• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası test için gün sayanlar..

@charchar @Nova16 Kızlar nasılsınız??
@charchar Her şey yolunda mı kuzumm?

@charchar @Nova16 Kızlar nasılsınız??
@charchar Her şey yolunda mı kuzumm?
Bebekim ben biraz saldım çayıra kıvamında takılıyorum yoğunluk ev derken görümcem 2.ye doğum yaptı falan geçen hafta duygusal olarak bende çöküktüm anlarsınız ne hissettiğimi 🙂 öyle takılıyoruz bu ay vitamin falan da düzenli almadım bende durumlar stabil , saldık öyle sen nasılsın kuzum

iyiyim kuzum geçen cumartesi keseyi görmüştük yarın tekrar kontrol var heyecanlıyım

Sen nasılsın adet oldun mu
Ay aşkım çok sevindim kusura bakma buraya pek giremedim anca yazıyorum güm güm diye sesini duy bize güzel haber ver ❤️🫶🫶

@charchar @pinkywish kızlar nasılsınız
Gebelikkkkk nasıl gidiyor @charchar
@pinkywish son durumlar nedir neler yapıyosun

26 haziranda iğne vuruldum ignenin 12.günü kan verdim negatif. Bugün 15.gün adet olmadım negatif olan test pozitife döner mi acaba tekrar kan veya test yapsam

26 haziranda iğne vuruldum ignenin 12.günü kan verdim negatif. Bugün 15.gün adet olmadım negatif olan test pozitife döner mi acaba tekrar kan veya test yapsam
Yarın olmazsan tekrar kan ver bence

Back
X