlamamın 14. günü hep adet olurum.
Ben 18 gün sonra normal regl olmam gereken günde olmuştum

Kendimi umutlandırmıştım ben de 14.günü geçirdik pozitif galiba diye Ne diyelim Allah güzellikle ve kolaylıkla nasip etsin hepimize

Merhaba,
Ben de mart ayında Ovitrelle vuruldum
İğne yaptırdığım günü sayarsak 20. gün kahverengi akıntı gelmeye başladı, 21. gün ise tam regli oldum
Regl olmam gereken gündü o gün
Siz regl oldunuz mu

Evet regl oldum ama 3-4 gün gecikti doktoruma durumu anlattım normalde yumurtlama sonrası tam 14.gün mutlaka regl olurum. Daha önceki vurulmalarımda da tam 14. gün gelmiş hep. Doktor o arada kimyasal yaşanmış olabilir dedi çünkü iğne vurulunca en geç 15-16.günde gelmesini bekliyorlarmış

Merhaba, bende ilk denememde 15. Gün regli oldum. Bugün 8. Gün ve 2 gündür az az lekelenmeler var. Mide bulantısı ve ateş basması oluyor aniden karnım şişiyor. Bu ignelerden sonra ilk regli süreci sizlerde nasıl olmuştu. Korkmalı miyim bilemedim

Ya anlattıklarınız biraz yerleşme gibi de duruyor açıkcası ben umut beslerdim bunları yaşasam tabi biz bilemeyiz tam olarak ama bana olumluymuş gibi geldi

Merhaba ben de 22 mayıs perşembe çatlatma iğnesi vuruldum pregnyl 4 gün sonra pazartesi günü kanamam oldu ama bildiğiniz kanama ve adetime daha 8 gün varken doktorum yumurtlama kanaması olabilir dedi ilaç verdi kesildi bugün tekrar geldi ama bu sefer leke desem değil kanama desem değil böyle yaşayan oldu mu hiç aspirin de kullanıyorum ondan mı bilemedim korkmalı mıyım oturup beklemeli miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…