Ovitrelle sonrası testlerime bakar mısınız

AnneveBebek0

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
897
427
23
29
Merhaba arkadaşlar yine ben öncelikle herkesin bayramını kutlarım kusura bakmayın sürekli konu açıyorum 😂 ben rahim filmi cektirdim üstüne bir defa regli oldum sonra klomen kullanıp ovitrelle oldum be çizgiyi takip etmek için 7. Günden beri test yapıyorum bugun 11. Gün düne göre çizgi koyulasmamıs mı 🥲 ipne etkisi mi beynımı yedim artık lütfen bir bakın
ACB32135-AEF7-469A-90F2-5F77A4CAD6B3.webp

Merhaba arkadaşlar yine ben öncelikle herkesin bayramını kutlarım kusura bakmayın sürekli konu açıyorum 😂 ben rahim filmi cektirdim üstüne bir defa regli oldum sonra klomen kullanıp ovitrelle oldum be çizgiyi takip etmek için 7. Günden beri test yapıyorum bugun 11. Gün düne göre çizgi koyulasmamıs mı 🥲 ipne etkisi mi beynımı yedim artık lütfen bir bakınEki Görüntüle 3236672
Canım bugün nasıl? Bugün belli olurdu?

Farklı markanın yaptım ikisinde de kocaman negatif çıktı ama diger markada cok belirgindi 2 gün sonra kan vermeyi düşünüyorum Eki Görüntüle 3236897
Evet görünmüyor canım inşallah kanda çıkar. Bak başka grupta bi arkadaş 14. Gün negatifi gördü idrarda. 18. Gün kanda şimdi 27iydi galiba. Bu işler hiç belli olmaz.

Bugun iğnenin 12. Günü beklenen bat tarihim bugun döngüm 24 gün uzunluğunda hiç aksamaz normalde
Benim de 24 gün ama klomen kullandığım ilk ay 14 Gün sonra oldum adetimi. O sebeple bende yumurtalamadan sonra +14 diye hesaplıyorum artık ilaç kullandığım aylarda. Canım bence çizgin var ve iğneden sonra 12. Günde çıkması da çok güzel. İnşallah hamilesinn kuzum 😍😍 iki gün daha gelmezse ve yarın ve pazartesi idrar testinde koyulaşırsa gidip kan ver kuzum. Pazartesi verebilirsin bence.

Benim de 24 gün ama klomen kullandığım ilk ay 14 Gün sonra oldum adetimi. O sebeple bende yumurtalamadan sonra +14 diye hesaplıyorum artık ilaç kullandığım aylarda. Canım bence çizgin var ve iğneden sonra 12. Günde çıkması da çok güzel. İnşallah hamilesinn kuzum 😍😍 iki gün daha gelmezse ve yarın ve pazartesi idrar testinde koyulaşırsa gidip kan ver kuzum. Pazartesi verebilirsin bence.
Pazartesiyi bekleyemem herhalde bugun 3/5 tane daha test yaparım yarın gider kan veririm insallah vardır cidden çok yoruldum bu süreçte rabbım herkese hayırlı evlat versin. Siz sonuc alabildiniz mi var mı bebiş ?

Pazartesiyi bekleyemem herhalde bugun 3/5 tane daha test yaparım yarın gider kan veririm insallah vardır cidden çok yoruldum bu süreçte rabbım herkese hayırlı evlat versin. Siz sonuc alabildiniz mi var mı bebiş ?
Tamam canım inşallah güzel sonucunu alırsın. Bizlere de umut olursun. Ben aşılama oldum bu ay. İğnenin 11. Günü, aşılamanın 10. Günü. Gecikme olursa haftaya cuma test yapmayı planlıyorum canım.

Aynı gün yapmayın testleri en azindan sabah aksam olarak bakın bu sekilde cok yorarsiniz kendinizi çizgi var mi yok mu diye

Canım 15. Gün de silik çıkarsa gebelik demek bu iğne etkisi normalde 7-8 günde kayboluyor

Canım 15. Gün de silik çıkarsa gebelik demek bu iğne etkisi normalde 7-8 günde kayboluyor
Benım bu 4. İğnem fakat diğerlerinde bu kadar kalmadı iğne etkisi ilk defa 12. Gün ikinci cizgi görüyorum umutlanıyorum da bilemiyorum ne olacak bu belirsizlık benı cok yoruyor artık günler geçmiyor 😪

Benım bu 4. İğnem fakat diğerlerinde bu kadar kalmadı iğne etkisi ilk defa 12. Gün ikinci cizgi görüyorum umutlanıyorum da bilemiyorum ne olacak bu belirsizlık benı cok yoruyor artık günler geçmiyor 😪
Canım kıyamam sana bende 2 kere yaptım doktorum daha yapmayalım dedi 🥲 ama ben 3. Kez istiyorum hep klomen verdi işe yaramıyo bu klomen nalet olsun 7 kez içtim şu hapı

Canım kıyamam sana bende 2 kere yaptım doktorum daha yapmayalım dedi 🥲 ama ben 3. Kez istiyorum hep klomen verdi işe yaramıyo bu klomen nalet olsun 7 kez içtim şu hapı
Bana doktorum normalde ilk etapta klomen veriyoruz olmazsa famera demişti ben yalvar yakar famera yazdırdım kendime 3 ay kullandım olmadı bu defa klomen deniyim dedim eğer bu ay da olmazsa aşılama yaptırcam direk bu süreç cok yordu bizi

Back
X