Predictor yaptımİşte bu yüzdem korkuyorum bilmçyorum yani beklicem bakalım
Hangi testten yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Predictor yaptımİşte bu yüzdem korkuyorum bilmçyorum yani beklicem bakalım
Hangi testten yaptın
Hadi inşallah ya inan çok sevinirimŞimdi bide erken genelik testi yaptım biraz daha belirgin onda ama bilmiyorum yani lorkuyprumda
Arada bir geliyor leke de günde bir iki kez geliyor ilacı hala kullanıyorum ama adet öncesi lekelenme belli olduAdet sancın bar mı peki ?
1 yıldır deniyoruz 3.çatlatma iğnesi ile doğal denemeydi. Bu ay aşılamaya geçelim mi yoksa son kez böyle deneyelim mi kızlar ?Arada bir geliyor leke de günde bir iki kez geliyor ilacı hala kullanıyorum ama adet öncesi lekelenme belli oldu
O çok iyi belli ediyor ben novalı bişeydi kaset testide bilmçyorum değişik bişeydi adı ya böyle arada bir kramplar giriyor o çok ağrılar kalmadı gibi ama böyle arada canm bişeyler istiyor bugun çalışırken sanki portakal yemişim gibi hissettim halada canm portakal istiyor ama inanki bilmiyorum bi buraya yazıyorum kocama bile bu kadar detay vermiyorum korkuyorum çünküPredictor yaptım
Bence dene ama siz bilirsiniz benmde üçüncü bu ikisinde femara ve pregnl olsum ovitrelle bulamamıştım bu ay ilk kez ovitrelle yapıldı1 yıldır deniyoruz 3.çatlatma iğnesi ile doğal denemeydi. Bu ay aşılamaya geçelim mi yoksa son kez böyle deneyelim mi kızlar ?
Olmayınca yıkım oluyor bu anı yaşamaktan yoruldumBence dene ama siz bilirsiniz benmde üçüncü bu ikisinde femara ve pregnl olsum ovitrelle bulamamıştım bu ay ilk kez ovitrelle yapıldı
Valla be tutmazsa geçecem aşılamaya. Psikolojik olarak çok yordu bu süreç beniOlmayınca yıkım oluyor bu anı yaşamaktan yoruldum![]()
Bence bi kaç gün daha test takibi yap, baktın hala pozitif o zaman gider kan verirsinO çok iyi belli ediyor ben novalı bişeydi kaset testide bilmçyorum değişik bişeydi adı ya böyle arada bir kramplar giriyor o çok ağrılar kalmadı gibi ama böyle arada canm bişeyler istiyor bugun çalışırken sanki portakal yemişim gibi hissettim halada canm portakal istiyor ama inanki bilmiyorum bi buraya yazıyorum kocama bile bu kadar detay vermiyorum korkuyorum çünkü
Arada bir geliyor leke de günde bir iki kez geliyor ilacı hala kullanıyorum ama adet öncesi lekelenme belli oldu
1 yıldır deniyoruz 3.çatlatma iğnesi ile doğal denemeydi. Bu ay aşılamaya geçelim mi yoksa son kez böyle deneyelim mi kızlar ?
Haklısın öyle yapcam çok heyecanlı Rabbim herkese nasip etsin ya müjdeli haber vermeyiBence bi kaç gün daha test takibi yap, baktın hala pozitif o zaman gider kan verirsin
Çok iyi biliyorum ve çok iyiy anlıyorumOlmayınca yıkım oluyor bu anı yaşamaktan yoruldum![]()
Amin amiiin..Haklısın öyle yapcam çok heyecanlı Rabbim herkese nasip etsin ya müjdeli haber vermeyi