- Emoji Skoru
- 478
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi tiramis_su
- #1.481
AmiinAmin zor ve yorucu bi süreç Rabbim kolaylıkla inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiinAmin zor ve yorucu bi süreç Rabbim kolaylıkla inşallah bizimde yüzümüzü güldürsün![]()
Bende 3. Kez igne vurdum. İğne tarihim 27 haziran ama benim kafamı karıştıran sey iğneyi vurduktan ertesi günden itibaren sayıyoruz yanlış degil mi?? Sonuçta 36 saat iliski deniliyor iliskiden ertesi günden hesaplamak gerekmiyor mu??Bende 12.gün verdiğimde negatif diye biraz daha beklemek istedim inşallah vardır![]()
İğne gününü 0 baz alıyoruz ertesi gün sayıyoruzBende 3. Kez igne vurdum. İğne tarihim 27 haziran ama benim kafamı karıştıran sey iğneyi vurduktan ertesi günden itibaren sayıyoruz yanlış degil mi?? Sonuçta 36 saat iliski deniliyor iliskiden ertesi günden hesaplamak gerekmiyor mu??
Ama doktor 36 sonra iliski diyor ya ertesi gun saymaya başlayınca fazla çıkmıyor mu. İğne gunu iliski olmadi mesela. Sperm yumurta ile buluşmuş olmuyor kiİğne gününü 0 baz alıyoruz ertesi gün sayıyoruz
Sperm o an da buluşmuş olabilir 70 saat sonra da buluşabilir o yüzden ortalaması denk alınıyo direk 36.saatte olmuyorAma doktor 36 sonra iliski diyor ya ertesi gun saymaya başlayınca fazla çıkmıyor mu. İğne gunu iliski olmadi mesela. Sperm yumurta ile buluşmuş olmuyor ki
O yuzden 12-13. Gun saymak yerine regl gününü beklemek daha mi sağlıklı . Strest bakımından yaniSperm o an da buluşmuş olabilir 70 saat sonra da buluşabilir o yüzden ortalaması denk alınıyo direk 36.saatte olmuyor
Tabiki 12 13 yanlış zaten 14 doğru o sebeple ama ben iğneden sonra 17 yi gördüğümde oldu o yüzden 14 ten sonra adet gelmezse test yapılmalı manrığındayımO yuzden 12-13. Gun saymak yerine regl gününü beklemek daha mi sağlıklı . Strest bakımından yani
Bugun iğneden sonra 14. Günüm ama regl tarihim daha 5 gun var. Bir de gunu gününe oluyorum. O yuzden kafam karıştı. Teşekkür ederimTabiki 12 13 yanlış zaten 14 doğru o sebeple ama ben iğneden sonra 17 yi gördüğümde oldu o yüzden 14 ten sonra adet gelmezse test yapılmalı manrığındayım
Geçen ay 17 Haziranda oldum ama bu ay kendiliğinden catlama olmadığı için iğneden sonra baz alınması gerekli diye biliyorum yoksa benimde normalde adetime daha varBugun iğneden sonra 14. Günüm ama regl tarihim daha 5 gun var. Bir de gunu gününe oluyorum. O yuzden kafam karıştı. Teşekkür ederim
Canım iyiyim ama üzüntü stres derken reglim tamamen kesildi. Femara kullanmak için regli bekliyordum ama 50 küsür gün gelmedi. Doktora gittim femara başladı ama ona rağmen dominant folikül oluşmadı. Bu aydan ümidi kestik tamamen. 10 gün östrojen kullandım, şimdi de progesteron kullanıyorum ve diğer döngüyü bekliyorum
Ayyy çok üzüldüm ya 50 küsür gün çok uzun ve üstüne oluşmamaları şans diyelim nasip bir sonraki döngüye sıkma canını rabbim dert veriyorsa derdini de verirCanım iyiyim ama üzüntü stres derken reglim tamamen kesildi. Femara kullanmak için regli bekliyordum ama 50 küsür gün gelmedi. Doktora gittim femara başladı ama ona rağmen dominant folikül oluşmadı. Bu aydan ümidi kestik tamamen. 10 gün östrojen kullandım, şimdi de progesteron kullanıyorum ve diğer döngüyü bekliyorum
evet ya ne yazık ki 76 gün oldu bugün. progesteronun ortalarındayım. 8 gün falan var daha. çocuk isterken 80 küsür gün regl olmamak şov olduAyyy çok üzüldüm ya 50 küsür gün çok uzun ve üstüne oluşmamaları şans diyelim nasip bir sonraki döngüye sıkma canını rabbim dert veriyorsa derdini de verir![]()
ben 2 aydan fazla olmadım stresle birlikte. Bugün regl oldum. Yarın doktora gidicem. Valla iyi gitmiyor pek benden yana. Biz de Eylül'e kadar olmazsa direkt tüp bebek düşünücez diye karar verdikKızlar selam nasılsınız, ben nisan ayından sonra tamamen tedaviyi biraktim ama malesef olmadi, sanirim eylul ekim gibi aşılama yaptıracağızsizler nasılsınız