• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predictor yaptım
O çok iyi belli ediyor ben novalı bişeydi kaset testide bilmçyorum değişik bişeydi adı ya böyle arada bir kramplar giriyor o çok ağrılar kalmadı gibi ama böyle arada canm bişeyler istiyor bugun çalışırken sanki portakal yemişim gibi hissettim halada canm portakal istiyor ama inanki bilmiyorum bi buraya yazıyorum kocama bile bu kadar detay vermiyorum korkuyorum çünkü

1 yıldır deniyoruz 3.çatlatma iğnesi ile doğal denemeydi. Bu ay aşılamaya geçelim mi yoksa son kez böyle deneyelim mi kızlar ?
Bence dene ama siz bilirsiniz benmde üçüncü bu ikisinde femara ve pregnl olsum ovitrelle bulamamıştım bu ay ilk kez ovitrelle yapıldı

O çok iyi belli ediyor ben novalı bişeydi kaset testide bilmçyorum değişik bişeydi adı ya böyle arada bir kramplar giriyor o çok ağrılar kalmadı gibi ama böyle arada canm bişeyler istiyor bugun çalışırken sanki portakal yemişim gibi hissettim halada canm portakal istiyor ama inanki bilmiyorum bi buraya yazıyorum kocama bile bu kadar detay vermiyorum korkuyorum çünkü
Bence bi kaç gün daha test takibi yap, baktın hala pozitif o zaman gider kan verirsin

Arada bir geliyor leke de günde bir iki kez geliyor ilacı hala kullanıyorum ama adet öncesi lekelenme belli oldu

Bence pazar ya da pazartesi kan verip durumu kesinleştirin
Sizin de dediğiniz gibi Duphaston gibi ilaçları kullanırken regl gecikiyor, kesin yoksa ilacı bırakmanız lazım
Doktorunuz kan vermek için ya da muayene için gün vermedi mi

Back
X