Ovitrelle sonrası testlerime bakar mısınız

Bana doktorum normalde ilk etapta klomen veriyoruz olmazsa famera demişti ben yalvar yakar famera yazdırdım kendime 3 ay kullandım olmadı bu defa klomen deniyim dedim eğer bu ay da olmazsa aşılama yaptırcam direk bu süreç cok yordu bizi
Bende senin gibiyim bende bu sefer doktoruma dedim nolur 3. Kez Femara deneyelim diye fikirlerimiz uyuşmuyor bu diyo aşılama yap bende istemiyorum şuan son kez femara deniyim diyorum

Bende senin gibiyim bende bu sefer doktoruma dedim nolur 3. Kez Femara deneyelim diye fikirlerimiz uyuşmuyor bu diyo aşılama yap bende istemiyorum şuan son kez femara deniyim diyorum
Klomen yazsın sen famera al zaten devlet karşılamıyor bu ilaçları aynı sekıl kullanılıyor aklın kalmaz en azından ben olsam öyle yapardım 🤭

Klomen yazsın sen famera al zaten devlet karşılamıyor bu ilaçları aynı sekıl kullanılıyor aklın kalmaz en azından ben olsam öyle yapardım 🤭
Ben yurt dışındayım canım burda eczacı lar vermiyor asla reçetesiz ben dedim ilk olcak ve son olcak femara istiyorum devamlı klomen verdiniz dedim diyo işe yaramaz klomenle aynı şimdi kadında haklı neden biliyomusun yumurtalar klomenle gelişiyor 2 yumurta oluyor 23mm 19 mm bazen 18 mm geliştiği için ilacı değiştirmiyo. Bide gonal D iğnesi önerdi daha fazla yumurtaya mı ihtiyac var acaba

Ben yurt dışındayım canım burda eczacı lar vermiyor asla reçetesiz ben dedim ilk olcak ve son olcak femara istiyorum devamlı klomen verdiniz dedim diyo işe yaramaz klomenle aynı şimdi kadında haklı neden biliyomusun yumurtalar klomenle gelişiyor 2 yumurta oluyor 23mm 19 mm bazen 18 mm geliştiği için ilacı değiştirmiyo. Bide gonal D iğnesi önerdi daha fazla yumurtaya mı ihtiyac var acaba
Anladım demekki yumurtaların güzel geliştiği için aynı ilaç ile devam ediyor var demekki doktorunun bir bildigi

13. Gün kaset testim sizce varmı
7E01E63D-8B7C-4DE3-A4A7-9F68878EF24D.webp

Başka testim kalmadı artık yarın kan vereyim diyorum 8. Dakıka cıktı 11. Dakika böyle koyulastı
Ozaman bişey diyim mi acele etme sen 15. Gün ver kan tabiki senin kararın asla yanlış anlama zaten defalarca yapmışsın bu iğneyi sadece biraz daha sabretsen değeri yüksek öğrenirsin gibime geliyor varsa tabi.. bilmiyorum içime güzel şeyler doğdu hayırlısı yoksa da üzülme herşeyin çaresi var ölüm hariç 💐♥️

Ozaman bişey diyim mi acele etme sen 15. Gün ver kan tabiki senin kararın asla yanlış anlama zaten defalarca yapmışsın bu iğneyi sadece biraz daha sabretsen değeri yüksek öğrenirsin gibime geliyor varsa tabi.. bilmiyorum içime güzel şeyler doğdu hayırlısı yoksa da üzülme herşeyin çaresi var ölüm hariç 💐♥️
Amin insallah ❤️ Suan hiçbirsey hissetmiyorum varmı yokmu insallah olmustur bu defa

Hayırlısı olsun inşallah aşılama için ne kadar ücret istiyorlar peki geçen bizde konuştuk herşey dahil beş bin istediler
Normal aşılama istemiyorum ben mikroçip aşılama istiyorum normal aşılamaya göre %40 daha cok arttırıyormus sadece hareketli olanlar enjekte ediliyormus bi yerde 11 bin istediler eşimin Tanıdıgı doktor vardı o bize 4500₺ ye yapacak

Back
X