ovitrelle sonrasi yardim ?

Canım bende iğneden 5 gün sonra gittim biri çatlamış diğeri de kist oluşmuş dedi doktorum bende umutsuzlasmistim benimde ihtimal yok heralde şuan iğneden sonra ki 10.gun
bende öyle takip e almadilar doktorum adetin gecikirse gel demişti ve bugun ise adet oldum haha. yani bu formda ve youtube gordugum kadariyla igneden 12 gun sonra sonuc alabilirmissin. aslinda bi kac video gordum igne etkisini takip ediyorlar hergun gebelik testi yapiyorlar. gorunce bende heveslendim ama pahalı olur baya 😅

merhabalar,

5 gun klomen kullandim sabah akşam. klomen bittikden 5 gun sonra tekrar doktora gittim. yumurtalarima bakti 1 tanesi 18 mm olmus oburleri küçükmüş ovitrelle teklif etti bende bu ilk ay oldugu icin deneyim dedim. bugun eczaneden alip vurulcam. biraz tirsiyorum cunku kendime daha hic igne vurmadim. fakat aklimdaki soru doktor igne yazabilirkm dedi ama onsuzda olur dedi catlatma ignesi vurulunca yumurta nezaman catlar ? bide ovulasyon testi ille takip edebilirmiyiz yada igneden dolayi yanlış mi gösterir
Yumurtaniz erken buyumus maasallah igneyi vurdugunuz gunu degerlendirin ve sonraki iki gunude oburlerininde sonra catlama ihtimali var cunku.igneden sonra 12 saat icinde catliyor sanırım ozellikle igneden sonraki 12. Saati degerlendirin doktorum bana bunları solemisti

Yumurtaniz erken buyumus maasallah igneyi vurdugunuz gunu degerlendirin ve sonraki iki gunude oburlerininde sonra catlama ihtimali var cunku.igneden sonra 12 saat icinde catliyor sanırım ozellikle igneden sonraki 12. Saati degerlendirin doktorum bana bunları solemisti
aaa öylemi ben bu forumda ve internetde igneden 36 saat civarı catliyor diye okumuştum benim doktor gün saat bisey demedi sadece gün aşırı ilişkiye girin demişti

aaa öylemi ben bu forumda ve internetde igneden 36 saat civarı catliyor diye okumuştum benim doktor gün saat bisey demedi sadece gün aşırı ilişkiye girin demişti
12 ve 36 saat iliski demisti yani ertesi gun ve sonraki gun gibi bazen igne gunude veriyo zaten sperm yasayabiliyo icerde

Çikolata kisti varsa o biraz daha farkli ama normal kist geçici oluyor.
aynen galiba klomen ille iğne kullandiktan sonra muane olmuştum ozaman çikolata kistini doktoru tespit etmisti bide normal kanamis bir kist var demişti oda klomenden olmus diyordu doktorum

aynen galiba klomen ille iğne kullandiktan sonra muane olmuştum ozaman çikolata kistini doktoru tespit etmisti bide normal kanamis bir kist var demişti oda klomenden olmus diyordu doktorum
Evet ilaclar kist yapiyor ama onlar gecici oluyor zaten cok buyuk degise. Cikolata kisti icinde arastirmak lazim buyuklugu etkisi va ogrenmek lazm

merhaba, kesin ollarak bisey diyemem ama bu forumda okuduğum kadarıyla iğne etkisinden rahatsizliklar kasıklarinda ağrı ollabiliyormus. bende iğneden sonra ilk 2/3 gün karnimda böyle değişik rahatsiz edici değil bi his vardı sonra geçti. ve iğneden 7 gün sonra kasıklarimda hafif sizi başlamıştı bu bi kac gün böyle devam etti ama aşırı rahatsiz edici bi sizi değildi bende.
Bulantı halsizlik yaşadınız mi

Evet ilaclar kist yapiyor ama onlar gecici oluyor zaten cok buyuk degise. Cikolata kisti icinde arastirmak lazim buyuklugu etkisi va ogrenmek lazm
Bulantı halsizlik yaşadınız mi
çikolata kisti üzerine biraz internetden bakmıştım üzdü beni sonra tekrar bakmadim kendi doktorum ne diyecek onu düşünüyorum belki düşündüğüm kadar kötü degil cunku tespit edildikten sonra hakkinda hic birsey demedi sadece boyutu 4 mm/cm dedi 😅. yok bulantı hiç olmadığı, halsızlıkden emin degilim normaldede biraz öyleyim galiba 🙈

IMG_20230124_075617.webp

Ovitrelle iğneden sonraki 13.gunum kocaman bı negatif hayalet çizgi bile yok 🤷yinede cumaya kadar hergun test yapicam

Eki Görüntüle 3196392
Ovitrelle iğneden sonraki 13.gunum kocaman bı negatif hayalet çizgi bile yok 🤷yinede cumaya kadar hergun test yapicam
yaa 😓 hayırlısı sizin icin bu ay olmazsa gelecek ay yorulduk ama pes etmek yok 💪. ben 12 ille 14 gün test yapmıştim ikiside negatif çıkmıştı 15 gün de direkt hastane gittim tutmadı diye sanırım tam ollarak hatirlamiyorum. ama ordada kistlerim tespit edilmisti. ve adet olucagim günden bir gün sonra adet oldum. yani iğneden 19 gün sonra adet oldum.

yaa 😓 hayırlısı sizin icin bu ay olmazsa gelecek ay yorulduk ama pes etmek yok 💪. ben 12 ille 14 gün test yapmıştim ikiside negatif çıkmıştı 15 gün de direkt hastane gittim tutmadı diye sanırım tam ollarak hatirlamiyorum. ama ordada kistlerim tespit edilmisti. ve adet olucagim günden bir gün sonra adet oldum. yani iğneden 19 gün sonra adet oldum.
Bende iğneden 5gun sonra gitmiştim kist olmuştu ama gideri de çatlamış demişti doktorum

Bende iğneden 5gun sonra gitmiştim kist olmuştu ama gideri de çatlamış demişti doktorum
o kısmıyı hic anlamiyorum benim doktor bana bisey demiyor pek bi aciklama yapmiyor doğrusu illa ben sorcam ama bilgili olmadigim için bu sorular aklima o anda gelmiyor. beni muane ettiginde bir icime kanamis kist birde çikolata kisti var demişti ama şimdi forumda bi kac konu okuyarak açaba yumurta çatlamış mi diye sorular oluşuyor kafamda iğne işe yaradı mı diye felan. 😅

çikolata kisti üzerine biraz internetden bakmıştım üzdü beni sonra tekrar bakmadim kendi doktorum ne diyecek onu düşünüyorum belki düşündüğüm kadar kötü degil cunku tespit edildikten sonra hakkinda hic birsey demedi sadece boyutu 4 mm/cm dedi 😅. yok bulantı hiç olmadığı, halsızlıkden emin degilim normaldede biraz öyleyim galiba 🙈
Zaten sizin araştırmanız degil desöyleyecek nedir ne degildir o sekikde arastirmak lazım bence iki uc dr a gidin cikokata kistiyle hamile kalanlwr var kk da onlara bakablrsjniz hangi yolu izlemisler size bir yön gosterir

Back
X