Ovitrelle sonrası

Ben 11.gunde lan testi verdim 0.497 yani negatif sanirim artmaz da artık.Bugun sabah yine de test yapmıştım ama o da negatif.Dun de ovulasyon tam pikti.Yarin 14.gunum adet olmam gerekiyor sanırım ama göğüs ağrısı vs hiçbir şey yok normalde en az bı hafta önceden başlar.Sadece ara ara bacaklarım ayaklarım ağrıyor bu ay bsey anlamadım ben.Yunurtlama olmadı desem akıntı da olmuştu bilemedim yani

Ovitrella 6. Günüm ikinci gün kasık agrısından mahvoldum yürüyemedim hatta asırı şişlik gaz sancısı ve kabızlık yaptı ertesi gün sanırım çatlattım ne var ne yok :) akıntı basladı agrım durdu bgn regl ağırsı gibi agrılar çektim ama geçti 14 gün var daha reglime 10 gün sonra test yapmayı düşünüyorum 16. Gün oluyor

Merhaba hayırlı olsun öncelikle hamile kalmışsınız :) süreç nasıl oldu acaba
Selam canım teşekkür ederim 3 çatlatma iğnesi başarısız oldu mfk ürünlerine basladık eşimle birlikte fodega panacea ve bee kullandık ilk pakette kalamadık tekrar söyledik sonra ben advictor ekledim gene olmadı 3. Kez oldu şükürler olsun bir de mfkyla birlikte ilişkidede gynoseed jel de kullandım spermleri kolaylaştırıyor ve işin yüzde 30 kısmı bol yeşillik beslendik bu ay normalde etçilizdir ama hep maydonoz göbek nane yeşil sogan avakado dereotu havuc yedim bol bol hep salata tükkettim semiz otu fln birde regl bitince ilk ilişki sonra 3-2-3-2 kuralını uyguladık cok şükür rabbim nasip etti kesinlikle mfkyla kaldım o kadar hormonları bosuna almısım aşılama ddiler gitmemiştim

Back
X