Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayseri’de ovitrelle arayan var mı çatlatma iğnesi arayanm
merhaba banada lazım eskişehirdeyim nası yaparızKayseri’de ovitrelle arayan var mı çatlatma iğnesi arayan
Farklı sehirlerde arayın isterseniz eskisehir afyon kutahya gecen ay hepsini aradim bulamadim en sonunda farkli sehirlerden topladim ( istanbul izmir aydin ) ama yinede şehrinizdeki tüm eczanelere sorun yakında gelecekmi hangi gun gelir vs gibisinden bazen o haftaici bir gun gelecek yda yok gbisinden bilgi veriyorlar. İlac karaborsaya düşmüş zor bulunuyor maalesef kiMerhaba. Ben de afyon dayım. Ovitrelle bulamadım. Bulan oldu mu hic
Konyayı arayıp sorduğumda bu haftayı kastedip yüksek ihtimalle gelecek o zmn tekrar arayın demişlerdiFarklı sehirlerde arayın isterseniz eskisehir afyon kutahya gecen ay hepsini aradim bulamadim en sonunda farkli sehirlerden topladim ( istanbul izmir aydin ) ama yinede şehrinizdeki tüm eczanelere sorun yakında gelecekmi hangi gun gelir vs gibisinden bazen o haftaici bir gun gelecek yda yok gbisinden bilgi veriyorlar. İlac karaborsaya düşmüş zor bulunuyor maalesef ki
Aradıgıniz eczaneyi hergün arayın kendinizi de ayarlayın bir soğuk zincir kolisi edinin mutlaka icerisinde plastik buz kaliplarindan 5 6 tane koyarak getirdiginiz taktirde hicbirsey olmadan rahatlikla getirebiliyorsunuz. Ayırtabilirseniz ilacınızın ucretini gönderip ayırtın ben arkadasim vasitasiyla hemen aldirmistim oyle bir imkaniniz varsa deneyin dedigim gbi en son fiyatlarin artacagini soylemislerdi alacagim yerden tanesini bin200 gbi biseye almistim.Konyayı arayıp sorduğumda bu haftayı kastedip yüksek ihtimalle gelecek o zmn tekrar arayın demişlerdi
Ben Erzurum’dan buldum kendim gidip aldım otobüsün dolap kısmında getirttim. Ama dediğiniz gibi gerekirse ücreti hemen gönderebileceğimi söyledim sağolsunlar gerek yok adınızı yazıp ayırdık dediler Salı günü aldım ben 1127 tl reçetessevi
cok sevindim bulmanızaBen Erzurum’dan buldum kendim gidip aldım otobüsün dolap kısmında getirttim. Ama dediğiniz gibi gerekirse ücreti hemen gönderebileceğimi söyledim sağolsunlar gerek yok adınızı yazıp ayırdık dediler Salı günü aldım ben 1127 tl reçetesiz![]()