• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle var arayan varsa Kayseri’de

Kızlar ben bugün rahim filmi çektirdim. Dr önümüzdeki aydan itibaren 3 defa aşılama deneyecek şimdiden ovitrellayı aramaya başlasan iyi olur dedi. Temin edebildiniz mi ben Aksaray’da yaşıyorum ama farklı şehirlere gidip alabilirim yardımcı olurmusunuz

Merhaba. Ben de afyon dayım. Ovitrelle bulamadım. Bulan oldu mu hic
Farklı sehirlerde arayın isterseniz eskisehir afyon kutahya gecen ay hepsini aradim bulamadim en sonunda farkli sehirlerden topladim ( istanbul izmir aydin ) ama yinede şehrinizdeki tüm eczanelere sorun yakında gelecekmi hangi gun gelir vs gibisinden bazen o haftaici bir gun gelecek yda yok gbisinden bilgi veriyorlar. İlac karaborsaya düşmüş zor bulunuyor maalesef ki

Farklı sehirlerde arayın isterseniz eskisehir afyon kutahya gecen ay hepsini aradim bulamadim en sonunda farkli sehirlerden topladim ( istanbul izmir aydin ) ama yinede şehrinizdeki tüm eczanelere sorun yakında gelecekmi hangi gun gelir vs gibisinden bazen o haftaici bir gun gelecek yda yok gbisinden bilgi veriyorlar. İlac karaborsaya düşmüş zor bulunuyor maalesef ki
Konyayı arayıp sorduğumda bu haftayı kastedip yüksek ihtimalle gelecek o zmn tekrar arayın demişlerdi

Konyayı arayıp sorduğumda bu haftayı kastedip yüksek ihtimalle gelecek o zmn tekrar arayın demişlerdi
Aradıgıniz eczaneyi hergün arayın kendinizi de ayarlayın bir soğuk zincir kolisi edinin mutlaka icerisinde plastik buz kaliplarindan 5 6 tane koyarak getirdiginiz taktirde hicbirsey olmadan rahatlikla getirebiliyorsunuz. Ayırtabilirseniz ilacınızın ucretini gönderip ayırtın ben arkadasim vasitasiyla hemen aldirmistim oyle bir imkaniniz varsa deneyin dedigim gbi en son fiyatlarin artacagini soylemislerdi alacagim yerden tanesini bin200 gbi biseye almistim.

Ben Erzurum’dan buldum kendim gidip aldım otobüsün dolap kısmında getirttim. Ama dediğiniz gibi gerekirse ücreti hemen gönderebileceğimi söyledim sağolsunlar gerek yok adınızı yazıp ayırdık dediler Salı günü aldım ben 1127 tl reçetesiz

Ben Erzurum’dan buldum kendim gidip aldım otobüsün dolap kısmında getirttim. Ama dediğiniz gibi gerekirse ücreti hemen gönderebileceğimi söyledim sağolsunlar gerek yok adınızı yazıp ayırdık dediler Salı günü aldım ben 1127 tl reçetessevi
Ben Erzurum’dan buldum kendim gidip aldım otobüsün dolap kısmında getirttim. Ama dediğiniz gibi gerekirse ücreti hemen gönderebileceğimi söyledim sağolsunlar gerek yok adınızı yazıp ayırdık dediler Salı günü aldım ben 1127 tl reçetesiz
cok sevindim bulmanıza 😇

Back
X