- Konu Sahibi tiramis_su
- #1.441
Ben mi yanlış anlamadımİnşallah teşekkür ederim Rabbim size de şifa versinhap verdiler başladım bugün Femara ismi günde 2 kere dediler doğru mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi yanlış anlamadımİnşallah teşekkür ederim Rabbim size de şifa versinhap verdiler başladım bugün Femara ismi günde 2 kere dediler doğru mu acaba
Bn letü hap kullanmıştımİnşallah teşekkür ederim Rabbim size de şifa versinhap verdiler başladım bugün Femara ismi günde 2 kere dediler doğru mu acaba
devlette yaptırdım. Aşılama için özeller fazla gereksiz pahalı ve devlette raporlu tüp bebek yaptırmak için 2 kez raporlu aşılama istiyorlarDevlette mi yaptırdınız işlemleri özelde mi
iyiyim kuzum geçen cumartesi keseyi görmüştük yarın tekrar kontrol var heyecanlıyım@charchar @Nova16 Kızlar nasılsınız??
@charchar Her şey yolunda mı kuzumm?
Bebekim ben biraz saldım çayıra kıvamında takılıyorum yoğunluk ev derken görümcem 2.ye doğum yaptı falan geçen hafta duygusal olarak bende çöküktüm anlarsınız ne hissettiğimi@charchar @Nova16 Kızlar nasılsınız??
@charchar Her şey yolunda mı kuzumm?
Ay aşkım çok sevindim kusura bakma buraya pek giremedim anca yazıyorum güm güm diye sesini duy bize güzel haber veriyiyim kuzum geçen cumartesi keseyi görmüştük yarın tekrar kontrol var heyecanlıyım
Sen nasılsın adet oldun mu
Canım benim inşallah sağolasın darısı başınıza en kısa zamandaAy aşkım çok sevindim kusura bakma buraya pek giremedim anca yazıyorum güm güm diye sesini duy bize güzel haber ver![]()
Canım benim inşallah sağolasın darısı başınıza en kısa zamanda![]()
Kalp atisi gözüküyor ama dinletmeyelim daha çok erken dedi 6+3üm şu anİnşallah balımne dedi doktor @charchar
Ayyy çok sevindim canım benim sağlıkla gelsinKalp atisi gözüküyor ama dinletmeyelim daha çok erken dedi 6+3üm şu an
İnsallah canım sağolAyyy çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin![]()
dinleyince de yaz bizeKalp atisi gözüküyor ama dinletmeyelim daha çok erken dedi 6+3üm şu an
Canım kaybını gördüm çok üzgünüm başın sağ olsundinleyince de yaz bizemaşallah
çok sağol kuzum, dostlar sağolsun. allah diğer sevdiklerimizi bağışlar inşallah bizeCanım kaybını gördüm çok üzgünüm başın sağ olsun![]()
Nolduğunu bilemiyorum ama başın sağolsun sizi merak edip yazmaya gelmiştimçok sağol kuzum, dostlar sağolsun. allah diğer sevdiklerimizi bağışlar inşallah bize
26 haziranda iğne vuruldum ignenin 12.günü kan verdim negatif. Bugün 15.gün adet olmadım negatif olan test pozitife döner mi acaba tekrar kan veya test yapsam
Yarın olmazsan tekrar kan ver bence26 haziranda iğne vuruldum ignenin 12.günü kan verdim negatif. Bugün 15.gün adet olmadım negatif olan test pozitife döner mi acaba tekrar kan veya test yapsam